Uutiset  •  11.04.2023

Itsenäisen opiskelijan valinta: Kotikurssi

”Valmennuskurssi oli todella opettavainen ja hyödyllinen valintakoetta varten. Kurssi kannusti ja innosti opiskelemaan kotona. Opetusmateriaalin määrän sekä vaihtelevuuden ansiosta lukumotivaatio pysyi hyvin yllä. Jos en saa opiskelupaikkaa niin hyödynnän kurssia ehdottomasti myös ensi vuonna.”

– AMK-kotikurssilainen

 

Opiskele kätevästi omaan tahtiisi missä vain

Kotikursseillamme yhdistyvät laadukkaat opetusvideot, runsas harjoitustehtäväpaketti ja aitoa pääsykoetta vastaavat harjoituskokeet. Voit edetä kurssilla täysin omaan tahtiisi ja keskittyä juuri sinulle vaikeimpiin asioihin.

Kotikurssimme sopivat erityisesti itsenäisille ja kiireisille opiskelijoille, joiden olisi vaikeaa saada aikataulutettua etäopetusta sopimaan kalenteriinsa. Mikäli olet esimerkiksi vuorotöissä, on Kotikurssimme paras vaihtoehto sinulle.

Tutustu valikoimaamme ja valitse oma Kotikurssisi. Harjoittelun pääset aloittamaan heti ilmoittautumisesi jälkeen. 

Yliopistoon valmentavat Kotikurssit 2023:
Ammattikorkeakouluun valmentavat Kotikurssit 2023:

 

Kotikurssi on turvallinen valinta myös epävakaassa ja poikkeuksellisessa maailmantilanteessa. Saat kotisohvallesi kaiken, mitä tarvitset menestyäksesi pääsykokeessa. Meille on ensisijaisen tärkeää, että voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla saavuttamaan tavoitteesi. Siksi Kotikurssimme eivät ole vain tehtäväpankkeja, vaan saat käyttöösi myös opettajan kuvaamat opetusvideot.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. 

Valmennuskurssit yliopistoon

Tiedämme, että hyvä valmistautuminen valintakokeeseen koostuu lujasta lukumotivaatiosta ja halusta päästä opiskelemaan omaa unelma-alaa. Valmennuskurssimme avulla luku-urakkasi helpottuu. Anna meidän auttaa!