Psykologia Koti 2023

Kurssiuutuus!

Psykologia Koti on kurssiuutuus, joka kattaa kaikki psykologian valintakokeen kannalta keskeiset aihealueet. Kurssi koostuu kahdesta osasta 1) tilastot ja menetelmät ja 2) valintakoeaineisto. Tilastot ja menetelmät kurssiosuus sisältää kaikki keskeisimmät tilastollisten menetelmien sisällöt sekä sovellukset yleisimpiin tutkimus- ja testausmenetelmiin valintakokeessa vaadittavien tietojen kannalta. Valintakoeaineiston opetus perustuu vuosittain vaihtuvaan psykologian ennakkomateriaaliin. Valintakoeaineiston osalta saat käyttöösi erikseen ilman opiskelijoita kuvattavat opetusvideot, joiden avulla opiskelet valintakoeaineiston itsenäisesti kotonasi.

Psykologia Koti -kurssi sisältää kaikki psykologian kotikurssituotteet eli tilastot ja menetelmät, valintakoeaineisto sekä matemaattiset perustaidot.

Kotikurssillamme:

  • Opiskelet omaan tahtiisi juuri silloin kuin haluat.
  • Teet harjoitustehtäviä ja katsot opetusvideoita sähköisessä oppimisympäristössämme.
  • Testaat osaamisesi kolmella harjoituspääsykokeella.
  • Apua tehtävien tekoon saat teoriaosiosta ja opetusvideoista, jonka lisäksi voit myös esittää kysymyksiä opettajillemme.

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat valmistautua psykologian valintakokeeseen itsenäisesti opiskellen, sitoutumatta tiettyihin opetusajankohtiin. Kurssin voi suorittaa rauhallisemmassa tahdissa edeten tai intensiivisemmin kerraten.

 

Mitä?

1) Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, opetusvideot ja materiaalit. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa tilauksestasi.

 

2) Opetusvideot

Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka

Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Opetuksessa käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

 

Matemaattiset perustaidot

Videoiden avulla voit kerrata matematiikan perusaihealueet, jotka ovat olennaisia tilastotieteen tehtävien ratkaisemisen ja aihealueiden ymmärtämisen kannalta. Kerrattavia alueita ovat mm. laskujärjestys ja -säännöt, murtoluvut, juuret ja potenssit, yhtälöt ja epäyhtälöt, prosenttilaskut ja logaritmit.

 

Tilastot ja menetelmät & looginen päättely

Tilastot ja menetelmät -opetus sisältää kolme osaamisaluetta: 1) tilastollisten menetelmien perusteet, 2) alan keskeiset tutkimus- ja testausmenetelmät ja 3) matemaattis-loogisen päättelyn.

Tilastollisten menetelmien perusteet pohjautuvat lukion matematiikan pakollisiin ja syventäviin Tilastot ja todennäköisyys -kurssien sisältöihin. Teorian ja laskemisen lisäksi sisältöjä sovelletaan yleisimpiin tutkimus- ja testausmenetelmiin, joiden osaaminen on keskeistä valintakoeartikkelien sisältöjen ja tutkimusten ymmärtämiseksi. Kurssilla opit mm. keskeiset tunnusluvut, todennäköisyyslaskennan ja -jakaumat, tilastollisen testauksen ja merkitsevyyden, korrelaation ja regression sekä miten näitä käytetään tutkimuksessa (mm. faktori-, regressio- ja varianssianalyysi). Kurssilla harjoitellaan myös matemaattis-loogista päättelyä.

Ensin teoriavideon aikana käydään läpi uusi aihealue ja siihen liittyviä esimerkkejä. Teoriaa seuraavalla tehtävä- ja laskuharjoitusvideoilla opettaja ratkoo ja käy tehtävät läpi vaiheittain. Opettaja avaa tehtävien keskeiset kohdat ja laskujen osalla ratkaisumallit ja tyypillisimmät ongelmakohdat.

 

Artikkelilukutekniikka ja aineistoharjoitukset

Opetuksessa käsitellään artikkeliluku- ja muistiinpanotekniikkaa, katsaus- ja tutkimusartikkelien rakennetta lukemisen sekä harjoitellaan suomen- ja englanninkielisten artikkelien käsittelyä. Samalla opit lukemaan erilaisia tekstejä, taulukoita ja tutkimustuloksia.

