Miksi oikeustieteen valmennuskurssille?

Saat etumatkaa ainutlaatuisen johdanto-osuuden avulla

Jopa puolet laajimmalta ja monipuolisimmalta kurssiltamme pääsi sisään oikikseen keväällä 2022!

Valmennuskeskuksen oikisvalmennuksessa:
•  saat ymmärrystä lakipykälien kiemuroihin
•  omaksut juridisen ajattelumallin, jota kokeessa menestyminen edellyttää
•  opit oikeanlaisen vastaustekniikan
•  saavutat rutiinin tehtäviin vastaamisessa
•  teet 4 harjoituspääsykoetta, joihin saat henkilökohtaisen palautteen

Johdanto-osuudessa käydään läpi yleisimpiä oikeudenaloja ja harjoitellaan aineistopohjaisia tehtäviä sekä vastaus- ja opiskelutekniikkaa. Näin opit juridiikan tyylin jo ennen valintakoekirjojen ilmestymistä, jolloin kirjojen lukeminen on alusta alkaen huomattavasti helpompaa.

 • 1. Saavuta haluamasi opiskelupaikka

  Oikeustieteellisiin tiedekuntiin on vuosittain yli 5 000 hakijaa, joista noin viisi prosenttia saa opiskelupaikan. Pelkkä omatoiminen pänttääminen ei yleensä riitä opiskelupaikan saamiseksi.

  Kurssiemme avulla:

  • valintakoemateriaalit saavat ymmärrettävän muodon
  • opit oikeanlaisen vastaustekniikan
  • saavutat rutiinit tehtäviin vastaamisessa
  • ylläpidät järkevää opiskeluaikataulua ja motivaatiota.

   

  ”Tavoitteeni oli oppia vastaustekniikkaa ja kuinka lukea pääsykokeisiin. Tavoitteeni toteutuivat!” 

 • 2. Opettajina pääsykoevalmistautumiseen erikoistuneet lakimiehet

  Pyrimme siihen, että jokainen oikeustieteen opettajamme on erikoistunut opettamansa kirjan oikeudenalaan.

  Kaikki opettajamme ovat oman oikeudenalansa lisäksi kokeneita valmennuskurssiammattilaisia ja olleet riveissämme jo yli 10 vuoden ajan. Heillä on paras tietämys siitä, mitä pääsykoevalmistautuminen vaatii. Opettajat kääntävät sinulle hankalimmatkin lakitekstit helposti ymmärrettävään muotoon.

  ”Albert on ehdottomasti kurssin paras opettaja: selkeä, selittää kirjan asiat johdonmukaisesti ja tietää mistä puhuu. Albert myös selkeästi näkee vaivaa esim. diojen kasaamisessa ja asioiden saattamisessa helpommin lähestyttävään muotoon. Opetusluentojen jälkeen ei tarvitse jäädä miettimään, että mitäköhän opettaja jollain jutulla tarkoitti, vaan luennoilta sai tarkan ja hyvän kuvan kirjan sisällöstä.” 

  ”Helena oli erinomainen opettaja! Artikkelien opetus meni loistavasti ja selkeytti tosi paljon, ilman häntä ei kukaan ymmärtäisi artikkeleista mitään :)” 

  ”Tuomas on kaikista paras opettaja! Kertominen on selkeää ja varmaa ja näiden lisäksi Tuomaksella on tilannetajua.” 

 • 3. Aloita valmistautuminen jo ennen valintakoekirjojen ilmestymistä

  Valintakoekirjat ilmestyvät yleensä vain noin kuukautta ennen valintakoetta, joten valmistautumisaika on todella lyhyt.

  Voit kuitenkin aloittaa valmistautumisen kokeeseen ennen muita meidän kurssiemme avulla! Oikiskursseihimme sisältyy johdanto-osuus, jolla käydään läpi yleisimpiä oikeudenaloja ja harjoitellaan aineistopohjaisia tehtäviä sekä vastaus- ja opiskelutekniikkaa.

  Pääsykokeessa onnistuminen vaatii juridisen ajattelumallin omaksumista, ja pääsykoekirjojen lukeminen on huomattavasti helpompaa, jos omaksut juridiikan tyylin jo ennen kirjojen ilmestymistä.

