DI Koti 2023

Kenelle?

Diplomi-insinöörin monipuoliset urapolut odottavat jo nurkan takana, mutta ensin tulisi selvittää DI-valintakoe. Tökkiikö kuitenkin fysiikka, kemia ja matematiikka sen verran, että tarvitsisit valmennusta ymmärtääksesi vaikeatkin asiat? Vastasit todennäköisesti kyllä, koska olet löytänyt tiesi meidän sivuille ja hyvä niin, sillä olet täysin oikeassa paikassa. Eezy Valmennuskeskuksen DI Koti 2023 –valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen.

Tehokas itseopiskelukurssi sopii kaikille diplomi-insinööriksi pyrkiville. Eezy Valmennuskeskus on alansa markkinajohtaja ja vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen, tiedämme tekevämme asioita oikein.

Opiskele omaan tahtiin sieltä mistä haluat, selkeiden opetusvideoiden sekä kattavan tehtäväpaketin avulla. Kotikurssimme sopii täydellisesti itsenäisille opiskelijoille, jotka eivät kaipaa aikataulutettua opetusta – päätät itse tahdin!

 

Mitä?

Kurssilla opiskelet omaan tahtiin matematiikka, fysiikkaa ja kemiaa, jonka lisäksi pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa tehtävien avulla. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa. Voit halutessasi myös verrata omaa osaamistasoasi kurssin muihin oppilaisiin. Opetusvideoissa vaikeatkin asiat selitetään auki tarkasti ja sinulla on myös koko ajan mahdollisuus kysyä apua opettajalta ja saada apua laskutehtäviin, jos joku asia jäi epäselväksi.

DI- valintakokeessa laskurutiini on valttia, mutta myös soveltamista vaaditaan. Matematiikan kokeessa tulee osata peruslaskut ja käytössä ei ole kaavoja eikä symbolista laskinta. Fysiikan ja kemian aineistotehtävät ovat usein opetussuunnitelman ulkopuolelta, joten myös aineiston lukutaitoa harjoitellaan kurssilla.

Kurssin sisältö:

  • Opetusvideot matematiikasta, kemiasta ja fysiikasta
  • Yli 2400 tehtävää mallivastauksineen
  • Teoria tärkeimmistä aiheista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta
  • DI-netti oppimisalustana
  • Kolme harjoituspääsykoetta

 

Miten?

Voit osallistua kurssille koska vaan ja pääset heti tekemään tehtäviä ja katsomaan videoita ilmoittautumisen jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 590 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää diplomi-insinöörin opinnoista ja valintakokeesta – klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 590 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
2400+ tehtävää
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
1.6.2023
Kurssin hinta
590€