Kurssikokemuksia

Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin valmennuskurssien järjestäjä. Olemme valmentaneet oppilaita yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin jo lähes 50 vuoden ajan. Kurssilaisistamme 98 % on valmiita suosittelemaan valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen.

Palautteiden joukosta pomppaa usein esiin:

 • aina kannustavat ja ammattitaitoiset opettajat, jotka ovat alati valmiina auttamaan – ajankohdasta riippumatta!
 • laaja valikoima opetusvideoita, joissa asiat selitetään auki perusteellisesti ja ymmärrettävästi.
 • harjoitustehtävien ja harjoituskokeiden laatu, joista suurin osa koki saavansa juuri tarvittavaa apua asioiden oppimiseen.

Haluammekin siis antaa puheenvuoron kurssilaisillemme. Katso ja lue kurssilaisten kokemuksia Valmennuskeskuksen valmennuskursseista.

Kokemuksia lääketieteen valmennuskursseista

🗨 ”Olen kahteen otteeseen käynyt kilpailijan itseopiskelukurssin ja kaipasin vaihtelua. Valmennuskeskus sai paljon kehuja tutuiltani ja tutustuessani Lääkisnettiin totesin, että tämä on juuri minulle sopiva setti. Edullinen hinta + opetusvideot + haastavat/kehittävät tehtävät sekä kysymyspalvelu on aivan 6/5.”

🗨 ”Valmennuskeskuksella hyväntasoista opetusta! Lääkisnetistä löytyy kaikki tarvittavat materiaalit ja tehtävät, ja jos tarvitsee lisäapua, voi saada apua hyvin nopeasti.”

Kurssimme avulla lääkikseen päässeiden kokemuksia

Jere

"Kurssilla käytiin järjestelmällisesti koko koealue läpi, oikeat aihealueet painottaen. Opettajilla oli vankka kokemus opetuksesta ja jokaiseen kysymykseen sai vastauksen. Kurssi myös rytmitti opiskelua, joka vähensi omaa taakkaa lukusuunnitelman teosta. Kurssin jälkeen olo kokeeseen mennessä oli kokonaisvaltaisen valmis!"

Aleksi

"Koin, että kurssilla suoritetut harjoitusvalintakokeet olivat erinomainen työkalu oman oppimisen seuraamiseen. Näiden kokeiden avulla sain selkeyttä siitä, mitkä asiat olivat hallussani ja mihin tulisi vielä keskittyä ja panostaa. Koko kurssin ajan minulle oli selkeää, mitä tehtäviä minun tulisi tehdä jokaisen luentokerran yhteydessä."

Santeri Soranta

"Pääsykoevalmennus antoi erinomaiset valmiudet myös kirjoituksiin, koska opiskelu alkoi jo hyvissä ajoin reippaalla tahdilla. Sinnikkäät opettajat antoivat hyvät eväät itsenäiselle opiskelulle, ja tehtäviä oli tarjolla enemmän kuin tarpeeksi. Etäluennot olivat erittäin hyvin toteutettuja ja antoivat mahdollisuuden kysyä opettajalta haastavista asioista."
 • Lue lisää kokemuksia lääkiskursseista

  🗨 ”Hyvä, että luentoja voi katsoa tallenteena! Itse opin parhaiten silloin, kun voin käydä läpi asioita omaan tahtiin: pysäyttää ja nopeuttaa opetusta tarpeen mukaan. Myös harjoituskokeet oli iso plussa! Tykkäsin etenkin, että niiden vaikeustaso nousi kurssin edetessä.”

  🗨 ”Superhyviä juttuja ja esimerkkejä! Olen oppinut aivan valtavasti erilaisia asioita vain oppitunneilla kuuntelemalla, koska kiinnostava tapa opettaa on pitänyt kiinnostusta ja keskittymistä yllä. Persoonallinen ja hauska tapa opettaa on tehnyt myös ”tylsemmistä” aiheista hauskoja ja kiintoisia sekä yksityiskohdat ovat painuneet helposti mieleen pänttäämättä. Luentojen opetuksesta en muuttaisi mitään :)”

  🗨 ”Erityismaininta fysiikan opettajalle siitä, että hän on hyvin osannut vääntää rautalangasta fysiikan lainalaisuuksia. Alkukurssin opiskeluvinkit olivat tosi hyödyllisiä ja hän on todella kivasti hyödyntänyt zoomin poll-kyselymahdollisuutta, jolloin on nähnyt jakaumaa, miten muut vastasivat kysymykseen. Hän on aina myös ollut valmis vastailmaan kinkkisiin kysymyksiin myös luennon jälkeen zoomissa. Minusta on koko ajan tuntunut siltä, että hän oikeasti haluaa että me opitaan tätä fysiikkaa 🙂 Hän on tehnyt tunneille tosi hyviä tehtäviä.”

