Meistä

Tervetuloa oppimaan Valmennuskeskukseen!

Järjestämme valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin yli 45 vuoden kokemuksella. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. 󠀠Jopa 98 % suosittelee!
󠀠
Valmennuskurssien lisäksi tarjoamme laadukkaita videoita valintakokeiden ratkaisuista, ilmaisia jatko-opintoinfoja ja messutapahtumia sekä materiaaleja opinto-ohjaajille.

 • Eezy Valmennuskeskus Oy pähkinänkuoressa

  • Perustettu vuonna 1975.
  • Viime kaudella kursseillamme oli 13 000 pääsykokeisiin ja yo-kirjoituksiin valmistautuvaa.
  • Valmennuskurssien onnistumisesta vastaa yli 200 alan ammattilaista, opettajaa ja asiantuntijaa.

  Yritysesite

  Miksi kannattaa valita meidän kurssimme?

  1. Panostamme asiakaslähtöisyyteen: Suunnittelemme jokaisen kurssimme asiakaslähtöisesti, jotta se vastaa kunkin oppijan tarpeita. Valikoimastamme löydät sopivan kurssin niin itsenäisille oppijoille kuin paljon tukea tarvitsevillekin sekä kaikille siltä väliltä.
  2. Olemme edelläkävijä: Asiantuntijamme keräävät ja analysoivat jatkuvasti tietoa korkeakoulumaailmasta. Pääsykokeissa tapahtuvia muutoksia seurataan herkeämättä, ja niitä pyritään myös ennakoimaan. Näin meillä on paras tietämys siitä, mitä ja miten kursseilla pitää opettaa.
  3. Monipuolisuus: Suunnittelemme kurssimme niin, että ne kehittävät pyrkijän tiedollisten ja taidollisten valmiuksien lisäksi myös henkistä jaksamista ja paineensietoa. Kursseillamme luomme koetilanteesta niin tutun, että sitä ei enää tarvitse jännittää. Näin pyrkijä pystyy keskittymään koetilanteessa oleelliseen, ja sisäänpääsyn todennäköisyys kasvaa.
  4. Loistavat tulokset: Tuloksemme puhuvat puolestaan. Jo useampana vuonna peräkkäin asiakastyytyväisyytemme on ollut huippuluokkaa: 98 % kurssilaisistamme on valmis suosittelemaan kurssia kaverilleen. Myös sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Esimerkiksi keväällä 2021 kaikista Oulun yliopiston psykologian valintakoepaikoista 75 % ja Turun yliopiston logopedian valintakoepaikoista 70 % jaettiin meidän kurssilaisillemme.
  5. Laatu: Valmennuskurssiemme ydin on ammattitaitoinen opettaja- ja henkilökunta. Valitsemme opettajamme tarkkojen kriteerien perusteella: haastattelu- ja opetusnäytetilanteessa arvioimme hakijan tuntemusta valmennuskurssiopetuksesta, asiantuntevuutta, opetustaitoa sekä kykyä innostaa ja motivoida. Vuosittainen vaihtuvuus on pieni, mikä mahdollistaa kehitystyön ja asiantuntemuksen säilymisen meillä.

   

  Tuloksia keväältä 2022

  • Joka neljäs kurssilaisemme pääsi opiskelemaan oikeustiedettä keväällä 2022.
  • 72 % VAKAVA aineistokoe + soveltuvuus Online -kurssille osallistuneista sekä 55 % Helsingin VAKAVA aineistokoe + soveltuvuus -kurssille osallistuneista pääsi opiskelemaan.
  • Kevään 2022 Valtio- ja yhteiskuntatieteen sosiaalityön kurssilaisista 47 % pääsi opiskelemaan.
  • 40 % kauppatieteen kurssilaisistamme pääsi opiskelemaan pääsykokeella. Lisäksi osa kurssilaisistamme sai paikan todistuvalinnalla.
  • 70 % AMK Koti -kurssilaisistamme pääsi opiskelemaan AMK:iin keväällä 2022
  • 45 %  Farmasia Online-kurssilaisista pääsi opiskelemaan.
  • 50 % Maantiede Online-kurssilaisista pääsi opiskelemaan.
  • 50 % Biologia Online-kurssilaisista pääsi opiskelemaan biologiaa yliopistoon keväällä 2022.
  • Kaikista psykologian ja logopedian valintakokeella valituista opiskelijoista 44 % oli Valmennuskeskuksen kurssilaisia.
  • Tampereen yliopiston psykologian valintakoevalinnan aloituspaikoista 50 % meni meidän kurssilaisillemme.
  • Helsingin yliopiston logopedian valintakoevalinnan aloituspaikoista 73 % meni meidän kurssilaisillemme.
  • 50 % kurssilaisistamme pääsi opiskelemaan sosiaalityötä.

   

  Ota meihin yhteyttä!

  Vastaamme mielellämme kaikkiin pyrkimistä ja opiskelua koskeviin kysymyksiisi. Voit soittaa meille toimistomme numeroon 0207280340 tai lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info.valmennuskeskus@eezy.fi

 • Valmennuskeskus on osa Eezyä

  Valmennuskeskus siirtyi osaksi Eezy-konsernia marraskuussa 2021. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme laajemmat palvelut: opiskelu- ja työpaikka samalta kumppanilta!

  ”Meille asiakas on aina tärkein. Nyt löysimme kumppanin, joka ajattelee samalla tavalla. Uuden yhteistyön avulla osana pörssiyhtiötä kykenemme kehittämään kurssejamme entistä tehokkaammin ja säilyttämään paikkamme Suomen suosituimpana valmennuskurssijärjestäjänä myös jatkossa”.

  Eezy Oyj on johtava työelämän kehittäjä, jonka kautta työllistyy vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä uusiin työpaikkoihin.

  Faktat Eezystä

  • Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluja ja yritysten kehittämisen palveluja.
  • Eezyn visiona on olla työelämän merkittävin uudistaja ja missiona luoda yksilöille onnistumisia.
  • Eezy työllistää vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimii ympäri Suomea. Eezyn liikevaihto vuonna 2020 oli 191 miljoonaa euroa, ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

  Historiamme

  Valmennuskeskuksen perustaja Kari Kasanen kiinnostui valmentamisesta, kun hän pyrki opiskelemaan diplomi-insinööriksi. Valmistautuessaan pääsykokeisiin Karille syntyi idea valmennuskurssien järjestämisestä.

  Kun kokemusta oli karttunut ja Karin omat DI-opinnot olivat sopivassa vaiheessa, hän päätti perustaa valmennus- ja abikursseja järjestävän Valmennuskeskuksen, josta on myöhemmin kasvanut Suomen suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskurssijärjestäjä.

  ”Kesäkuun ensimmäisenä päivänä 1975 astuin kello 9.00 Suomalaisen yhteiskoulun luokkaan. Edessäni oli ensimmäinen tunti oman yritykseni valmentajana korkeakouluun pyrkivien kursseilla. Olin tuskin saanut yöllä nukuttua innostukseni takia, kun oma haaveeni oli toteutumassa”, Kari muistelee.

  Karin luonteeseen ja elämänasenteeseen kuuluivat asiakkaan tinkimätön palvelu ja henkilöstöstä huolen pitäminen. Kari halusi pitää kurssikoot kohtuullisina sekä antaa henkilökohtaista tukea oppilaille. Karin ajoista alkaen Valmennuskeskus on toiminut näiden arvojen mukaisesti, ja ne kulkevat toimintamme kulmakivenä yhä edelleenkin.