Sosiaalityönetti 2024

Sosiaalityönetti on kurssi, jonka avulla harjoittelet itsenäisesti sosiaalityön yhteisvalinnan valintakokeeseen. Yhteisvalinnassa ovat mukana Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Tampereen ja Turun yliopistot.

Kurssilla saat käyttöösi kaksi opettajamme tekemää harjoituspääsykoetta, joiden avulla testaat osaamistasi, harjoittelet kokeen ajankäyttöä ja koestrategiaa. Mallivastausten avulla voit itse arvioida omat kokeesi. Lisäksi saat käyttöösi pistareita ennakkomateriaaleista, jotka harjoittavat valintakokeessakin vaadittavaa yksityiskohtaista osaamista ja monipuolistavat opiskeluasi.

Kaupunki
Kurssin laajuus
-
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
1.6.2024
Kurssin hinta
100€
 • Kenelle?

  Kurssi on suunnattu sosiaalityön yhteisvalinnan valintakokeeseen valmistautuville, jotka haluavat saada harjoitustehtäviä ja kaksi harjoituspääsykoetta valmistautumisen tueksi. Kurssi ei sisällä opetusta tai henkilökohtaista palautetta kokeista. Jos kaipaat opetusta ja laajempaa kurssia, tutustu sosiaalityön etäopetuskurssiimme. 

 • Sisältö

  2 harjoituspääsykoetta 

  Kahden harjoituspääsykokeen avulla testaat osaamistasi ja harjoittelet ajankäyttöäsi koetilannetta varten. Mallivastausten avulla voit itse tarkistaa kokeet.

  Harjoitustehtävät

  Opettaja tekee kurssin aikana harjoitustehtäviä valintakokeen ennakkomateriaaleista. Harjoitustehtävien avulla testaat omaa osaamistasi ja monipuolistat omaa opiskeluasi.

 • Ajankohta

  Materiaalit julkaistaan toukokuussa 2024. Tarkempi aikataulu julkaistaan kurssin opppimisympäristössä Moodlessa. Tunnukset Moodleen saat sähköpostitse heti ilmoittautumisesi jälkeen ja ne aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisesta.

  HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön  ja valintakoepäivän julkaisun jälkeen.