  🗨 ”Opettajat ovat aivan älyttömän hyviä ja taitavia. He osaavat auttaa ja selittää asiat, kunnes ne ymmärtää kunnolla. Erityisen iso plussa ja kiitos fysiikan opettajalle, jonka panostus opettamiseen ja kurssiimme on ollut täysi 100%!!!”

  🗨 ”Opettaja kävi mukavan syventävästi asioita läpi. Tärkeää asioiden aito ymmärtäminen, ei pelkkä kaavojen ulkoa muistaminen.”

  🗨 ”Kemian opettaja on paras! Asiantunteva ja loistava ote opetukseen, lahjakas opettaja!”

Kokemuksia kauppatieteen valmennuskursseista

🗨 ”Kurssimateriaalit olivat kattavat ja harjoituskokeet toivat itsevarmuutta pääsykokeeseen. Niistä näki hyvin mitkä osa-alueet vaativat vielä harjoittelua. Jo aikaisin keväällä huomasin, kuinka hyödyllinen kurssi on enkä olisi voinut paremmin rahoja käyttää. Videotallenteista opin asioita, mitä en olisi itsenäisessä opiskelussa tajunnut. Myös erilaisten nelilaskimien käyttö neuvottiin, mikä oli iso plussa. Rehellisesti sanottuna, ilman tätä kurssia en olisi päässyt kouluun.”

🗨 ”Harjoituskokeet olivat hyvä motivaattori ainakin itselläni ja välillä tuntui, että niissä käsiteltävät asiat saattoivat olla jopa haastavampia kuin vanhoissa valintakokeissa, mutta toisaalta tuntui hyvältä nähdä oma osaaminen! 🙂 Online-opetus oli mielestäni todella hyvää!

Kurssimme avulla kauppakorkeaan päässeiden kokemuksia

Netta-Noora Lappalainen

"Kurssilta opin paljon sellaisia asioita, joita en ollut tullut edes ajatelleeksi tarvitsevan. Kurssi kattaa mielestäni todella laajasti pääsykoemateriaalin, ja kaikki aiheet ovat huolellisesti selitetty teoriaosiossa. Oppimisympäristö netissä (Kauppisnetti) oli myös selkeä, ja isona plussana oli mahdollisuus ottaa opettajiin yhteyttä vaikeissa asioisssa."

Tuomas Seppänen

"Koin valmennuskurssin hyödylliseksi erityisesti historiaa ja yhteiskuntaoppia opiskellessa. Minulle kurssi oli huomattavasti helpompi tapa oppia muistamaan käsitellyt asiat, kuin pelkkä kirjojen lukeminen. Myös harjoituspääsykokeet antoivat hyvän kuvan omasta osaamisesta, ja siitä mihin kannattaa kiinnittää opiskelussa huomiota."
 • Lue lisää kokemuksia kauppiskursseista

  🗨 ”Tosi asiantuntevat ohjaajat, hyvin osasivat vääntää rautalangasta, että alkoi mm. matikassa muistua lukiossa 20v sitten opitut asiat. Videot tosi hyviä, paremmin ymmärtää kun oikea ihminen selittää. Harjoitustehtäviä oli runsaasti! Kaikkea ei ehdi edes käydä läpi! Hyvä myös, että oli harjoituskokeita niin vähän on kuva millaiseen kokeeseen sitä joutuu. Jos joku kyselee niin suosittelen kurssia. Hintansa väärti! Kun nyt vielä saisi opiskelupaikan…”

  🗨 ”Moikka, pääsin opiskelemaan haluamaani kouluun. Kouluna siis Åbo Akademi Turku. Koe meni hyvin, vaikka se oli odotettua vaikeampi. Ilman valmennuskurssia olisin tuskin pärjännyt.”