  ”Kurssi alkoi hyvissä ajoin helmikuussa, joten sai rauhassa opetella vastaustekniikkaa ym. Muut valmennuskurssit alkoivat liian myöhään päivä kaksi ennen materiaalien tuloa, joten tuntui, että tarvitsin tukea enemmän myös ennen materiaalien tuloa.” 

 • 4. Kehitä vastausrutiiniasi harjoituskokeiden avulla

  Kursseihimme kuuluu neljä harjoituspääsykoetta, mikä on ylivoimaisesti eniten, mitä markkinoilla on tarjolla verrattuna muihin valmennuskurssijärjestäjiin.

  Harjoituskokeet vastaavat sisällöltään ja laajuudeltaan oikeaa valintakoetta. Kokeet myös korjataan ja niistä saa henkilökohtaisen palautteen (kaikilla muilla paitsi Oikisnetti-kurssilla).

  Säännölliset harjoituskokeet kehittävät vastausrutiiniasi, jolloin oikean pääsykokeen koittaessa olet vahvoilla.

  ”Harjoituskokeet olivat hyviä ja niitä olisi voinut olla enemmänkin.” 

  ”Harjoituskokeet ja muut tehtävät olivat erittäin hyödyllisiä.” 

 • 5. Oikeustieteen valmennuskurssillamme ylläpidät motivaatiotasi

  Yksin pänttääminen on todella puuduttava valmistautumistapa, ja siksi panostamme kursseillamme vertaistukeen ja motivaation ylläpitämiseen.

  Tutoreiden ja muiden kurssilaistemme kanssa voit jakaa niin turhautumisen kuin onnistumisenkin hetket. Et jää pääsykoeprosessissasi yksin!

  Tarjoamme sekä ryhmätutorointia että henkilökohtaista tutorointia, riippuen valitsemastasi kurssista. Henkilökohtainen valmennus Super- ja Vip- kursseillamme on markkoinoiden laajin.

  ”Tutoreilta sai paljon hyödyllistä vertaistukea ja he kertoivat kaunistelematta lukuprosessista, mikä oli hyvä. Henkilökohtaiselta tuutorilta sain parhaat vinkit ja hänellä oli samanlainen opiskelutyyli ja osasi painottaa oikeita asioita ja selittää vaikeita asioita selkeästi ja ymmärrettävästi! Sain tarvitsemaa tukea tarpeeksi ja apua lukusuunnitelmaan!”

  ”Täytyy sanoa tutoreista; ihan huippuja. Pääsykoeurakka tuntui paljon kevyemmältä, kun sai välillä purettua fiiliksiä mm. iltatutoroinnin välityksellä.”

Kurssilaistemme kokemuksia

Jenni, vuoden 2023 sisäänpääsijä

"Valmennuskurssi auttoi itseäni todella paljon. Vaikeiden asioiden ymmärtämiseen opettajat olivat suuri apu, he selittivät asiat rautalangasta. Toinen asia, mikä itselle merkitsi paljon, oli Valmennuskeskuksen tutorit. He auttoivat jaksamaan, kun usko omaan tekemiseen meinasi loppua, en tiedä olisinko jaksanut koko kevättä ilman heidän tsemppaustaan!"

Sofia, vuoden 2023 sisäänpääsijä

"Valmennuskurssin opetusluennot, harjoituspääsykokeet sekä monipuoliset tehtävät auttoivat pääsykokeeseen valmistautumisessa. Suurin motivaatio ja työnteko täytyy lähteä itsestä, mutta hyvällä valmennuskurssilla pystyy lisäämään itsevarmuutta sekä tehokkuutta pääsykoelukemiseen. Lisäksi kurssin yhteishenki ja tutoreiden apu oli plussaa!"

Ninja, kevään 2023 oikiskurssilainen

"Valmennuskeskuksen valmennuskurssissa parasta oli laadukas opetus ja monipuoliset tehtävät ja lisämateriaalit, kuten tiivistelmät. Opetuskertoja oli runsaasti ja opettajilta oli mahdollisuus kysyä askarruttavista asioista sekä opetuskerroilla että yksityisesti esimerkiksi sähköpostin kautta. Opetuksessa oli tukena suuri määrä dioja, joihin opettajat olivat panostaneet todella paljon."