AMK Poliisi Koti 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.  Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Olitpa sitten jatko-opiskelija tai alanvaihtaja, on AMK poliisi Koti 2023 – valmennuskurssi valintasi, kun haluat pelata varman päälle ja menestyä Polamkin kirjallisessa kokeessa. Älä siis jätä haavettasi poliisin ammatista sattuman varaan, vaan hanki tarvittava osaaminen tehokkaalta valmennuskurssilta, jonka avulla useat opiskelijat pääsevät vuosittain lukemaan itsensä poliisiksi.

Eezy Valmennuskeskus on ylivoimaisesti Suomen suosituin AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Vuonna 2021 n. 60 % valintakokeella sisäänpäässeistä kävi meidän kurssimme, mikä tarkoittaa että kursseiltamme pääsi eniten hakijoita ammattikorkeisiin, verrattuna muihin alan toimijoihin.

Näppärä ja edullinen valmennuskurssi, jolta saat kaiken tarvittavan avun Polamkin pääsykokeen kirjallista osiota varten.

Mitä?

Kurssi valmentaa sinut tehokkaasti Polakmin kirjallista koetta varten, joka tulisi läpäistä halutessasi poliisiksi. Opetusvideoiden avulla syvennyt juuri kokeen kannalta tärkeisiin aihealueisiin ja osaamistasi pääset testaamaan tehtävien ja harjoituspääsykokeiden avulla, jotka on rakennettu aiempien Polamkin pääsykokeiden pohjalta.

Opetusvideoiden laatijat ovat kokeneita turvallisuus-, liikunta- ja koulutusalan ammattilaisia, ja pääopettajalla onkin vuosien kokemus sekä poliisin, että opettajan ammateista.

 

Kurssin sisältö:

 • 15 oppituntia etäluentoja valintakokeeseen valmistautumisesta ja ennakkomateriaalista

Opetusvideoilla käydään läpi:

  • Poliisin työn vaatimukset
  • Valintakokeen sisältö
  • Valintakoeartikkelien pääkohdat
  • Artikkeleita yhdistäviä teemoja
  • Esseen kirjoittaminen
 • 200 monivalintatehtävää
 • 3 harjoituspääsykoetta mallivastauksineen

 

Miten?

Koska opiskelu tapahtuu sähköisesti, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Kurssitakuu ja maksutiedot

 

Kaikista kursseistamme on mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 59  euroa ja tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Kiinnostaisiko tietää lisää Polamkin valintakokeesta? Käy lukemassa lisätietoja valintakokeesta.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
15
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.12.2023
Kurssin hinta
129€