Miksi kasvatustieteiden valmennuskurssille?

Miksi Valmennuskeskuksen VAKAVA-valmennukseen?

Jännittääkö kasvatusalan VAKAVA-valintakoe tai opettajankoulutusohjelmien soveltuvuuskoe? Tarvitsetko osaamisen vahvistamista tieteellisten artikkelien käsittelytaitoihin ja itsevarmuutta haastattelutilanteeseen?

Valmennuskurssilla hiotaan juuri niitä taitoja ja tekniikoita, jotka ovat kokeessa onnistumisen kannalta keskeisimmät. Valmennamme sinut siihen, että valintakoepäivinä voit mennä kokeeseen itsevarmana ja luottaa omaan osaamisestasi. Me haluamme, että sinä onnistut – Yhdessä onnistumme!

 • 1. Saavuta haluamasi opiskelupaikka

  VAKAVA-kokeeseen osallistuu vuosittain yli 5 000 hakijaa. Oma panoksesi yhdessä valmennuskurssin kanssa moninkertaistaa mahdollisuutesi saada opiskelupaikka.

  ”Suuret kiitokset teidän huikealle kurssille, jolla opin paljon vastausvaihtoehtoja sekä varmuutta. En olisi selvinnyt läheskään näin hyvin ilman sitä. Pisteeni riittivät kaikkiin hakukohteisiin, joten valinta oli selvä.”

 • 2. Asiantuntevat ja innostavat opettajat tukenasi

  Jokainen, joka on saanut olla taitavan opettajan opetuksessa, tietää mikä merkitys on oppimisen, innostumisen ja itseluottamuksen kannalta, kun opettaja osaa opettaa ja on aidosti kiinnostunut opiskelijoidensa oppimisesta.

  Kurssillamme opiskelet asiantuntevien ja sinun oppimistasi edistävien valmennuskurssiopettajien tuella, voit kysyä ja saada henkilökohtaisia ohjeita itsellesi haastavissa osaamisalueissa.

 • 3. VAKAVA-kurssillamme kehität vahvat aineistokoetaidot

  Aineistokokeessa arvioidaan pyrkijän akateemisia opiskeluvalmiuksia, jotka luovat perustan yliopisto-opinnoissa pärjäämiselle. Kurssin avulla ymmärrät millaista osaamista ja taitoja koe sinulta vaatii ja kuinka voit parantaa onnistumismahdollisuuksiasi.

  VAKAVA-kurssillamme teet 25 aineistoharjoitusta, joiden avulla opit kaikki olennaiset kokeessa vaadittavat aineiston luku-, käsittely- ja tulkintataidot, tilastollisten taulukoiden tulkinnan sekä tutkimusalan sanaston.

 • 4. Harjoittele koetilanne ja opi kokeen ajankäyttö

  Uusi koe ja uusi tilanne aiheuttaa helposti epävarmuuden tunnetta. Monille myös kokeen ajankäyttö on vaikeaa. Valintakokeessa ei kuitenkaan ole sijaa epävarmuudelle. Aineistokokeeseen voi ja kannattaa valmistautua ennakkoon.

  VAKAVA-valmennuskurssillamme harjoittelet koetilanteen useampaan kertaan ja opit koetaktiikan sekä ajankäytön. Tämän turvin voit mennä kokeeseen varmempana taidoistasi ja osaamisestasi.

 • 5. Soveltuvuuskurssillamme vahvistat itsevarmuuttasi ja opit tuomaan osaamisesi esiin

  Soveltuvuuskurssillamme harjoittelet koetilannetta samanlaisten kysymysten ja tehtävänantojen avulla, mitä sinulle tulee vastaan opettajankoulutuksen soveltuvuuskoetilanteessa.

  Harjoitustilanteiden avulla opit tunnistamaan ja sanallistamaan omia ajatuksiasi, ominaisuuksia, taitoja ja vahvuuksia, joita soveltuvuuskokeessa arvioidaan.

  Kurssi vahvistaa itsevarmuuttasi ja pystyt tuomaan oman osaamisesi esille parhaalla mahdollisella tavalla haastattelupysäkeillä.

  ”Olisin halunnut kiittää erinomaisesta valmennuskurssista. Sain tänään tiedon, että pääsin sisään erinomaisin pistein! Suosittelen jokaiselle VAKAVA –kurssin lisäksi myös valmennuskurssia soveltuvuuskokeeseen. Yksin en olisi osannut tarpeeksi etsiä niitä asioita, joita olisin voinut tuoda esille soveltuvuuskokeessa erottuakseni paremmin.”

  ”Tuntui, että aika paljon vaadittiin jo ennakkotietämystä opettajan työstä ja opetustilanteissa toimimisesta. Minulla aika meinasi loppua kesken pysäkeillä.”