Farmasia Koti 2023

Kenelle?

Farmasian opiskelupaikkoihin valitaan valintakokeen perusteella ainoastaan 30 % opiskelijoista, joten pääsykokeisiin ei missään nimessä kannata lähteä takki auki. Koska proviisoriksi tai farmaseutiksi voi Suomessa opiskella ainoastaan kolmessa yliopistossa, on opiskelupaikan saamiseksi oltava valmis tekemään töitä. Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa ja meillä on ylivoimaisesti pisin kokemus yliopistopuolen valmennuskursseista. Ei siis ole ihme, että peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi kurssejamme muille.

Tällä farmasian valmennuskurssilla hiot opetusvideoiden ja tehtävien avulla kemian osa-alueet rauhassa sellaiselle tasolle, jossa niiden farmasian valintakokeessa kuuluukin olla. Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat opiskelleet lukion kemian kurssit lukiossa tai itsenäisesti.

Opiskele oman elämäntilanteesi ja aikataulusi mukaan! Tehokas harjoitustehtäväpaketti, opetusvideot sekä harjoituspääsykokeet valmentavat sinut farmasian valintakokeeseen.

Kurssin sisältö:

  • 60 oppituntia opetusvideoita (37 ot kemiaa ja 22,7 ot aineisto-osuutta)
  • 3 harjoituspääsykoetta
  • Teoria tärkeimmistä asioista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta
  • Molemmat Farmasianetit tehtävineen ja mallivastauksineen


Miten?

Tällä kurssilla pääset määrittelemään itsellesi sopivan opiskelutahdin ja aikataulun. Koska opiskelu tapahtuu etänä, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Kurssimateriaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tarkemman kurssiaikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 490 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 160  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään vastaavan kurssin 50 % alennuksella. 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 490 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat.  Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
60 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
490€