  🗨 ”Vuosi sitten toinen kurssijärjestäjä, tänä vuonna Eezy Valmennuskeskus. Kavereilleni olen monelle suositellut ennemmin Eezy Valmennuskeskusta sen hyvien luentojen, helpon käytön ja tiivistettyjen kokonaisuuksien takia. Kiitos!”

  🗨 ”Kurssin suurin hyöty on ollut aivan älyttömän hyvät opettajat: todella osaavia ja tsemppaavia. Kaikkien aineiden opettajat online-kursseilla, laskareilla ja itse kauppisnetin videoilla olivat hyviä.”

  🗨 ”Todella selkeästi selitettiin matikanteoriat. Välillä mietinkin, että mitä onko tämä oikeasti näin helppoa. Vastasi hyvin kysymyksiin ja oli tosi kiva että tehtäviin näytettiin monia ratkaisutapoja.”

  🗨 ”Hyvä hintalaatusuhde. Kysymyksiin vastattiin nopeasti.”

  🗨 ”Opetus ollut laadukasta. Opettajan tuomat asiat ovat avanneet itselle uusia näkökulmia miten tulkita historiaa. Kurssin aikana tullut monta ahaa-elämystä. Täydet pisteet historian opettajalle!”

Kokemuksia AMK-valmennuskursseista

🗨 ”Hyvä ja kattava valmennuskurssi, jonka avulla pääsin ykkösvalinta-kouluun! Opettajat olivat innostavia ja sekä itsenäiset tehtävät että online-tunnit preppasivat pääsykoe-osaamista todella hyvin.”

🗨 ”Pääsin Porvoon Ammattikorkeakouluun, joka oli minulla ensimmäisenä hakutoiveena 😊 Pääsin myös kaikkiin muihin hakukohteisiini valmennuskurssin avulla! Eli pelkkää positiivista palautetta!”

AMK-kurssilaistemme kokemuksia

Riina Sipakko

"Kurssista oli minulle apua opiskelupaikan saamisessa. Harjoituskokeet olivat suuressa roolissa minulle ja koin, että niistä oli eniten apua. Koe onnistui hyvin, kun olin päässyt sellaisia jo monta kertaa kotona harjoittelemaan. Sain sen paikan, joka oli minulla ykköstoiveena! :)"

Veikka Kenias

"Valmennuskurssi auttoi pääsykokeeseen tulleissa osa-alueissa huomattavasti. Suosittelen kurssia, sillä hyödyin siitä kokeessa niin ajankäytön kuin myös itse tehtävien sisällön osalta. Pääsykokeessa oli lähes tismalleen samanlaisia tehtäviä kuin valmennuskurssilla."

Elina R.

"Valmennuskurssista oli todella iso hyöty minulle, sillä en olisi yhtä kattavasti osannut harjoitella pääsykoetta varten esim. matikkaa ja äikkää. Opittavaa oli paljon, mutta niin oli myös luentoja sekä tehtäviä. Mikäs sen parempi tapa oppia kuin tekemällä tehtäviä tehtävän perään!"
 • Lue lisää kokemuksia AMK-valmennuskursseista

  🗨 ”Pääsin opiskelemaan Vaasaan pääsykokeen avulla! Sain 43,61/60p kokeesta, ja 5/6 hakukohteesta hyväksyttiin (joista 2 varasijoilta). Valmennuskurssi oli todella hyödyllinen, ja harjoitustehtävistä oli paljon apua. Ilman kurssia en olisi tiennyt mitä lukea/ miten valmistautua, joten kurssi myös motivoi valmistautumaan. 😊

  🗨 ”Tällä kertaa pääsin kouluun ja iso kiitos siitä teidän valmennuskurssille! En varmasti olisi osannut opetella oikeita asioita ilman sitä.”

  🗨 ”Kiitos kurssille! En ehtinyt kaikkea tehdä mutta uskon että ilman tätä en olisi muistellut mieleen kaikkia lukioajan juttuja joiden avulla pääsin opiskelemaan! Pääsin kaikkiin kuuteen joihin hain ja toki ykkösvalintaan menen eli kuntoutuksen ohjaajaksi! Vaikka minulle matikka vaikeaa ollut aina teidän kurssin ansiosta sain tosi hyvät pisteet myös matikkaosuudesta!”

