Kauppatiede Koti + AMK-netti tradenomi 2023

Kenelle?

Pohditko valintaa kauppakorkeakoulun ja ammattikorkeakoulun välillä? Saat nyt kaksi kurssia yhden hinnalla! Kauppatiede Koti + AMK-netti tradenomi 2023 valmennuskurssi sopii kaikille kauppakorkeakouluun sekä ammattikorkeakouluun hakeville opiskelijoille lähtötasosta riippumatta. Kurssista on hyötyä kaikille, jotka haluavat vahvan pohjan molemmista opinnoista sekä haluavat opiskella juuri niitä asioita, joista on hyötyä molempien koulutusalojen pääsykokeissa.

Mitä?

Tältä kurssilta saat yksinkertaisesti kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen ja toimivaan itseopiskeluun ja pääset kätevästi opiskelemaan molempien koulutusalojen pääsykokeisiin. Saat meiltä kattavan tehtävä- ja teoriapaketin, jossa on sopiva valikoima Kauppisnetin ja AMK-netin opetusvideoita, harjoitustehtäviä, harjoituspääsykokeita sekä teoriaopintoja. Olemme yhdistäneet eri kirjakustantajien tietoja ja kurssilla asiat käydään läpi laajemmin ja syvällisemmin, kuin lukiokirjoissa.

Lisäksi sinulla on myös aina mahdollisuus kysyä apua opettajiltamme, mikä tekee opetuksesta astetta henkilökohtaisempaa. Ratkaisevaa ei siis ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Kurssin sisältö:

KAUPPATIEDE KOTI

 • 2500+ harjoitustehtävää, rajaton määrä matematiikan tehtäviä
 • 14 harjoituspääsykoetta
 • 162 oppituntia opetusvideoita
 • 2 Online-laskuharjoitukset
 • Opetusvideoita on historiasta, taloustiedosta ja matematiikasta ja ne on rakennettu tehokkaisiin 15 min kokonaisuuksiin. Voit nopeuttaa tai hidastaa videoita.
 • Kauppisnetistä löydät historian, taloustiedon, matematiikan harjoitustehtävät sekä soveltavien tehtävien osuudet ja tehtyäsi tehtävän, näet heti mallivastauksista, miten tehtävät parhaiten ratkaistaan. Matematiikan kauppisnetti on uusittu täysin kesällä 2022!
 • Harjoituspääsykokeiden avulla testaat oman osaamisesi ja voit verrata tulostasi muiden pyrkijöiden tuloksiin. Näet myös vanhoja kauppatieteen pääsykokeita ja niiden vaativuustason.

AMK-NETTI

 • Yli 1400 eritasoista tehtävää
 • 1 harjoituspääsykoe
 • Teoria tärkeimmistä asioista
Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot Harjoitustehtävät sisältävät:

 • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
 • yhtälöt, matka-nopeus-aika
 • verrannollisuus- ja prosenttilaskentaa
 • geometriaa
 • todennäköisyyslaskentaa ja loogista päättelyä

 

Miten?

Kurssi järjestetään itseopiskelukurssina ja voit ilmoittautua kurssille koska tahansa. Opiskelumateriaalit löydät AMK-netistä ja kauppisnetistä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Videot ja harjoitustehtävät saat käyttöösi heti ja olet askeleen lähempänä opiskelupaikkaa.

kauppateide kurssi

Kurssitakuut & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, tarjoamme sinulle seuraavan valmennuskurssin puoleen hintaan.

Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Asiakaspalvelu

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä. Haluatko lukea lisää esimerkiksi kauppiksen pisterajoista tai pääsykokeista – klikkaa tästä!

Hakuinfot

Järjestämme myös ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä pääsykokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
162 ot
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
290€

”En uskonut ikinä oppivani todennäköisyyslaskuja, mutta kun lähdettiin niin juurta jaksaen sen kanssa liikkeelle, niin kyllä se sieltä lopulta avautui eikä enää tuota hikipisaroita otsalle.”

-Kevään 2022 kauppatieteen kurssilainen

 ”Jos tämän avulla ei pääse opiskelemaan niin ei sitten millään! 10/10”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Videot tosi hyviä, paremmin ymmärtää kun oikea ihminen selittää. Harjoitustehtäviä oli runsaasti! Kaikkea ei ehdi edes käydä läpi! Hyvä myös, että oli harjoituskokeita niin vähän on kuva millaiseen kokeeseen sitä joutuu. Jos joku kyselee niin suosittelen kurssia. Hintansa väärti!”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Aloitin liiketalouden monimuodossa Haaga-Heliassa 😊 Treenasin nettiversiolla kaksi päivää juuri ennen koetta ja se auttoi paljon. Se toi itsevarmuutta ja rentoutta, kun tiesin minkä tyyppinen koe tulee olemaan.”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

Kurssin aikana sinua auttaa

Opettajamme ovat kokeneita ammattilaisia. Kauppatieteen kursseillamme työskentelevillä opettajilla ja materiaalintekijöillä on maisterin tutkinto opetettavasta aineesta. Voit kysyä apua koko kurssin ajan opettajiltamme. Kevään 2022 kurssilaisista 100 % suosittelee tätä koti-kurssiamme ja yksi tärkeä tekijä onnistumisissamme onkin erinomainen tiimi!
Michael Halila

Michael Halila on historian ammattilainen ja valtiotieteiden maisteri, jonka elävä luennointityyli saa jokaisen kurssilaisen innostumaan taloushistoriasta.

Toni Hosiaisluoma

Toni Hosiaisluoma

Toni Hosiaisluoma on Valmennuskeskuksen todellinen matikkawelho. Hänen vastuullaan on kurssiemme matematiikan oppimateriaalien kehitys. Toni on opiskellut yliopistossa pääaineenaan matematiikka ja sivuaineena fysiikka. Aiemmin hän on toiminut opetustehtävissä useilla Helsingin yliopiston matematiikan kursseilla. Tonin kiinnostus innostaviin ja tehokkaisiin matematiikan opetusmenetelmiin tarttuu muihinkin!


”Uskon, että ihan jokainen voi päästä kiinni matematiikan kiehtovaan maailmaan.”

Johanna Virtanen

Johanna Virtanen on digipedagogiikan, historian ja yhteiskuntaopin asiantuntija. Monialaisena opettajana Johanna osaa rakentaa eri oppiaineista helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia ja hänen tunneillaan valintakoe on aina kaiken tekemisen lähtökohta.