Biologia Koti 2023

Kenelle?

Oletko monen muun lailla löytänyt kutsumuksesi biologian parista? Käytännönläheiset ja kiehtovat biologian opinnot ovat monelle unelmien täyttymys ja siksi onkin tärkeää panostaa pääsykokeeseen ja erottautua tuhansista muista hakijoista. Jotta pärjäisit pääsykokeissa ja saisit todellisen lisäboostin opiskeluun, kannattaa pääsykokeisiin pänttäämistä ehdottomasti tehostaa valmennuskurssin avulla. Valmennuskurssilla käyt läpi juurikin niitä asioita, mitä biologian pääsykokeessa vaaditaan. Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat opiskelleet lukion biologian kurssit lukiossa tai itsenäisesti.

Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa, ja meillä on pisin kokemus yliopistojen valmennuskurssien järjestämisestä  – lähes 50 vuotta! Vuosien kokemus on opettanut meille mitä vaaditaan, jotta kurssilaisten osaaminen saataisiin pääsykokeen vaatimalle tasolle. Ei siis ole ihme, että peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi kurssejamme muille.

Todella tehokas itseopiskelupaketti, joka ei ole aikaan tai paikkaan sidottu! Monipuoliset opetusvideot valmentavat pääsykoetta varten ja lisäksi sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta. 

Mitä?

Itseopiskelupaketin avulla opiskelet mistä päin maailmaan tahansa, oman aikataulun ja elämäntilanteesi mukaan. Sinulla on myös aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta, mikä tekee opetuksesta henkilökohtaisempaa, vaikka kyseessä onkin itsenäisen opiskelun kurssi. Opettajamme on siis tukenasi koko kurssin ajan, eikä vastauksia kiperiin kysymyksiin tarvitse arpoa Googlesta.

Opiskelu tapahtuu etänä ja pääset harjoittelemaan erilaisten tehtävien parissa, katsomaan opetusvideoita sekä testaamaan osaamistasi harjoituspääsykokeilla. Bilsanetin teoriaosio on myös käytettävissäsi ja lisäksi näet reaaliaikaisesti, kuinka edistyt tehtävien teossa ja halutessasi näet miten muut pyrkijät ovat edenneet tehtävien teossa.

Kurssin sisältö: 

  • 57 oppituntia opetusvideoita
  • Bilsanetin yli 1000 tehtävää mallivastauksineen ja teoriatiivistelmä
  • 3 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta
  • Teoria tärkeimmistä asioista

Miten?

Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Kurssimateriaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Voit ilmoittautua kurssille koska vain. Kurssin materiaalit löydät Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Maksutiedot

Kurssin hinta on 340 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 160  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 340 €

 

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Kurssin laajuus
57 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
340€

”Opettaja oli aivan käsittämättömän taitava ja hyvin innosti esimerkkien kautta oppimaan! Kun videoita katsoo yksin kotona, on tärkeää, että opettaja saa innostettua oppimiseen verkon välityksellä ja se toteutui!!”

Kevään 2022 biologian abikurssilainen

”Tehtäviä oli eri tasoisia ja aiheet olivat monipuolisia.”

Kevään 2022 biologian abikurssilainen