AMK humanistinen ala ja kasvatusala Koti, kevät 2023

Kenelle?

Kotikurssi on itsenäisen ja kiireisen hakijan varma valinta. Kurssi sopii sinulle, jos haluat saada opetusta, mutta et pysty osallistumaan aikataulutetulle valmennuskurssille.

Mitä?

Kotikurssiltamme saat kaiken, mitä tarvitset onnistuaksesi humanistisen alan ja kasvatusalan AMK-valintakokeessa. Tällä kurssilla opiskelet omaan tahtiisi katsomalla luentoja ja tekemällä harjoitustehtäviä.

38 oppituntia opetusvideoita
yli 1000 eritasoista tehtävää
5 harjoituspääsykoetta
teoria tärkeimmistä asioista
mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Kotikurssilla

  1. harjoittelet AMK-valintakokeeseen oman aikataulusi mukaisesti,
  2. voit katsoa rajattomasti opetusvideoita niin monta kertaa kuin haluat,
  3. teet tehtäviä ja opiskelet teoriaa AMK-netissä,
  4. voit kysyä opettajalta apua tehtävien tekoon,
  5. hiot vastaustekniikkaasi sekä
  6. testaat osaamisesi neljän harjoituspääsykokeen avulla.

 

Kurssin sisältö

Kokeen rakenne ja koetaktiikka 2 oppituntia
Videoilla käydään läpi, mitä osioita AMK-valintakokeessa on ja annetaan vinkkejä siihen, miten kokeessa voi taktikoida varmistaakseen maksimipisteet.
Päätöksentekotaidot 10 oppituntia
Kotikurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli 10 oppituntia
Kotikurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli 10 oppituntia
Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit hahmottamaan tekstin rakenteita. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi. Opit ymmärtämään yhteiskunnallisia ilmiöitä.
Eettiset taidot  1 oppitunti
Kurssilla ymmärrät, miten eettisiä taitoja voidaan mitata ja millaisia kysymyksiä niistä voidaan tehdä. Tehtävien kautta opit esimerkiksi tunnistamaan, millaiset tilanteet ovat luonteeltaan eettisiä.
Tunneälytaidot 1 oppitunti
Kurssilla hahmotetaan opiskelijan tunneälyä koskevia taitoja ja ominaisuuksia, persoonallisuutta ja uravalintaa. Tehtävien avulla opit tunnistamaan erilaisia tunteita sekä hahmotat, miten tietty tunnetila näkyy ihmisen kasvoilla tai millaisena toimintana tietty tunne saattaa esiintyä.
Perusmatematiikka 3,5 oppituntia
Vahvista matemaattista osaamistasi ja varmista, että osaat peruslaskut.

 

Ajankohta

Kurssin oppimisympäristö aukeaa 4.11.2022. Oppimisympäristö on auki kevään 2023 AMK-valintakokeen viimeiseen koepäivään asti.

Huomaa, että pääset kirjautumaan AMK-nettiin ainoastaan Moodlesta löytyvän linkin kautta. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

AMK-netti valmennus

Maksutiedot ja kurssitakuut

124 €. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 140 euroa. Toimitus- ja maksuehdot Jos olet ollut jo aiemmin vastaavalla kurssilla, saat takuuhinnan näkyviin ostoskorissa.

Mikäli et saa tavoittelemaasi humanistisen alan ja kasvatusalan opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta keväällä 2023, pääset vastaavalle kurssille seuraavana syksynä tai keväänä -75 % takuuhinnalla.

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

Asiakaspalvelu

Jäikö sinulla kysymyksiä? Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa usein kysytyt kysymykset-sivu.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Lisätietoja

Kiinnostaisiko tietää ammattikorkeakoulujen hakijamäärät kevään 2022 yhteishaussa? Käy lukemassa lisää! 

Käy lisäksi tutustumassa ammattikorkeakoulujen valintakokeeseen osoitteessa www.ammattikorkeakouluun.fi.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
38 ot
Alkaa
marraskuu 2022
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
124€

”Aivan ihanat opetusvideot!”

– AMK Valmennuskurssilainen, 2022

”Loistava taktiikka oli katsoa ensin aiheen teoriavideo ja sen jälkeen lukea ja käydä läpi tekstinä. Yksinkertaistetut esimerkit havainnollistivat ytimekkäästi, mistä puhutaan. Tehtävät todella monipuolisia ja plussaa siitä, että jopa samaa tehtävää tarkasteltiin eri kulmista. Harjoituskokeet antaa hyvää tietoa omasta tasosta, oikein hyvä lisä. Erityisesti matikassa teoriavideoiden opettajalla helposti ymmärrettävä opetustyyli. Moni juttu olisi mennyt ainakin osittain ohi ilman niitä.”

AMK huhtikuu 2022 -kurssilainen

” Tästä annan kyllä täyden kympin! Todella hyvät ja monipuoliset tehtävät ja paljon!! En olisi mistään saanut näin paljon harjoiteltua tehtäviä jos ei olisi ollut näitä käytössä. Erittäin hyvä!!

– AMK Koti 2022 -kurssilainen

”Ihanaa, kun harjoitustehtävät käytiin läpi ja selitettiin miksi vastaukset ovat/eivät ole oikein. Harkkatehtävien määrä hyvä, opetusvideoiden määrä samoin.”

– AMK kotikurssilainen, 2022