 

Johdatus psykologian tutkimukseen & Aivot tutuiksi -opetusvideokokonaisuudet

Johdatus psykologian tutkimukseen -opetusvideot selventävät tutkimuksen teon peruskäsitteistöä ja antavat sinulle ymmärryksen tieteellisen tutkimuksen tekemisestä.

 

Valintakoeaineiston opetus

Jokaisella opetusvideolla asiantuntevat opettajamme opettavat uuden artikkelin, aihekokonaisuuden tai matemaattisen sisällön, selventävät keskeiset teoriat ja käsitteet, joita avataan käytännönläheisillä esimerkeillä. Innostava opetustyyli motivoi opiskeluun ja asioiden opetus helpottaa omaa ajankäyttöä. Opettajat tekevät valintakoeaineistoista käsitelistoja, apukysymyksiä sekä tehtäviä. Opetusvideoiden julkaisuaikataulu tarkentuu ennakkomateriaalin julkaisun jälkeen ja sisältö muotoutuu ennakkomateriaalin mukaisesti.

 

3) Kurssimateriaali

Kurssimateriaali sisältää Psykanetin, opettajien diat ja tuntitehtävät sekä aineistoharjoituksia. Valintakoeaineiston osalta saat käyttöösi opetusta tukevan luentomateriaalin, joka auttaa jäsentämään valintakoeaineiston keskeiset sisällöt. Apukysymysten avulla kohdennat huomion artikkelin olennaisiin kohtiin ja kertaat tehokkaasti. Erilaiset tehtävät auttavat ymmärtämään sekä muistamaan yksityiskohtaisesti sisältöä, tutkimustuloksia ja käsitteitä. Kaikki kurssin materiaalit ovat sähköisiä.

 

4) Psykanetti (aukeaa marraskuun aikana)

Psykanetti sisältää noin 800 tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää. Psykanetistä löydät myös tilastotieteen teoriaa ja opetusvideoita. Yhtä aihealuetta käsittelevät materiaalit löydät siis helposti samasta paikasta. Psykanetissä pystyt esittämään kysymyksiä opettajalle aihealueittain jaoteltujen kysymyspalstojen kautta.

 

5) Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluu kolme sähköistä harjoituspääsykoetta. Harjoituskokeet ajoittuvat keväälle. Alustavan aikataulun mukaan ensimmäinen harjoituskoe on saatavilla maaliskuussa, toinen huhtikuun alkupuolella ja kolmas toukokuun puolivälissä. Saat käyttöösi myös harjoituspääsykokeiden läpikäyntivideot.

Kahden ensimmäisen kokeen painopiste on tilastotieteen hallinnassa, loogisessa päättelyssä sekä kokeen yhteydessä mahdollisesti olevissa aineistotehtävissä. Viimeinen koe julkaistaan toukokuussa ja sen sisältö perustuu valintakoeaineistoon.

 

6) Opettajan tuki 

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista. Kysymyksiin vastataan useamman kerran viikossa.

 

Milloin?

Kurssille voi tulla mukaan joustavasti koko vuoden ajan. Pääset aloittamaan opiskelun saman tien ilmoittautumisesi jälkeen. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

Heti käytössäsi ovat matemaattisten perustaitojen, tilastotieteen sekä johdatus psykologian tutkimukseen -opetusvideot. Kurssin opetusvideoiden sisältöjä päivitetään ja täydennetään tarvittavilta osin syys-talven 2022-2023 aikana. Valintakoeaineiston osalta opetusvideot tulevat katsottavaksi valintakoeaineiston ilmestymisen jälkeen  noin 2–4 opetusvideota/ viikko tahdissa.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 890 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, pääset seuraavana vuonna samalle kurssille puoleen hintaan. 

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Kurssille uudelleen?

Kaudella 2021-2022 takuukurssille osallistuneet kurssilaiset saavat mille tahansa valmennuskurssillemme uudelleen osallistuessaan käyttöönsä Psykanetti 2 -materiaalin (ei koske Valintakoeaineisto koti -kurssia). Psykanetti 2 on suunnattu kursseillemme uudelleen osallistuville hakijoille, jotka kaipaavat lisäharjoituksia ja -tehtäviä Psykanetti 1  -tehtävien lisäksi. Materiaali sisältää noin 700 tilastotieteen & loogisen päättelyn harjoitusta. Saat siis täysin uudet harjoitustehtävät käyttöösi, vaikka osallistuisit kurssille uudelleen!

Takuualennus on voimassa myös 3. kertaa kurssille osallistuville.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää psykologian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Kurssin laajuus
129 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
890€