Psykologia valintakoeaineisto Koti 2023

Opiskele psykologian valintakoeaineisto itsenäisesti kotonasi!

Psykologia Valintakoeaineisto Koti -kurssin sisältö perustuu vuosittain vaihtuvaan psykologian ja logopedian valintakokeen ennakkomateriaaliin. Kokonaisuuteen kuuluu matemaattista, menetelmällistä sekä psykologian tai logopedian aihesisältöä sen perusteella, mitä valintakoemateriaali sisältää. Viime vuosina ennakkomateriaali on koostunut artikkelikokoelmasta. Valintakoeaineiston opetuksen lisäksi kurssiin kuuluu artikkelilukutekniikan opetusta, 10 aineistokoeharjoitusta sekä 3 harjoituspääsykoetta.

Kotikurssillamme:

  • Opiskelet omaan tahtiisi juuri silloin kuin haluat.
  • Teet harjoitustehtäviä ja katsot opetusvideoita sähköisessä oppimisympäristössämme.
  • Testaat osaamisesi kolmella harjoituspääsykokeella.

 

Kenelle?

Kaikille psykologian opintoihin pyrkiville. Kurssi on loistava valinta etenkin kiireisille hakijoille, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta osallistua lähi- tai etäopetusta sisältävälle valmennuskurssillemme ja niille pyrkijöille, jotka kaipaavat tukea lähinnä valintakokeen ennakkomateriaalin opiskeluun.

 

Mitä?

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, opetusvideot ja materiaalit. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ostosta.

 

2. Artikkelilukutekniikka ja aineistoharjoitukset

Kurssi sisältää artikkelilukutekniikan opetusta. Opetusvideot ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen. Saat ohjeet ja pohjatiedot tieteellisten katsaus- ja tutkimusartikkelien lukemiseen, englanninkielisen tekstin sekä metatekstin käsittelyyn, ohjeita tehokkaiden muistiinpanojen tekemiseen, keskeisen tiedon hahmottamiseen ja ajanhallintaan. Opettajan johdolla teet myös harjoitteita, joiden lisäksi sinulla on on käytössä 10 artikkeliaineistoharjoitusta itsenäiseen harjoitteluun. Artikkeliaineistoharjoitusten avulla harjoittelet aineistohallintataitoja sekä tutustut erilaisiin tieteellisin teksteihin.

Saat käyttöösi myös Johdatus psykologian tutkimukseen -opetusvideot (4 ot), jotka selventävät tutkimuksen teon peruskäsitteistöä ja antavat sinulle ymmärryksen tieteellisen tutkimuksen tekemisestä.

 

3. Opetusvideot valintakoeaineistosta

Jokaisella opetusvideolla asiantuntevat opettajamme opettavat uuden artikkelin, aihekokonaisuuden tai matemaattisen sisällön, selventävät keskeiset teoriat ja käsitteet, joita avataan käytännönläheisillä esimerkeillä. Innostava opetustyyli motivoi opiskeluun ja asioiden opetus helpottaa omaa ajankäyttöä. Opettajat kuvaavat opetusvideot ilman opiskelijoita eli videot eivät ole opetustallenteita. Videoiden ja tuntitehtävien avulla pystyt tehokkaasti opiskelemaan ja käymään lävitse valintakoeaineiston sisällöt.

Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa, syventää ja kerrata useaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla. Videoiden julkaisuaikataulu ilmoitetaan valintakoeaineiston ilmestymisen jälkeen.

 

4. Kurssimateriaali

Opetusta tukeva luentomateriaali auttaa jäsentämään valintakoeaineiston keskeiset sisällöt. Opettajien tekemien apukysymysten avulla kohdennat huomion artikkelin olennaisiin kohtiin ja kertaat tehokkaasti. Erilaiset tehtävät auttavat ymmärtämään sekä muistamaan yksityiskohtaisesti sisältöä, tutkimustuloksia ja käsitteitä.

Ennakkomateriaaleihin liittyvät luento- ja tehtävämateriaalit ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön samanaikaisesti opetusvideoiden julkaisun kanssa.

Saat myös kertaukseen avuksi tehtäväpaketin, jossa on tehtäviä kaikista valintakoeaineiston artikkeleista.

 

5. Harjoituspääsykokeet 3kpl 

Kurssiin sisältyy kolme harjoituspääsykoetta, joista kaksi ensimmäistä julkaistaan maalis- ja huhtikuussa ennen valintakoeaineiston ilmestymistä. Viimeinen koe julkaistaan toukokuussa ja sen sisältö perustuu valintakoeaineistoon. Kahdessa ensimmäisessä kokeessa harjoittelet tilastotieteen, loogisen päättelyn ja aineistohallinnan taitoja.

Harjoituspääsykokeiden avulla pääset testaamaan osaamistasi ja harjoittelemaan koetilannetta. Kokeet tehdään itsenäisesti kurssin sähköisessä oppimisympäristössä. Saat käyttöösi myös läpikäyntivideot kaikista harjoituspääsykokeista.

 

6. Opettajan tuki

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista. Kysymyspalsta avautuu samaan aikaan opetusvideoiden ja materiaalien valmistuttua.

 

Milloin?

Artikkelilukutekniikan ja Johdatus psykologian/logopedian tutkimukseen opetusvideot ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen. Valintakoeaineiston osalta opetusvideot tulevat katsottavaksi noin 2–4 opetusvideota / viikko ennakkomateriaalin ilmestymisen jälkeen. Uudet videot, niihin liittyvät opetusmateriaalit ja harjoitustehtävät ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön niiden valmistumistahdissa.

Kurssimateriaali on käytössäsi kevään 2023 psykologian valintakokeeseen asti.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 540 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, pääset seuraavana vuonna samalle kurssille puoleen hintaan. 

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää psykologian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
65 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
540€

”Erittäin kattava ja perusteellinen opetus tilasto-artikkelista. Hyvät esimerkit havainnollistivat haastavaa aineistoa hyvin.”

Saara, psykologian Valintakoeaineisto Koti -kurssilainen 2022

”Osa opettajista oli aivan huippuja! Oli helppoa ja mukavaa oppia heidän johdollaan. Kiitos kovasti uurastuksesta myös opettajille haastavien aineistojen avaamiseksi!”

Pekka, psykologian Valintakoeaineisto Koti -kurssilainen 2022

”Vertailin kursseja ja tässä tuntui olevan paras hinta- laatusuhde. Lisäksi kurssin joustavuus oli tärkeää; mahdollisuus aikatauluttaa opiskelua ja työtä.”

Anni, psykologian Valintakoeaineisto Koti -kurssilainen 2022

”Erittäin kattava ja perusteellinen opetus tilasto-osuudesta. Hyvät esimerkit havainnollistivat haastavaa aineistoa hyvin.”

Psykologian Valintakoeaineisto Koti -kurssilainen 2022

”Aivan todella hyviä opettajia kaikki!! Luennot oli hyviä ja opettajat oli avanneet vaikeatkin asiat ymmärrettäviksi. Myös tehtävät artikkeleista ja lisänä kertaustehtävät oli aivan super!”

Psykologian Valintakoeaineisto Koti -kurssilainen 2022