Psykologia tilastot ja menetelmät Koti 2023

Opetusvideoita, tehtäviä ja harjoituskokeita!

Psykologia Tilastot ja menetelmät Koti -kurssi kattaa kaikki keskeisimmät tilastollisten menetelmien sisällöt sekä sovellukset yleisimpiin tutkimus- ja testausmenetelmiin valintakokeessa vaadittavien tietojen kannalta. Kurssi vastaa oppituntimäärältään ja sisällöltään marraskuun kurssin tilastot ja menetelmät osuutta.

Innostava ja perusteellinen opetus tukee motivaatiota sekä auttaa ajanhallinnassa. Opetusvideot tarjoavat mahdollisuuden kerrata ja katsoa vaikeimmilta tuntuvia asioita useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu.

 

Kotikurssillamme:

  • Opiskelet omaan tahtiisi juuri silloin kuin haluat.
  • Teet harjoitustehtäviä ja katsot opetusvideoita sähköisessä oppimisympäristössämme.
  • Testaat osaamisesi harjoituspääsykokeilla.
  • Apua tehtävien tekoon saat teoriaosiosta, jonka lisäksi voit myös esittää kysymyksiä opettajallemme.

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat varmistaa tilastollisten menetelmien hallinnan itsenäisesti opiskellen. Kurssin voi suorittaa rauhallisemmassa tahdissa edeten tai intensiivisemmin kerraten.

 

Mitä?

1) Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, opetusvideot ja materiaalit. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

 

2) Opetusvideot

Tilastot ja menetelmät sisältää kolme osaamisaluetta: 1) tilastollisten menetelmien perusteet, 2) alan keskeiset tutkimus- ja testausmenetelmät ja 3) matemaattis-loogisen päättelyn. Opetusvideoilla asiantunteva opettajamme opettaa kokonaisuudet perusteellisesti ja selkeästi.

Tilastollisten menetelmien perusteet pohjautuvat lukion matematiikan pakollisiin ja syventäviin Tilastot ja todennäköisyys -kurssien sisältöihin. Teorian ja laskemisen lisäksi sisältöjä sovelletaan yleisimpiin tutkimus- ja testausmenetelmiin, joiden osaaminen on ratkaisevaa valintakoeartikkelien sisältöjen ja tutkimusten ymmärtämiseksi. Kurssilla opit mm. keskeiset tunnusluvut, todennäköisyyslaskennan ja -jakaumat, tilastollisen testauksen ja merkitsevyyden, korrelaation ja regression sekä miten näitä käytetään tutkimuksessa (mm. faktori-, regressio- ja varianssianalyysi).  Kurssilla harjoitellaan myös valintakoetehtävissä esiintyvää matemaattis-loogista päättelyä.

Ensin teoriavideon aikana käydään läpi uusi aihealue ja siihen liittyviä esimerkkejä. Teoriaa seuraavalla tehtävä- ja laskuharjoitusvideoilla opettaja ratkoo ja käy tehtävät läpi vaiheittain. Opettaja avaa tehtävien keskeiset kohdat ja laskujen osalla ratkaisumallit ja tyypillisimmät ongelmakohdat.

Saat käyttöösi myös Johdatus psykologian tutkimukseen -opetusvideot, jotka selventävät tutkimuksen teon peruskäsitteistöä ja antavat sinulle ymmärryksen tieteellisen tutkimuksen tekemisestä.

 

3) Kurssimateriaali & Psykanetti

Kurssimateriaali sisältää Psykanetin, opettajien diat ja tuntitehtävät sekä pistarit. Psykanetti sisältää yli 700 tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää. Psykanetin tehtävien yhteydestä löydät myös tilastotieteen teoriaa ja opetusvideoita. Psykanetti aukeaa marraskuun aikana. Kaikki kurssin materiaalit ovat sähköisessä muodossa.

 

4) Harjoituspääsykokeet 3kpl

Harjoituspääsykokeiden avulla pääset testaamaan osaamistasi ja harjoittelemaan koetilannetta. Kokeet julkaistaan sähköisenä Moodlessa. Alustavan aikataulun mukaan ensimmäinen koe on saatavilla maaliskuun alkupuolella, toinen huhtikuussa ja kolmas toukokuun puolivälissä.  Saat käyttöösi myös kokeiden läpikäyntivideot.

 

5) Opettajan tuki

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista.

 

 

Milloin?

Kurssille voi tulla mukaan joustavasti koko vuoden ajan. Pääset aloittamaan opiskelun saman tien ilmoittautumisesi jälkeen. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

Kurssin opetusvideoiden sisältöjä päivitetään ja täydennetään tarvittavilta osin syys-talven 2022-2023 aikana. Psykologian valintakokeen ennakkomateriaalin osalta saat käyttöösi opetusvideot mahdollisen tilastollisen sisällön osalta.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 490 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, pääset seuraavana vuonna samalle kurssille puoleen hintaan. 

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää psykologian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Kurssin laajuus
87 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
490€

”Veera on laatinut hyvät ja perinpohjaiset videot asioiden käsittelyyn, joista keskinkertainenkin matikan opiskelija pystyy asioita ymmärtämään.”

Sofia, psykologian Tilastollisten menetelmien perusteet Koti -kurssilainen 2022

”Kattava, tiivis ja ymmärrettävä, todella hyvä kokonaisuus”

Kati, psykologian Tilastollisten menetelmien perusteet Koti -kurssilainen 2022

”Kiitos. Ilman kurssia ja opettajaa meta-analyysiartikkelista oikeiden kaavojen löytäminen olisi ollut aivan mahdotonta. Tilastolaskujen perustaidoista ei helpolla löydä parempaa ja selkeämmin opetettua kokonaisuutta.”

Antton, psykologian tilastollisten menetelmien perusteet Koti -kurssilainen 2022