Logopedia Koti 2023

Kurssiuutuus!

Logopedia Koti on kurssiuutuus, joka kattaa kaikki logopedian valintakokeen kannalta keskeiset aihealueet. Kurssi koostuu kahdesta osasta 1) tilastot ja menetelmät ja 2) valintakoeaineisto. Tilastot ja menetelmät kurssiosuus sisältää kaikki keskeisimmät tilastollisten menetelmien sisällöt sekä sovellukset yleisimpiin tutkimus- ja testausmenetelmiin valintakokeessa vaadittavien tietojen kannalta. Valintakoeaineiston opetus perustuu vuosittain vaihtuvaan logopedian ennakkomateriaaliin. Valintakoeaineiston osalta saat käyttöösi opetustallenteet Online-kurssiltamme, joiden avulla opiskelet valintakoeaineiston itsenäisesti kotonasi.

Kurssikokonaisuus vastaa sisällöltään marraskuussa alkavia kurssejamme.

Kotikurssillamme:

  • Opiskelet omaan tahtiisi juuri silloin kuin haluat.
  • Teet harjoitustehtäviä ja katsot opetusvideoita sähköisessä oppimisympäristössämme.
  • Testaat osaamisesi kolmella harjoituspääsykokeella.
  • Apua tehtävien tekoon saat teoriaosiosta, jonka lisäksi voit myös esittää kysymyksiä opettajillemme.

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat valmistautua logopedian valintakokeeseen itsenäisesti opiskellen, sitoutumatta tiettyihin opetusajankohtiin. Kurssin voi suorittaa rauhallisemmassa tahdissa edeten tai intensiivisemmin kerraten.

 

Mitä?

1) Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, opetusvideot ja materiaalit. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

 

2) Opetusvideot

Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka

Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Opetuksessa käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

 

Matemaattiset perustaidot

Kurssilla voit kerrata matematiikan perusaihealueet, jotka ovat olennaisia tilastotieteen tehtävien ratkaisemisen ja aihealueiden ymmärtämisen kannalta. Kerrattavia alueita ovat mm. laskujärjestys ja -säännöt, murtoluvut, juuret ja potenssit, yhtälöt ja epäyhtälöt, prosenttilaskut ja logaritmit.

 

Tilastot ja menetelmät & looginen päättely

Tilastot ja menetelmät -opetus sisältää kolme osaamisaluetta: 1) tilastollisten menetelmien perusteet, 2) alan keskeiset tutkimus- ja testausmenetelmät ja 3) matemaattis-loogisen päättelyn.

Tilastollisten menetelmien perusteet pohjautuvat lukion matematiikan pakollisiin ja syventäviin Tilastot ja todennäköisyys -kurssien sisältöihin. Teorian ja laskemisen lisäksi sisältöjä sovelletaan yleisimpiin tutkimus- ja testausmenetelmiin, joiden osaaminen on keskeistä valintakoeartikkelien sisältöjen ja tutkimusten ymmärtämiseksi. Kurssilla opit mm. keskeiset tunnusluvut, todennäköisyyslaskennan ja -jakaumat, tilastollisen testauksen ja merkitsevyyden, korrelaation ja regression sekä miten näitä käytetään tutkimuksessa (mm. faktori-, regressio- ja varianssianalyysi). Kurssilla harjoitellaan myös matemaattis-loogista päättelyä.

Ensin teoriavideon aikana käydään läpi uusi aihealue ja siihen liittyviä esimerkkejä. Teoriaa seuraavalla tehtävä- ja laskuharjoitusvideoilla opettaja ratkoo ja käy tehtävät läpi vaiheittain. Opettaja avaa tehtävien keskeiset kohdat ja laskujen osalla ratkaisumallit ja tyypillisimmät ongelmakohdat.

 

Artikkelilukutekniikka ja aineistoharjoitukset

Opetuksessa käsitellään artikkeliluku- ja muistiinpanotekniikkaa, katsaus- ja tutkimusartikkelien rakennetta lukemisen sekä harjoitellaan suomen- ja englanninkielisten artikkelien käsittelyä. Samalla opit lukemaan erilaisia tekstejä, taulukoita ja tutkimustuloksia.

 

Johdatus logopedian tutkimukseen & Aivot tutuiksi -opetusvideokokonaisuudet

Johdatus logopedian tutkimukseen -opetusvideot selventävät tutkimuksen teon peruskäsitteistöä ja antavat sinulle ymmärryksen tieteellisen tutkimuksen tekemisestä.

 

Valintakoeaineiston opetus

Jokaisella opetusvideolla asiantuntevat opettajamme opettavat uuden artikkelin, aihekokonaisuuden tai matemaattisen sisällön, selventävät keskeiset teoriat ja käsitteet, joita avataan käytännönläheisillä esimerkeillä. Innostava opetustyyli motivoi opiskeluun ja asioiden opetus helpottaa omaa ajankäyttöä. Opettajat tekevät valintakoeaineistoista käsitelistoja, apukysymyksiä sekä tehtäviä. Opetusvideoiden julkaisuaikataulu tarkentuu ennakkomateriaalin julkaisun jälkeen ja sisältö muotoutuu ennakkomateriaalin mukaisesti.

 

3) Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää Psykanetin, opettajien diat ja tuntitehtävät sekä aineistoharjoituksia. Valintakoeaineiston osalta saat käyttöösi opetusta tukevan luentomateriaalin, joka auttaa jäsentämään valintakoeaineiston keskeiset sisällöt. Apukysymysten avulla kohdennat huomion artikkelin olennaisiin kohtiin ja kertaat tehokkaasti. Erilaiset tehtävät auttavat ymmärtämään sekä muistamaan yksityiskohtaisesti sisältöä, tutkimustuloksia ja käsitteitä. Kaikki kurssin materiaalit ovat sähköisiä.

 

4) Logopedianetti (aukeaa marraskuun aikana)

Logopedianetti sisältää yli 700 tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää. Logopedianetin tehtävien yhteydestä löydät myös tilastotieteen teoriaa ja opetusvideoita.

 

5) Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluu kolme sähköistä harjoituspääsykoetta. Harjoituskokeet ajoittuvat keväälle. Alustavan aikataulun mukaan ensimmäinen harjoituskoe on saatavilla maaliskuussa, toinen huhtikuun alkupuolella ja kolmas toukokuun puolivälissä. Saat käyttöösi myös harjoituspääsykokeiden läpikäyntivideot.

 

6) Opettajan tuki

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista.

 

Milloin?

Kurssille voi tulla mukaan joustavasti koko vuoden ajan. Pääset aloittamaan opiskelun saman tien ilmoittautumisesi jälkeen. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

Heti käytössäsi ovat matemaattisten perustaitojen, tilastotieteen sekä johdatus logopedian tutkimukseen -opetusvideot. Kurssin opetusvideoiden sisältöjä päivitetään ja täydennetään tarvittavilta osin syys-talven 2022-2023 aikana. Valintakoeaineiston osalta opetusvideot tulevat katsottavaksi Online-kurssin etenemistahdissa, noin 2–3 kurssikertaa / viikko.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 890 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuu

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, pääset seuraavana vuonna samalle kurssille puoleen hintaan. 

 

Alennukset

Tarjoamme ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022.

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita lisäksi kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää logopedian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Kurssin laajuus
129 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
712€ 890€