  🗨 ”Kiitos kurssista. Siitä oli apua, en ilman opettelua olisi päässyt kouluun missään tapauksessa. Teidän opetus ja materiaalit olivat laadukkaat ja erittäin selkeästi ja yksinkertaisesti kerrottu. Ei tullut kertaakaan olo, että olisin jotenkin tyhmä jos en heti tajunnut jotakin asiaa. Voin suositella kaikille tarvitseville tätä valmennusta!”

  🗨 ”Kiitoksia edullisesta ja itsenäisestä kurssista, jolle minun oli helppoa ja mahdollista osallistua. Pääsin sisään toiskertalaisena pääsykokeella! Olen hakenut aiemminkin, mutta en ole päässyt, joten nyt otin tämän kurssin ja kyllä kannatti!”

  🗨 ”Eezy Valmennuskeskus auttoi minut pääsemään ensimmäisellä yrittämällä opiskelemaan liiketaloutta Hämeenlinnaan. Kurssin aloittaminen oli vaivatonta ja opettajat olivat selvästi ammattitaitoisia. Erityisesti pidin siitä, että itse kurssin rakenne oli johdonmukainen ja selkeä. En usko, että olisin päässyt kertaheitolla opiskelemaan ammattikorkeakouluun ilman näin hyvää valmennusta.”

Kokemuksia psykologian valmennuskursseista

🗨 ”Video apraksioista oli aivan uskomattoman upea!! Opettaja sai minut kiinnostumaan aivoista ja olisin kuunnellut luentoa vielä paaaaljon pidempään. Aivan mahtava tyyppi!!”

🗨 ”Todella, todella kattavat materiaalit tehty oppimisen tueksi. Opettaja teki joka artikkelista taulukkotehtäviä, kahoot-kilpailuja, orientoivia kysymyksiä ja vastauksia sekä käsitelistoja. Ne ovat suureksi avuksi oppimisessa, vaikka en ehtinyt edes hyödyntämään kaikkia materiaaleja vielä. Kahoot-kisat luennoilla olivat parasta! Motivoi ja piristää, kun muuten on joskus vaikeaa jaksaa keskittyä.

Psykologian kurssilaistemme kokemuksia

Anna Toivonen

"Valmennuskurssi loi raamit opiskelulle niin, että aikataulussa pysyminen oli helppoa ja hallinnan tunne opiskelusta säilyi koko kevään ajan. Aikataulusta ei tarvinnut huolehtia, ja kaiken energian pystyi suuntaamaan itse opiskeluun. Asiantunteva opetus auttoi osaamisen varmasti sille tasolle, että pääsykokeissa pärjäsi hyvin. Opetuksen laatuun pystyi luottamaan ja sen ansiosta opettelinkin juuri ne itselle haastavimmat asiat kuntoon koetta varten."

Ilona Kauppi

"Psykologian kurssi oli ratkaiseva tekijä sisäänpääsyssäni. Sain kurssilta valmiin rungon mitä ja missä tahdissa opiskella, helpottaen valtavasti omaa suunnittelua. Opettajat olivat erittäin ammattitaitoisia ja toivat asiat hyvin selitetyssä muodossa, jolloin ne oli helppo ymmärtää. Jos jokin jäi epäselväksi, opettajilta sai kysellä milloin tahansa. Asiat aukenivat nopeasti eikä tarvinnut jumittua kertaakaan. Tsemppaavat tuutorit pitivät huolta vielä valmistautumisen psyykkisestä puolesta, joten kokonaisuudessaan erittäin antoisa kurssi."

Sara-Lotta

"Valmennuskurssi on erittäin hyvä tuki opiskelujen lisäksi myös henkisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä, sillä joku muu on kasannut puolestani samaan paikkaan kaiken, mitä tarvitsen opiskellakseni. Minulle on selkeä lukujärjestys ja oppimateriaalit valmiina, joten pääsen suoraan asiaan. Tämä säästää voimiani ja madaltaa erittäin paljon kynnystä aloittaa opiskelu."
 • Lue lisää kokemuksia psykologian valmennuskursseista

  🗨 ”Yksi parhaimmista opettajista ehdottomasti. Hyvin selkeät luennot, reipas tahti, mutta silti kysymyksiin kannustettiin ja niihin käytettiin aikaa. Todella hyviä tehtäviä ja kannustava asenne. Antaisin enemmän kuin 5 jos voisin.

