Lääkis Koti 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme lämpimästi pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla. Eezy Valmennuskeskus on ollut alalla lähes 50 vuotta, joten me todellakin tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät ja mitä pääsykokeiden läpäisyyn vaaditaan.

Lääkis Koti 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat kunnon lisäboostia itsenäiseen opiskeluun. Saat meiltä todella kattavan ja laadukkaan lääkiksen materiaali- ja teoriapaketin auttamaan opinnoissa. Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat opiskella pääsykokeisiin itsenäisesti tehokkaan materiaalipaketin ja opetusvideoiden avulla sekä käydä läpi valintakokeen kannalta tärkeimmät aineet. Älä missaa huikeita ennakkovaraajaetuja!

Mitä?

Lääkis Koti 2023 – valmennuskurssi on tukenasi itsenäisessä opiskelussa. Voit tehdä kurssin mistä päin maailmaa tahansa, oman elämäntilanteesi mukaan. Ratkaisevinta ei ole se missä opiskelet, vaan ensiluokkainen opetus ja opetusmateriaali, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Kurssilla käydään läpi kaikki valintakokeen kannalta tärkeimmät aineet, harjoitustehtävien, opetusvideoiden ja harjoituskokeiden avulla. Tehtäviä teet Lääkisnetissä juuri silloin kuin haluat ja opetusvideoita voit katsoa rajattomasti. Näin voit kerrata vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta niin monta kertaa, kuin tarve vaatii.

Kurssilla voit kerrata opetusvideoiden ja tehtävien avulla myös ne matematiikan aihealueet, jotka ovat valintakokeen kannalta oleellisia, kuten esimerkiksi yhtälönratkaisun, fysiikan suurelaskennan ja trigonometrian.

 

Kurssin sisältö:

  • Tehokkaita harjoitustehtäviä: fysiikka 1500, kemia 1100, biologia 1300 ja matematiikka 150 
  • Kotikurssin opetusvideot
  • Lääkis matematiikka -kurssin opetusvideot 26 oppituntia
  • Lääkistube fysiikan materiaali
  • vanhat valintakokeet mallivastauksineen
  • sähköinen oppimisalusta Lääkisnetti
  • 8 harjoituspääsykoetta, joista 5 korjataan. Halutessasi voit tehdä nämä 5 koetta myös luokassa kurssikaupungeissa. Kysy mahdollisuudesta tarkemmin: info.valmennuskeskus@eezy.fi 
  • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laaditut opetusvideot ja kurssimateriaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

 

Katso lyhyt esimerkki opetusvideosta:

 

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa, jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa. Tarkempia lisätietoja löydät Moodlesta ilmoittautumisen jälkeen.

Maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Tarjoamme lisäksi ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssipäällikkö Toni on täällä sinua varten  ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Jos haluat lukea lisää lääkiksen vuoden 2021 pisterajoista –  klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 501.5O€
590€

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
501.5€ 590€

”Opetus oli hauskalla tavalla toteutettu, moni vitsi auttoi muistamaan asioita uudella tavalla, Opetus oli koko ajan asiantuntevaa ja selkeää.”

Lääkisnetti Koti 2021 kurssipalaute

”Opettaja selitti vaikeita käsitteitä ja kysymyksiä tosi hyvin ja hän myös keskittyi tyypillisiin valintakoekysymyksiin!”

Lääkisnetti Koti 2021 kurssipalaute

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Toni Hosiaisluoma
Kurssipäällikkö, FM
Sähköposti: toni.hosiaisluoma@eezy.fi
Puhelin: 050 3011 625