Uutiset  •  27.06.2022

Itsenäisen opiskelijan valinta: Kotikurssi

”Valmennuskurssi oli todella opettavainen ja hyödyllinen valintakoetta varten. Kurssi kannusti ja innosti opiskelemaan kotona. Opetusmateriaalin määrän sekä vaihtelevuuden ansiosta lukumotivaatio pysyi hyvin yllä. Jos en saa opiskelupaikkaa niin hyödynnän kurssia ehdottomasti myös ensi vuonna.”

– Kevään 2020 AMK-kotikurssilainen

Opiskele kätevästi omalta kotisohvalta käsin

Kotikurssi on turvallinen valinta myös epävakaassa ja poikkeuksellisessa maailmantilanteessa. Saat kotisohvallesi kaiken, mitä tarvitset menestyäksesi pääsykokeessa tai ylioppilaskirjoituksissa. Meille on ensisijaisen tärkeää, että voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla saavuttamaan tavoitteesi. Siksi kotikurssimme eivät ole vain tehtäväpankkeja, vaan saat käyttöösi myös laadukkaat opetusvideot.

Tutustu kaikkiin kotikursseihimme ja pääset saman tien kiinni opiskeluun heti ilmoittautumisen jälkeen!

Yliopistoon valmentavat Kotikurssit 2023:

 

AMK-Kotikurssit, syksy 2022:

AMK-Kotikurssit, kevät 2023:


Syksyn 2022 ylioppilaskirjoituksiin valmentavat Kotikurssit:


Kevään 2023 ylioppilaskirjoituksiin valmentavat Kotikurssit:

Kotikurssimme sopivat erityisesti itsenäisille ja kiireisille opiskelijoille, sillä voit edetä omassa tahdissasi katsomalla luentoja ja tekemällä harjoitustehtäviä. Itsenäisen etenemisen ansiosta voit käyttää enemmän aikaa aiheisiin, jotka ovat sinulle vaikeita. Tehtävien ja luentovideoiden lisäksi pääset testaamaan osaamistasi harjoituskokeissa, joista saat hyvän etulyöntiaseman itse valintakokeeseen.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.