Logopedia valintakoeaineisto Koti 2023

Opiskele logopedian valintakoeaineisto itsenäisesti kotonasi!

Logopedia Valintakoeaineisto Koti -kurssin sisältö perustuu vuosittain vaihtuvaan logopedian valintakokeen ennakkomateriaaliin. Kokonaisuuteen kuuluu matemaattista, menetelmällistä sekä psykologista aihesisältöä sen perusteella, mitä valintakoemateriaali sisältää. Lisäksi kurssiin kuuluu artikkelilukutekniikan opetusta sekä aineistokoeharjoituksia.

Kotikurssillamme:

  • Opiskelet omaan tahtiisi juuri silloin kuin haluat.
  • Teet harjoitustehtäviä ja katsot opetusvideoita sähköisessä oppimisympäristössämme.
  • Testaat osaamisesi harjoituspääsykokeella.

 

Kenelle?

Kaikille logopedian opintoihin pyrkiville. Kurssi on loistava valinta etenkin kiireisille hakijoille, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta osallistua lähi- tai etäopetusta sisältävälle valmennuskurssillemme ja niille pyrkijöille, jotka kaipaavat tukea lähinnä valintakokeen ennakkomateriaalin opiskeluun.

 

Mitä?

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, opetusvideot ja materiaalit. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

 

2. Artikkelilukutekniikka ja aineistoharjoitukset

Kurssi sisältää artikkelilukutekniikan opetusta ennen valintakoeaineiston julkaisua. Saat ohjeet ja pohjatiedot tieteellisten katsaus- ja tutkimusartikkelien lukemiseen, englanninkielisen tekstin sekä metatekstin käsittelyyn, ohjeita tehokkaiden muistiinpanojen tekemiseen, keskeisen tiedon hahmottamiseen ja ajanhallintaan.

 

3. Opetusvideot

Jokaisella opetusvideolla asiantuntevat opettajamme opettavat uuden artikkelin, aihekokonaisuuden tai matemaattisen sisällön, selventävät keskeiset teoriat ja käsitteet, joita avataan käytännönläheisillä esimerkeillä. Innostava opetustyyli motivoi opiskeluun ja asioiden opetus helpottaa omaa ajankäyttöä. Valintakoeaineiston osalta saat käyttöösi opetustallenteet Online-kurssiltamme, joiden avulla opiskelet valintakoeaineiston itsenäisesti kotonasi.

Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa, syventää ja kerrata useaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

Saat käyttöösi myös Johdatus logopedian tutkimukseen -opetusvideot, jotka selventävät tutkimuksen teon peruskäsitteistöä ja antavat sinulle ymmärryksen tieteellisen tutkimuksen tekemisestä.

 

4. Kurssimateriaali

Opetusta tukeva luentomateriaali auttaa jäsentämään valintakoeaineiston keskeiset sisällöt. Apukysymysten avulla kohdennat huomion artikkelin olennaisiin kohtiin ja kertaat tehokkaasti. Erilaiset tehtävät auttavat ymmärtämään sekä muistamaan yksityiskohtaisesti sisältöä, tutkimustuloksia ja käsitteitä.

Ennakkomateriaaleihin liittyvät luento- ja tehtävämateriaalit ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön samanaikaisesti opetusvideoiden julkaisun kanssa.

Kurssi sisältää myös artikkeliaineistoharjoituksia, joiden avulla harjoittelet aineistohallintataitoja sekä tutustut erilaisiin tieteellisin teksteihin.

 

5. Harjoituspääsykoe

Harjoituspääsykokeen avulla pääset testaamaan osaamistasi ja harjoittelemaan koetilannetta. Koe tehdään itsenäisesti kurssin päätteeksi sähköisessä oppimisympäristössä. Saat käyttöösi myös läpikäyntivideon kokeesta.

 

6. Opettajan tuki

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista. Kysymyspalsta avautuu samaan aikaan opetusvideoiden ja materiaalien valmistuttua.

 

Milloin?

Artikkelilukutekniikan ja Johdatus logopedian tutkimukseen opetusvideot ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen. Valintakoeaineiston osalta opetusvideot tulevat katsottavaksi Online-kurssin etenemistahdissa, noin 2–3 kurssikertaa / viikko ennakkomateriaalin ilmestymisen jälkeen. Uudet videot, niihin liittyvät opetusmateriaalit ja harjoitustehtävät ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön niiden valmistumistahdissa.

Kurssimateriaali on käytössäsi kevään 2023 logopedian valintakokeeseen asti.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 540 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuu

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, pääset seuraavana vuonna samalle kurssille puoleen hintaan. 

 

Alennukset

Tarjoamme ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022.

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita lisäksi kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää logopedian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
65 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
432€ 540€

”Tykkäsin, että asiat havainnollistettiin esimerkeillä hyvin ja ymmärrettävästi. Luentojen katselu helpotti myös ahdistusta, kaikki opet olivat tosi ihania. Erityisesti tykkäsin ERP- artikkelin ja meta-analyysi artikkelin opettajista kiitos paljon!”

Annika, logopedian Valintakoeaineisto Koti -kurssilainen 2022

”Veera on todella hyvä opettaja, tiukka ja tarkka mutta myös empaattinen ja osaa selittää asiat oppilaan kannalta tärkeysjärjestyksessä. Oli kokoaika tosi selkeää, että tavoitteena on, että kaikki meistä pääsee kouluun ja se motivoi myös itseä.”

Jenni, logopedian Valintakoeaineisto Koti -kurssilainen 2022