Psykologian matemaattiset perustaidot Koti 2023

Kertaa matemaattiset peruslaskutaidot kuntoon!

Kurssilla kerrattavat alueet ovat: laskujärjestys ja -säännöt, murtoluvut, juuret ja potenssit, yhtälöt ja epäyhtälöt, prosenttilaskut ja logaritmit. Näiden sisältöjen hallinta on edellytys sille, että ymmärrät tilastotiedettä ja opit ratkaisemaan mahdollisia kokeen laskutehtäviä. Matemaattisten perustaitojen Koti -kurssin opetussisältö kuuluu kaikkiin valmennuskursseihimme (pl. valintakoeaineisto Koti). Jos ilmoittaudut myöhemmin johonkin valmennuskurssillemme, saat siitä Matemaattisten perustaitojen -kurssin verran alennusta!

 

Kenelle?

Psykologian Matemaattiset perustaidot Koti -kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka haluavat itsenäisesti kerrata matemaattisia perustaitoja osana psykologian valintakokeeseen valmistautumista.

Kurssin käytyäsi sinulla on paremmat valmiudet aloittaa valmentautuminen psykologian pääsykokeeseen ja ymmärtää tilastolliset sisällöt.

 

Mitä?

Kurssi on laajuudeltaan 13 oppituntia ja voit suorittaa sen omaan tahtiisi.

 

1. Alkutesti

Kurssin aluksi teet testin, jolla testaat matemaattisten perustaitojesi hallinnan.

 

2. Opetusvideot

Opetusvideoilla asiantunteva ja innostava opettajamme käy kokonaisuudet läpi perusteellisesti ja selkeästi. Kullakin videolla käsitellään uusi aihealue, siihen liittyviä esimerkkejä ja ratkaistaan yhdessä esimerkkilaskuja.

Opetusvideot tarjoavat mahdollisuuden kerrata ja katsoa vaikeimmilta tuntuvia asioita useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi ostohetkestä pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

 

3. Kurssimateriaali

Kurssimateriaaliin kuuluu alkutestin lisäksi Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löytyvä opetusvideoiden luentomateriaali sekä tehtävämateriaali, joka sisältää harjoitustehtäviä ratkaisuineen.

 

4. Kysymyspalsta

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista.

 

5. Lopputesti

Kun olet opiskellut kurssisisällöt ja tehnyt kaikki tehtävät, tee uudelleen alkutesti ja vertaa miten oppimisesi on kehittynyt.

 

Milloin?

Kurssin opetusvideot on kuvattu valmiiksi kokonaisuudeksi Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja pääset saman tien aloittamaan opiskelun. Kurssille voi tulla mukaan joustavasti koko vuoden ajan.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 115 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1–6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää psykologian pääsykokeesta –  klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Kurssin laajuus
13 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
115€