Meistä

Suomen ensimmäinen valmennuskurssijärjestäjä

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja usean yliopistoalan ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin lähes 50 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme jokaisen kurssimme asiakaslähtöisesti, jotta jokaisen oppijan tarpeeseen löytyy sopiva kurssi. 98 % suosittelee kurssejamme!

󠀠Valmennuskurssien lisäksi tarjoamme lukuisia ilmaisia palveluita ja materiaaleja niin korkeakouluun pyrkiville kuin opinto-ohjaajillekin. Tutustu ilmaisiin palveluihimme

 • Työmme ja tuloksemme

  Eezy Valmennuskeskus Oy pähkinänkuoressa

   

  • Suomen ensimmäinen valmennuskurssijärjestäjä, perustettu vuonna 1975.
  • Vuosittain valmennuksessamme on noin 13 000 osallistujaa.
  • Valmennuskurssien onnistumisesta vastaa n. 100 alan ammattilaista, opettajaa ja asiantuntijaa: he saivat kurssilaisilta arvosanaksi 4,7/5 keväällä 2023.
  • Asiakastyytyväisyys on ollut loistavaa luokkaa jo usean vuoden ajan: 98 % suosittelee Valmennuskeskusta!

   

  Miksi valita Valmennuskeskuksen kurssi?

   

  1. Panostamme asiakaslähtöisyyteen: Suunnittelemme jokaisen kurssimme asiakaslähtöisesti, jotta se vastaa kunkin oppijan tarpeita. Valikoimastamme löydät sopivan kurssin niin itsenäisille oppijoille kuin paljon tukea tarvitsevillekin sekä kaikille siltä väliltä. Saammekin usein kehuja kurssivalikoimamme laajuudesta.
  2. Olemme edelläkävijä: Asiantuntijamme keräävät ja analysoivat jatkuvasti tietoa korkeakoulumaailmasta. Pääsykokeissa tapahtuvia muutoksia seurataan herkeämättä, ja niitä pyritään myös ennakoimaan. Näin meillä on paras tietämys siitä, mitä ja miten kursseilla pitää opettaa.
  3. Monipuolisuus: Suunnittelemme kurssimme niin, että ne kehittävät pyrkijän tiedollisten ja taidollisten valmiuksien lisäksi myös henkistä jaksamista ja paineensietoa. Kursseillamme luomme koetilanteesta niin tutun, että sitä ei enää tarvitse jännittää. Näin pyrkijä pystyy keskittymään koetilanteessa oleelliseen, ja sisäänpääsyn todennäköisyys kasvaa.
  4. Loistavat tulokset: Tuloksemme puhuvat puolestaan. Jo useampana vuonna peräkkäin asiakastyytyväisyytemme on ollut huippuluokkaa: 98 % kurssilaisistamme on valmis suosittelemaan kurssia kaverilleen. Myös sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Esimerkiksi psykologian valintakoepaikoista 60 % on täyttynyt meidän kurssilaisistamme vuosina 2020-2023 ja Helsingin lääketieteellisen valintakoepaikoista 60 % on täyttynyt kurssilaisistamme sekä keväällä 2023 että keväällä 2022!
  5. Laatu: Valmennuskurssiemme ydin on ammattitaitoinen opettaja- ja henkilökunta. Valitsemme opettajamme tarkkojen kriteerien perusteella: haastattelu- ja opetusnäytetilanteessa arvioimme hakijan tuntemusta valmennuskurssiopetuksesta, asiantuntevuutta, opetustaitoa sekä kykyä innostaa ja motivoida. Vuosittainen vaihtuvuus on pieni, mikä mahdollistaa kehitystyön ja asiantuntemuksen säilymisen meillä.

