Yliopisto

Traveling, sightseeing, group travel, city tour, student exchange program, vacation, holiday, togetherness and friendship. People with backpacks rising hands, joy and positivity

Ennakkovaraajan edulla yliopistokurssit 20 % edullisemmin

Tarjoamme yliopistokursseihin ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi yli 250 euroa maksaviin kursseihin kaupan päälle ilmainen kurssi neljästä vaihtoehdosta!

Lue lisää!

Maksuttomia infoja monelle eri alalle!

Pidämme eri alojen infowebinaareja korkeakouluun hakeville sekä ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Webinaareistamme saat ajantasaisimmat tiedot valintakoevaatimuksista, pääsykokeesta ja todistusvalinnasta. Infomme ovat maksuttomia. Webinaarit ovat katsottavissa myös jälkikäteen.

Katso infot

”En uskonut ikinä oppivani todennäköisyyslaskuja, mutta kun lähdettiin niin juurta jaksaen sen kanssa liikkeelle, niin kyllä se sieltä lopulta avautui eikä enää tuota hikipisaroita otsalle.”

-Kevään 2022 kauppatieteen kurssilainen

”Huiput diat ja kaaviot, jotka selkeyttivät hurjasti asioita! Ei juuri parantamisen varaa.”

Oikis huhtikuu Online -kurssilainen 2022

”Erityismaininta fysiikan opettajalle siitä, että hän on hyvin osannut vääntää rautalangasta fysiikan lainalaisuuksia. Alkukurssin opiskeluvinkit olivat tosi hyödyllisiä ja hän on todella kivasti hyödyntänyt zoomin poll-kyselymahdollisuutta, jolloin on nähnyt jakaumaa, miten muut vastasivat kysymykseen. Hän on aina myös ollut valmis vastailmaan kinkkisiin kysymyksiin myös luennon jälkeen zoomissa. Minusta on koko ajan tuntunut siltä, että hän oikeasti haluaa että me opitaan tätä fysiikkaa 🙂 Hän on tehnyt tunneille tosi hyviä tehtäviä.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Hei, Olin kevään Kauppisnetti Koti -kurssilla ja paikka ensimmäisestä hakukohteestani Aallosta irtosi helposti, pisteiden ylittäessä reippaasti vaaditun rajan. — En usko törmänneeni koskaan aiemmin historianopettajaan, joka saisi tuotua historian kokonaisuuksia ilmi mielenkiintoisemmin kuin näillä videoilla.”

E.M.

”Kurssimateriaalit ovat olleet kattavia. Harjoituskokeessa oli monipuolisia kysymyksiä, joista löytyi haastetta. Myös sellaisia kysymyksiä, jotka saattaisivat hyvinkin tulla varsinaiseen kokeeseen.”

Aino, valtsikkanetin käyttäjä 2021

”Video apraksioista oli aivan uskomattoman upea!! Opettaja sai minut kiinnostumaan aivoista ja olisin kuunnellut luentoa vielä paaaaljon pidempään. Aivan mahtava tyyppi!! :)”

Ella, kevään 2021 Psykologia tammikuu Turku -kurssilainen

”Erittäin hyvät tehtävät ja niitä on monipuolisesti. Mielestäni tehtävien laatua ei voi verratakaan perus lukiokirjojen tehtäviin, sillä farmasianetissä on todella panostettu oppimiseen. Tehtävien mallivastaukset ovat selkeät ja kattavat. Myös ohjaajalta tehtävän kysyminen on ihan huippua! Farmasianetti on todella ollut hintansa väärti ja voin suositella sitä jokaiselle, joka haluaa ostaa valmennusmateriaalit farmasialle!”

Niina, kevään 2021 Farmasianetti-kurssilainen

”Hei! Pääsin opiskelemaan ensimmäiseen vaihtoehtooni, mikä oli Kuopio. Pisteitä taisi tulla 23 ja jotain. Tänä vuonna etäkurssit olivat todella hyviä!”

Kauppatieteiden kurssilainen 2021

”Opettaja teki paljon todella laadukkaita, kattavia ja opiskelua helpottavia kaavioita sekä tarjosi listaa jokaisesta kappaleesta mahdollisia koe kysymyksiä, mikä oli todella avuliasta myös. Kysymyksiin sai aina selkeät vastaukset ja opetus oli muuten selkeää. Pelkkää hyvää sanottavaa hänestä!”

Olivia, kevään 2021 Online-kurssilainen