  🗨 ”Aivan älyttömän laadukas kurssi! Olin siinä uskossa, että käyn tänä keväänä katsomassa pääsykoetta, ja yritän sitten ensi keväänä tosissaan, sisäänpääsy tuntui ihan mahdottomalta. Kurssin aikana kuitenkin kasvoi innostus ja luotto omiin kykyihin. Kiitos Valmennuskeskukselle, nyt aloittamassa unelma-alan opintoja!”

  🗨 ”Aivan älyttömän laadukas kurssi! Olin siinä uskossa, että käyn tänä keväänä katsomassa pääsykoetta, ja yritän sitten ensi keväänä tosissaan, sisään pääsy tuntui ihan mahdottomalta. Kurssin aikana kuitenkin kasvoi innostus ja luotto omiin kykyihin. Kiitos Valmennuskeskukselle, nyt aloittamassa unelma-alan opintoja!”

  🗨 ”Veera on erityisen hyvä selittämään vaikeitakin asioita yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi. Veera on myös nostattanut itsetuntoani matematiikan suhteen! Eli erityisen asiantuntevia ja hyvin suunniteltuja luentoja siis.”

  🗨 ”Opet oli hyvin panostanu opetusvideoihin ja tehny niistä selkeitä. Asiat oppi huomattavan paljon helpommin videoita apuna käyttäen kuin jos olisi itse opiskellut. Tänä vuonna helpotti vielä enemmän artikkelien ollessa englanninkielisiä ja säästi paljon aikaa kun opet tiivisti mitkä oli olennaisia asioita, jolloin ei turhaa käyttänyt aikaa turhien lukujen ulkoaopetteluun vaan aikaa jäi muullekin.”

  🗨 ”Artikkelien läpikäyntivideot helpotti huomattavasti hahmottamaan tekstistä oleelliset asiat ja tiivisti artikkelit hyvin.”

Kokemuksia oikeustieteen valmennuskursseista

🗨 ”Ilman kurssia olisin vielä enemmän hukassa, nyt tiedän mitä tehdä ensi vuonna paremmin ja kuinka opiskella seuraavan kerran jos nyt opiskelupaikka ei aukene. Asiakaspalvelu Valmennuskeskuksella on huippua ja vastaukset nopeita yms. Tytti oli nopea vastaamaan ja auttoi niin helpoissa, kuin hankalammissakin asioissa. Opettajat mahtavat. Jes, kiitos kurssista! Ei mennyt rahat hukkaan, ei todellakaan. :-)”

🗨 ”Kurssi on ollut hyödyllinen ja ehdottomasti joka euron arvoinen! Opettajat osaavat selittää asioita hyvin ja haluavat ettei kenellekään jää epäselvyyksiä.

Oikeustieteen kurssilaistemme kokemuksia

Jenni

"Valmennuskurssi auttoi itseäni todella paljon. Vaikeiden asioiden ymmärtämiseen opettajat olivat suuri apu, he selittivät asiat rautalangasta. Toinen asia, mikä itselle merkitsi paljon, oli Valmennuskeskuksen tutorit. He auttoivat jaksamaan, kun usko omaan tekemiseen meinasi loppua, en tiedä olisinko jaksanut koko kevättä ilman heidän tsemppaustaan!"

Sofia

"Valmennuskurssin opetusluennot, harjoituspääsykokeet sekä monipuoliset tehtävät auttoivat pääsykokeeseen valmistautumisessa. Suurin motivaatio ja työnteko täytyy lähteä itsestä, mutta hyvällä valmennuskurssilla pystyy lisäämään itsevarmuutta sekä tehokkuutta pääsykoelukemiseen. Lisäksi kurssin yhteishenki ja tutoreiden apu oli plussaa!"