   

  Tuloksiamme:

   

  • 60 % psykologian valintakoepaikoista meidän kurssilaisillemme 2020-2023.
  • 65 % eläinlääketieteellisen valintakoepaikoista meidän kurssilaisillemme keväällä 2023.
  • 60 % Helsingin lääketieteellisen valintakoepaikoista meidän kurssilaisillemme keväällä 2023 ja keväällä 2022.
  • 75 % AMK-sisäänpääsykyselyymme vastanneista sai opiskelupaikan syksyllä 2023.
  • 65 % VAKAVA + soveltuvuuskurssiltamme pääsi opiskelemaan keväällä 2023.
  • 60 % Oulun hammaslääketieteellisen valintakoepaikoista meidän kurssilaisillemme keväällä 2023.
  • 50 % maantieteen etäopetuskurssillamme olleista on päässyt opiskelemaan keväällä 2023, 2022 ja 2021.
  • 50 % biologian etäopetuskurssillamme olleista pääsi opiskelemaan keväällä 2022.
  • 47 % farmasian etäopetuskurssillamme olleista pääsi opiskelemaan keväällä 2023 ja 45 % keväällä 2022.
 • Tarinamme

  Perheyhtiöstä Eezyyn

   

  Valmennuskeskus siirtyi osaksi Eezy-konsernia marraskuussa 2021. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme laajemmat palvelut: opiskelu- ja työpaikka samalta kumppanilta!

  ”Meille asiakas on aina tärkein. Nyt löysimme kumppanin, joka ajattelee samalla tavalla. Yhteistyön avulla osana pörssiyhtiötä kykenemme kehittämään kurssejamme entistä tehokkaammin ja säilyttämään paikkamme Suomen suosituimpana valmennuskurssijärjestäjänä myös jatkossa”.

  Eezy Oyj on johtava työelämän kehittäjä, jonka kautta työllistyy vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä uusiin työpaikkoihin.

  Faktat Eezystä

   

  • Eezy Oyj on suomalainen pörssiyhtiö, työelämän asiantuntijatalo.
  • Eezyn palveluvalikoimaan kuuluu mm. henkilöstövuokraus, johtamisen kehittäminen, valmennustuotteet ja -palvelut, rekrytoinnit, työllistämispalvelut, kevytyrittäjäpalvelu ja henkilöstötutkimukset.
  • Eezy työllistää 32 000 henkilöä vuosittain ja toimii ympäri Suomea.
  • Eezyn liikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin pörssin päälistalla.

   

  Historiamme

   

  Valmennuskeskuksen perustaja Kari Kasanen kiinnostui valmentamisesta, kun hän pyrki opiskelemaan diplomi-insinööriksi. Valmistautuessaan pääsykokeisiin Karille syntyi idea valmennuskurssien järjestämisestä.

  Kun kokemusta oli karttunut ja Karin omat DI-opinnot olivat sopivassa vaiheessa, hän päätti perustaa valmennus- ja abikursseja järjestävän Valmennuskeskuksen, josta on myöhemmin kasvanut Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä.

  ”Kesäkuun ensimmäisenä päivänä 1975 astuin kello 9.00 Suomalaisen yhteiskoulun luokkaan. Edessäni oli ensimmäinen tunti oman yritykseni valmentajana korkeakouluun pyrkivien kursseilla. Olin tuskin saanut yöllä nukuttua innostukseni takia, kun oma haaveeni oli toteutumassa”, Kari muistelee.

  Karin luonteeseen ja elämänasenteeseen kuuluivat asiakkaan tinkimätön palvelu ja henkilöstöstä huolen pitäminen. Kari halusi pitää kurssikoot kohtuullisina sekä antaa henkilökohtaista tukea oppilaille. Karin ajoista alkaen Valmennuskeskus on toiminut näiden arvojen mukaisesti, ja ne kulkevat toimintamme kulmakivenä yhä edelleenkin.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu:

📞 020 7280 340
📧 info.valmennuskeskus@eezy.fi

Toimistomme osoite: Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki
Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-17.00.
Kesällä 22.7.-4.8.2024 kiinni.
Katso henkilökunnan yhteystiedot