Opiskelutekniikka Koti 2022-2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

 

Oikeanlainen opiskelutekniikka on tuloksellisen oppimisen A ja O

Itsellesi sopivien ja tehokkaiden opiskelutekniikoiden avulla saat varmuutta tekemiseen ja voit vaikuttaa merkittävästi oppimistuloksiisi.

Opiskelutekniikka Koti -kurssikokonaisuus on laadittu opiskelutekniikkakurssilla käsiteltävien sisältöjen pohjalta. Koti -kurssilla käsiteltävien menetelmien tehokkuus perustuu tutkimukselliseen tietoon ja erilaisiin esimerkkeihin käytännön tilanteista, joita sovelletaan omakohtaiseen tilanteeseen harjoitusten avulla. Kurssi järjestetään etänä ja voit katsoa opetusvideoita niin monta kertaa, kuin haluat. Käytössäsi on Moodlen oppimisympäristö, josta saat kurssiin liittyvät harjoitustehtävät.

 

Kenelle?

Opiskelutekniikka Koti -kurssin opetusvideot on laadittu tukemaan ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistautumista. Kurssi sopii myös muille, jotka ovat kiinnostuneita omien opiskelutaitojensa kehittämisestä vaikkapa lukio- tai ammattiopintojen aikana.

 

Kurssin sisältö

Opiskelutekniikka Koti -kurssi sisältää kahdeksan opetuskokonaisuutta. Jokaiseen opetuskokonaisuuteen videot, joissa käsitellään kyseistä aihealuetta sekä harjoituksia. Videot ja materiaalit löytyvät kurssiin kuuluvasta Moodlen -oppimisympäristöstä.

1. Johdanto ja oppimisvalmiudet

Kurssin aluksi teet oppimisvalmiusprofiilin, jonka avulla kartoitat vahvuutesi ja kehitettävät alueet.

2. Opiskelumotivaatio

Miksi olet alun perin ryhtynyt tekemään sitä, mitä juuri parhaillaan opiskelet? Mihin tarvitset opiskelemaasi tietoa? Mitä hyötyä tai tarkoitusta varten opiskelet? Miten pitää yllä motivaatiota, kun kaikki opiskelemassa sisällössä ei tunnu mielenkiintoiselta? Miten valintakokeella mitataan motivaatiota? Muun muassa näihin asioihin saat vastauksia tässä osiossa.

3. Tavoitteen asettaminen ja lukusuunnitelman teko

Videon avulla perehdyt ajankäytön suunnitteluun ja tavoitteiden asettamiseen sekä saat vinkkejä toimivan opiskelu- / lukusuunnitelman tekoon.

4. Lukutekniikka ja keskittyminen

Kokonaisuus koostuu erilaisista lukutekniikka- ja tekstinkäsittelyharjoituksista. Opetusvideolla käsitellään lukemisen tehostamista, tekstirakenteen merkitystä, käydään läpi lukemiseen liittyviä tyypillisempiä ongelmakohtia sekä ohjeita keskittymiskyvyn parantamiseksi ja lukemisen jaksottamiseksi.

5. Opiskelumenetelmät

Videolla käsitellään useita tehokkaita tiedon jäsennys-, kehittely-, kertaus- ja itsearviointimenetelmiä sekä muistiinpanotekniikoita, jotka tukevat isojen tietomäärien hallintaa, kokonaisuuksien ymmärtämistä ja yksityiskohtaista muistamista.

6. Muistin toiminta ja muistitekniikat

Muistiinpanotekniikat ja muistitekniikat tukevat toisiaan kokonaisuuksien ja yksityiskohtien hallinnassa. Tässä osiossa käydään läpi muistin toimintaa, siihen vaikuttavia tekijöitä sekä tehdään erilaisia muistitekniikkaharjoituksia.

7. Tiedonkäsittely- ja oppimistyylit

Tarkkaavuudella ja keskittymisellä on keskeinen rooli oppimisessa ja muistamisessa. Osio auttaa sinua kiinnittämään huomiota omaan tapaasi käsitellä tietoa ja oppia sekä mitkä menetelmät tukevat parhaiten omaa tekemistäsi.

8. Stressinhallinta

Osiossa käydään läpi keinoja, jotka auttavat mielen- ja stressinhallinnassa. Mukana on myös erilaisia rauhoittumis- ja rentoutusharjoituksia.

 

Ajankohta

Opiskelutekniikka Koti -kurssin opetusvideoilla on rajaton katseluoikeus 1.6.2023 asti. Saat Moodlen sähköisen oppimisympäristön tunnukset sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

 

Hinta ja maksutiedot

130 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Toimitus- ja maksuehdot

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
9 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
1.6.2023
Kurssin hinta
130€

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Mia Göcer
Opiskelutekniikkakurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: mia.gocer@eezy.fi
Puh: 020 7280 353