Ninja

"Valmennuskeskuksen valmennuskurssissa parasta oli laadukas opetus ja monipuoliset tehtävät ja lisämateriaalit, kuten tiivistelmät. Opetuskertoja oli runsaasti ja opettajilta oli mahdollisuus kysyä askarruttavista asioista sekä opetuskerroilla että yksityisesti esimerkiksi sähköpostin kautta. Opetuksessa oli tukena suuri määrä dioja, joihin opettajat olivat panostaneet todella paljon."
 • Lue lisää kokemuksia oikeustieteen valmennuskursseista

  🗨 ”Kiitos paljon teille onnistuneesta kurssista! En keksi mitään negatiivista sanottavaa, pääsin ykköshakukohteeseeni kurssin ansiosta.

  🗨 ”Tavoitteeni oli tehdä kaikki mahdollinen valmistautuminen kurssin tuella ennen valintakoemateriaalien julkaisua, mikä suinkin mahdollista. Valintakoemateriaalien julkaisun jälkeen tavoitteeni oli jatkaa kurssin aikataulun seuraamista omatoimisen työskentelyn ohessa. Tavoitteet toteutuivat täysin toivotusti ja seurasin kurssin ohjelmaa tarkoin sen koko tarjontaa hyödyntäen.”

  🗨 ”Kurssi alkoi hyvissä ajoin helmikuussa joten sai rauhassa opetella vastaustekniikkaa ym. Muut valmennuskurssit alkoivat liian myöhään päivä kaksi ennen materiaalejen tuloa, joten tuntui että tarvitsin tukea enemmän myös ennen materiaalien tuloa.”

  🗨 ”Kiitos paljon teille onnistuneesta kurssista! En keksi mitään negatiivista sanottavaa, pääsin ykköshakukohteeseeni kurssin ansiosta.”

  🗨 ”Kurssi alkoi hyvissä ajoin helmikuussa joten sai rauhassa opetella vastaustekniikkaa ym. Muut valmennuskurssit alkoivat liian myöhään päivä kaksi ennen materiaalien tuloa, joten tuntui että tarvitsin tukea enemmän myös ennen materiaalien tuloa.”

  🗨 ”Pidin siitä, kuinka hyvin kurssilla oli huolehdittu erilaisista tavoista oppia. Myös tehtävät vastasivat mielestäni kokeen tasoa ja olivat tarpeeksi monipuolisia.”

  🗨 ”Kurssi oli todella hyvä! Etenkin pidin tutoroinneista. Mieltä rauhoitti, kun sai itse opiskelun lisäksi vastauksia käytännön juttuihin.”

Kokemuksia abikursseista

🗨 ”Sain täsmälleen sen arvosanan, jota lähdin tavoittelemaan. Kurssi auttoi erityisesti itsevarmuuden kanssa, ja ylitin laudaturin rajan kirkkaasti!”

🗨 ”Opettaja oli aivan käsittämättömän taitava ja hyvin innosti esimerkkien kautta oppimaan! Kun videoita katsoo yksin kotona, on tärkeää, että opettaja saa innostettua oppimiseen verkon välityksellä ja se toteutui!!”

🗨 ”Pidin erityisesti kirjoitelmien palautteesta, kun korjattiin aine siten, että se olisi vielä parempi. Siitä oppi hyvin millaisia vastauksia kannattaisi tehdä.”

🗨 ”Tehtävistä saamani palautteet olivat rakentavia ja onnistuin parantamaan niiden avulla tekstejäni huomattavasti! Sain kurssin käytyäni korotettua arvosanani Magnasta Laudaturiksi!”

🗨 ”Auttoi ymmärtämään asioita laajemmin ja hahmottui mitkä fysiikan asiat ovat juuri ne tärkeimmät yo-kokeeseen. Oli hyvä lisä itsenäisen opiskelun lisäksi varsinkin jo valmistuneelle korottajalle. Tehtäviä oli tosi laajasti. Ja koska materiaali tuli myös paperisena se jää itselle myös myöhempää käyttöä varten jos tarvitsee.”

Abikurssimme avulla C nousi L:ään!

Aaron onnistui abikurssimme avulla korottamaan äidinkielen arvosanansa, ja pääsi sen ansiosta todistusvalinnalla opiskelemaan kauppatiedettä Aalto-yliopistoon. Lue blogista, mitkä asiat Aaron koki abikurssillamme parhaimmiksi.

Lue blogi