Osallistu maksuttomaan hakuinfoon!

🟣 Harkitsetko tietyn alan opintoja?
🟣 Haluatko tietoa kys. alan valintakokeesta?
🟣 Onko sinulla kysyttävää alalle hakemiseen liittyen?

Valmennuskeskuksen maksuttomissa infoissa käydään läpi perusteellisesti alan uudet valintakoetiedot. Lue lisää!

Hakuinfot

”Hei!

Olin Valmennuskeskuksen kautta DI VIP -Kurssilla tänä keväänä ja tavoitteena oli päästä aloittamaan opinnot teekkarina syksyllä 2022. Nyt on lukukausi lähtenyt käyntiin ja opiskelen Aalto-yliopistossa tuotantotaloutta, joka oli ensimmäisenä valintana yhteishaussa. 

VIP-kurssi oli todella laaja. Se auttoi rytmittämään omaa opiskelua ja tehtäviä oli tarpeeksi sekä monipuolisesti. Ajallisesti töitä ei tarvinnut tehdä älytöntä määrää eikä aikaa kulunut hukkaan tehtävien tai seuraavan aiheen etsinnässä (Opiskelu oli tehokasta). Teiltä sai myös hyviä vinkkejä siitä miten aika kannattaa jakaa eri aihepiireihin. Suurin apu kuitenkin itselle oli harjoituskokeista ja vanhoista valintakoetehtävistä, joiden jälkeen oli helppo huomata puutteet omassa osaamisessa. Palautteen avulla pystyin hiomaan vastaustekniikkaa ja valintakoetta muistuttavissa tilanteissa oppi itselle parhaan taktiikan tehtävien tekoon. Suosittelen Valmennuskeskusta varmasti jatkossakin. Aallossa opiskelulla on varmasti merkittävä vaikutus omaan tulevaisuuteen. Siksi olen todella kiitollinen kurssista ja saamastani opetuksesta. Kiitos!”

– Ossi, DI Vip Helsinki, Kevät 2022

”En uskonut ikinä oppivani todennäköisyyslaskuja, mutta kun lähdettiin niin juurta jaksaen sen kanssa liikkeelle, niin kyllä se sieltä lopulta avautui eikä enää tuota hikipisaroita otsalle.”

-Kauppisnetti-kurssilainen

”Huiput diat ja kaaviot, jotka selkeyttivät hurjasti asioita! Ei juuri parantamisen varaa.”

Oikis huhtikuu Online -kurssilainen 2022

”Erityismaininta fysiikan opettajalle siitä, että hän on hyvin osannut vääntää rautalangasta fysiikan lainalaisuuksia. Alkukurssin opiskeluvinkit olivat tosi hyödyllisiä ja hän on todella kivasti hyödyntänyt zoomin poll-kyselymahdollisuutta, jolloin on nähnyt jakaumaa, miten muut vastasivat kysymykseen. Hän on aina myös ollut valmis vastailmaan kinkkisiin kysymyksiin myös luennon jälkeen zoomissa. Minusta on koko ajan tuntunut siltä, että hän oikeasti haluaa että me opitaan tätä fysiikkaa 🙂 Hän on tehnyt tunneille tosi hyviä tehtäviä.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Hei, Olin kevään Kauppisnetti Koti -kurssilla ja paikka ensimmäisestä hakukohteestani Aallosta irtosi helposti, pisteiden ylittäessä reippaasti vaaditun rajan. — En usko törmänneeni koskaan aiemmin historianopettajaan, joka saisi tuotua historian kokonaisuuksia ilmi mielenkiintoisemmin kuin näillä videoilla.”

E.M.

”Kurssimateriaalit ovat olleet kattavia. Harjoituskokeessa oli monipuolisia kysymyksiä, joista löytyi haastetta. Myös sellaisia kysymyksiä, jotka saattaisivat hyvinkin tulla varsinaiseen kokeeseen.”

Aino, valtsikkanetin käyttäjä 2021

”Video apraksioista oli aivan uskomattoman upea!! Opettaja sai minut kiinnostumaan aivoista ja olisin kuunnellut luentoa vielä paaaaljon pidempään. Aivan mahtava tyyppi!! :)”

Ella, kevään 2021 Psykologia tammikuu Turku -kurssilainen

”Erittäin hyvät tehtävät ja niitä on monipuolisesti. Mielestäni tehtävien laatua ei voi verratakaan perus lukiokirjojen tehtäviin, sillä farmasianetissä on todella panostettu oppimiseen. Tehtävien mallivastaukset ovat selkeät ja kattavat. Myös ohjaajalta tehtävän kysyminen on ihan huippua! Farmasianetti on todella ollut hintansa väärti ja voin suositella sitä jokaiselle, joka haluaa ostaa valmennusmateriaalit farmasialle!”

Niina, kevään 2021 Farmasianetti-kurssilainen

”Hei! Pääsin opiskelemaan ensimmäiseen vaihtoehtooni, mikä oli Kuopio. Pisteitä taisi tulla 23 ja jotain. Tänä vuonna etäkurssit olivat todella hyviä!”

Kauppatieteiden kurssilainen 2021

”Opettaja teki paljon todella laadukkaita, kattavia ja opiskelua helpottavia kaavioita sekä tarjosi listaa jokaisesta kappaleesta mahdollisia koe kysymyksiä, mikä oli todella avuliasta myös. Kysymyksiin sai aina selkeät vastaukset ja opetus oli muuten selkeää. Pelkkää hyvää sanottavaa hänestä!”

Olivia, kevään 2021 Online-kurssilainen