Kauppatiede Koti 2023

Kenelle?

Kyselyn mukaan täydet 100 % kauppiskurssilaisistamme suosittelisi kurssia kaverilleen, joten uskomme tietävämme mitä tarvitaan laadukkaan ja tehokkaan valmennuskurssin järjestämiseen. Kauppatiede Koti 2023 valmennuskurssi sopii kaikille kauppakorkeakouluun hakeville opiskelijoille lähtötasosta riippumatta. Itseopiskelukurssista on hyötyä kaikille, jotka kaipaavat todellista lisäboostia valintakokeisiin.

Mitä?

Markkinoiden paras itseopiskelupaketti hinta-laatusuhteeltaan sisältää runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, opetusvideoita sekä harjoituspääsykokeita. Lisäksi sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajiltamme, mikä tekee opetuksesta astetta henkilökohtaisempaa.

Tältä kurssilta saat kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen ja toimivaan itseopiskeluun. Olemme tehneet sinulle valmiin opetussuunnitelman, jonka perusteella opiskelet taloustiedon, historian, yhteiskuntaopin sekä tilastot ja todennäköisyydet sujuvasti. Analysoimme jatkuvasti aiempien vuosien pääsykokeita ja olemmekin valinneet pääsykokeen tehtävätyypit ja vastaustaktiikat sinulle valmiiksi, jotta osaat heti opiskella asioita oikein. Olemme myös yhdistäneet eri kirjakustantajien tietoja ja kurssilla asiat käydään laajemmin ja syvällisemmin läpi, kuin lukiokirjoissa.

Kurssin sisältö: 

  • 162 oppituntia opetusvideoita
  • 2500+ harjoitustehtävää, loputon määrä matematiikan tehtäviä!
  • 14 harjoituspääsykoetta
  • 2 laskarit toukokuussa
  • mahdollisuus kysyä apua opettajalta
Matematiikka 30 ot opetusvideoita
Taloustieto 30 ot opetusvideoita
Historia 40 ot opetusvideoita
Opiskelutekniikka ja ratkaisut 42 ot opetusvideoita
Soveltava 20 ot opetusvideoita

 

Katso esimerkki opetusvideostamme:

 

Miten?

Kurssi järjestetään itseopiskelukurssina ja voit ilmoittautua kurssille koska tahansa. Kurssi alkaa heti, kun ilmoittaudut!

kauppateide kurssi

Kurssitakuut & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, tarjoamme sinulle seuraavan valmennuskurssin edullisemmin.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Asiakaspalvelu

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä. Haluatko lukea lisää esimerkiksi kauppiksen pisterajoista tai pääsykokeista – klikkaa tästä!

Hakuinfot

Järjestämme myös ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä pääsykokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
162 ot
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
290€

”Videot tosi hyviä, paremmin ymmärtää kun oikea ihminen selittää. Harjoitustehtäviä oli runsaasti! Kaikkea ei ehdi edes käydä läpi! Hyvä myös, että oli harjoituskokeita niin vähän on kuva millaiseen kokeeseen sitä joutuu. Jos joku kyselee niin suosittelen kurssia. Hintansa väärti!”

-Kevään 2022 kurssilainen

”En uskonut ikinä oppivani todennäköisyyslaskuja, mutta kun lähdettiin niin juurta jaksaen sen kanssa liikkeelle, niin kyllä se sieltä lopulta avautui eikä enää tuota hikipisaroita otsalle.”

-Kevään 2022 kauppatieteen kurssilainen

 ”Jos tämän avulla ei pääse opiskelemaan niin ei sitten millään! 10/10”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Hei, olin kevään Kauppisnetti Koti -kurssilla ja paikka ensimmäisestä hakukohteestani Aallosta irtosi helposti, pisteiden ylittäessä reippaasti vaaditun rajan.”

Kevään 2021 kurssilainen

Kurssimateriaalit olivat kattavat ja harjoituskokeet toivat itsevarmuutta pääsykokeeseen. Niistä näki hyvin mitkä osa-alueet vaativat vielä harjoittelua.  Jo aikaisin keväällä huomasin, kuinka hyödyllinen kurssi on enkä olisi voinut paremmin rahoja käyttää. Videotallenteista opin asioita, mitä en olisi itsenäisessä opiskelussa tajunnut. Myös erilaisten nelilaskimien käyttö neuvottiin, mikä oli iso plussa. Rehellisesti sanottuna, ilman tätä kurssia en olisi päässyt kouluun.

– Niko V.

”Olin kevään Kauppisnetti Koti -kurssilla ja paikka ensimmäisestä hakukohteestani Aallosta irtosi helposti, pisteiden ylittäessä reippaasti vaaditun rajan. Haluaisin antaa erityiskiitoksen historian videoiden luennoitsijalle sekä Kauppisnetissä taloustiedon kysymyksiin Ask a tutor -toiminnon kautta vastanneelle opettajalle. En usko törmänneeni koskaan aiemmin historianopettajaan, joka saisi tuotua historian kokonaisuuksia ilmi mielenkiintoisemmin kuin näillä videoilla. Videot olivat aivan omassa sarjassaan verrattuna esimerkiksi taloustieteeseen tai matematiikkaan ja niitä oli suorastaan ilo kuunnella. Taloustieteen puolella oli mukava huomata, miten vastaukset kaikkiin kysymyksiin tulivat mitä pikimmiten ja aina hyvin selkeästi avattuina ja selitettyinä.”

Kauppisnetti Koti -kurssilainen 2021

Kurssin aikana sinua auttavat

Opettajamme ovat kokeneita ammattilaisia. Kaikilla kursseillamme työskentelevillä opettajilla ja materiaalintekijöillä on maisterin tutkinto opetettavasta aineesta. Voit kysyä apua koko kurssin ajan opettajiltamme. Kevään 2022 kurssilaisista 100 % suosittelee koti-kurssiamme ja yksi tärkeä tekijä onnistumisissamme onkin erinomainen kauppistiimi!
Johanna Virtanen

Johanna Virtanen on digipedagogiikan, historian ja yhteiskuntaopin asiantuntija. Monialaisena opettajana Johanna osaa rakentaa eri oppiaineista helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia ja hänen tunneillaan valintakoe on aina kaiken tekemisen lähtökohta.

Michael Halila

Michael Halila on historian ammattilainen ja valtiotieteiden maisteri, jonka elävä luennointityyli saa jokaisen kurssilaisen innostumaan taloushistoriasta.

Toni Hosiaisluoma

Filosofian maisteri Toni Hosiaisluoma opettaa valmennuskursseilla Helsingissä ja online-kursseilla. Hänen pääaineensa yliopistolla oli matematiikka ja sivuaineena hän opiskeli fysiikkaa. Toni on aikaisemmin toiminut opetustehtävissä useilla Helsingin yliopiston matematiikan kursseilla. Tonin kiinnostus innostaviin ja tehokkaisiin matematiikan opetusmenetelmiin tarttuu muihinkin!

”Uskon, että ihan jokainen voi päästä kiinni matematiikan kiehtovaan maailmaan.”