Psykologian matemaattiset perustaidot Koti 2023

Kertaa matemaattiset peruslaskutaidot kuntoon!

Kurssin tavoitteena on varmistaa riittävä matemaattinen pohja tilastotieteen ja matemaattis-loogisen päättelyn harjoittelulle. Kurssilla kerrattavia aihealueita ovat: laskujärjestys ja -säännöt, murtoluvut, juuret ja potenssit, yhtälöt ja epäyhtälöt, prosenttilaskut ja logaritmit sekä loogisen päättelyn perusteet. Näiden sisältöjen hallinta on edellytys sille, että ymmärrät tilastotiedettä ja opit ratkaisemaan kokeen mahdollisia laskutehtäviä.

Matemaattisten perustaitojen Koti -kurssin materiaalit kuuluvat kaikkiin valmennuskursseihimme (pl. Valintakoeaineisto Koti). Jos ilmoittaudut myöhemmin toiselle psykologian valmennuskurssillemme, saat siitä Matemaattisten perustaitojen -kurssin verran alennusta! Olethan tässä tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta alennus saadaan huomioitua.

Kaupunki
Kurssin laajuus
13 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
115€
 • Kenelle?

  Kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka haluavat itsenäisesti kerrata matemaattisia perustaitoja osana psykologian valintakokeeseen valmistautumista.

  Kurssin käytyäsi sinulla on paremmat valmiudet aloittaa valmentautuminen psykologian pääsykokeeseen ja ymmärtää tilastollisia sisältöjä. Tämä kurssi ei sisällä tilastotieteen opetusta. Jos kaipaat myös siihen valmennusta, tutustu Psykologia Koti tai Tilastot ja menetelmät Koti -kursseihin.

   

 • Kurssin sisältö

  1. Alkutesti

  Kurssin aluksi teet testin, jolla testaat matemaattisten perustaitojesi hallinnan.

  2. Opetusvideot

  Opetusvideoilla asiantunteva opettajamme käy kokonaisuudet läpi perusteellisesti ja selkeästi. Kullakin videolla käsitellään uusi aihealue, siihen liittyviä esimerkkejä ja ratkaistaan yhdessä esimerkkilaskuja.

  3. Kurssimateriaali

  Kurssimateriaaliin kuuluu alkutestin lisäksi Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löytyvä opetusvideoiden luentomateriaali sekä tehtävämateriaali, joka sisältää harjoitustehtäviä ratkaisuineen.

  4. Kysymyspalsta

  Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista.

  5. Lopputesti

  Kun olet opiskellut kurssisisällöt ja tehnyt kaikki tehtävät, tee uudelleen alkutesti ja vertaa miten oppimisesi on kehittynyt.

 • Ajankohta

  Kurssin voi suorittaa joustavasti milloin vain. Kurssin opetusvideot on kuvattu valmiiksi kokonaisuudeksi Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön. Moodle-tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja pääset saman tien aloittamaan opiskelun. Kaikki materiaalit ovat rajattomasti käytettävissä kevään 2023 valintakokeeseen saakka.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 115 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!