Logopedia valintakoeaineisto Koti 2023

Opiskele logopedian valintakoeaineisto itsenäisesti kotonasi!

Valintakoeaineisto Koti -kurssin sisältö perustuu ensisijaisesti vuosittain vaihtuvaan psykologian ja logopedian valintakokeen ennakkomateriaaliin. Kokonaisuuteen kuuluu matemaattista, menetelmällistä sekä psykologian tai logopedian aihesisältöä sen perusteella, mitä valintakoemateriaali sisältää. Viime vuosina ennakkomateriaali on koostunut suomen- ja englanninkielisistä artikkeleista. Kurssilla asiantuntevat ja innostavat opettajat käyvät huolellisesti lävitse koko ennakkomateriaalin.

Kevään 2023 valintakoeaineiston opetuksen lisäksi kurssiin kuuluu artikkelilukutekniikan opetusta, 10 aineistokoeharjoitusta, 3 harjoituspääsykoetta sekä opiskelutekniikkaopetusta ja muita kokeeseen valmentavia materiaaleja. Näiden avulla luot hyvän pohjan valintakoeaineiston opiskelulle ja valmistaudut kokeen mahdolliseen aineisto-osuuteen.

Kaupunki
Kurssin laajuus
65 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
540€
 • Kenelle?

  Kurssi on loistava valinta hakijoille, jotka kaipaavat kurssilta lähinnä tukea valintakokeen ennakkomateriaalin opiskeluun. Kurssi sopii myös kiireisillä hakijoille, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta osallistua laajemmalle kotikurssille tai lähi- tai etäopetusta sisältävälle valmennuskurssillemme.

 • Valintakoeaineiston opetus

  Kevään 2023 valintakoeaineiston opetus (n. 44 oppituntia)

  Opetusvideoilla asiantuntevat opettajamme käyvät lävitse valintakoeaineistoon kuuluvat sisällöt, kuten artikkelit tai matemaattisen sisällön, selventävät keskeiset teoriat ja käsitteet, joita avataan käytännönläheisillä esimerkeillä. Videoiden ja tuntitehtävien avulla pystyt tehokkaasti opiskelemaan ja läpikäymään valintakoeaineiston sisällöt.

  Opetusta tukeva luentomateriaali auttaa jäsentämään valintakoeaineiston keskeiset asiat. Opettajat tekevät valintakoeaineistoista myös käsitelistoja, apukysymyksiä ja tehtäviä. Apukysymysten avulla kohdennat huomion artikkelin olennaisiin kohtiin ja kertaat tehokkaasti. Erilaiset tehtävät auttavat ymmärtämään sekä muistamaan yksityiskohtaisesti sisältöä, tutkimustuloksia ja käsitteitä.

  Opettajat kuvaavat opetusvideot ilman opiskelijoita eli videot eivät ole opetustallenteita.

  Opettajan tuki

  Opetusvideoiden yhteydessä olevien kysymyspalstojen kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista. Kysymyspalstat avautuvat samaan aikaan valintakoeaineiston opetusvideoiden ja materiaalien valmistuttua.

 • Kurssin muu sisältö

  Opiskelutekniikka (5 oppituntia)

  Opetuksessa keskitytään valintakokeen kannalta keskeisiin opiskelutekniikoihin ja -tapoihin. Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu.

  Artikkeli- ja aineistolukutekniikka (8 oppituntia) 

  Opetuksessa käsitellään mm. katsaus- ja tutkimusartikkelien rakennetta sekä harjoitellaan suomen- ja englanninkielisten artikkelien käsittelyä. Opit miten lähteä käsittelemään valintakokeen ennakkomateriaaleja ja miten toimit mahdollisen aineistotehtävän kanssa.

  Opettajan johdolla teet harjoitteita, joiden lisäksi sinulla on on käytössä 10 artikkeliaineistoharjoitusta itsenäiseen harjoitteluun. Artikkeliaineistoharjoitusten avulla harjoittelet aineistohallintataitoja sekä tutustut erilaisiin tieteellisin teksteihin.

  Johdatus tutkimukseen (5 oppituntia) 

  Opetukset selventävät tutkimuksen teon peruskäsitteistöä ja antavat sinulle ymmärryksen tieteellisen tutkimuksen tekemisestä.

  Aivot tutuiksi (4 oppituntia)

  Opetuksen avulla saat peruskäsityksen miten aivot toimivat. Neuropsykologiset aiheet ovat olleet hyvin yleisiä pääsykoeartikkeliaiheita, joten perustuntemus helpottaa näiden mahdollisten artikkelien opiskelua.

  Harjoituspääsykokeet (15 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kolme sähköistä harjoituspääsykoetta, jotka julkaistaan maalis- huhti- ja toukokuussa. Saat käyttöösi myös harjoituspääsykokeiden läpikäyntivideot.

 • Aikataulu

  Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi Moodle-tunnukset, joiden avulla pääset aloittamaan valmistautumisen heti. Artikkelilukutekniikan, opiskelutekniikan, johdatus tutkimukseen sekä aivot tutuiksi -kokonaisuuksien opetusvideot ovat käytössäsi saman tien.

  Valintakoeaineiston osalta opetusvideot tulevat katsottavaksi noin 2–4 opetusvideota / viikko ennakkomateriaalin ilmestymisen jälkeen. Tarkempi aikataulu julkaistaan aineistojen ilmestymisen jälkeen.

  Kurssimateriaali on käytössäsi kevään 2023 valintakokeeseen asti.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 540  euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Jos et saa opiskelupaikkaa, saat seuraavana vuonna osallistua vastaavalle valmennuskurssille puoleen hintaan. Takuualennus on voimassa myös 3. kertaa kurssille osallistuville.

”Tykkäsin, että asiat havainnollistettiin esimerkeillä hyvin ja ymmärrettävästi. Luentojen katselu helpotti myös ahdistusta, kaikki opet olivat tosi ihania. Erityisesti tykkäsin ERP- artikkelin ja meta-analyysi artikkelin opettajista kiitos paljon!”

Annika, logopedian Valintakoeaineisto Koti -kurssilainen 2022

”Veera on todella hyvä opettaja, tiukka ja tarkka mutta myös empaattinen ja osaa selittää asiat oppilaan kannalta tärkeysjärjestyksessä. Oli kokoaika tosi selkeää, että tavoitteena on, että kaikki meistä pääsee kouluun ja se motivoi myös itseä.”

Jenni, logopedian Valintakoeaineisto Koti -kurssilainen 2022