Valmennuskurssit

Hei! 👋🏼 Sivuiltamme löydät tietoa:

󠀠▫️ Valmennuskursseista
▫️ Todistusvalinnasta
▫️ Pääsykokeista
▫️ Pisterajoista
▫️ Opiskelusta

󠀠

Lue lisää!

Happy young university students friends studying with books at university

Etkö vielä tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?

Pidämme eri alojen infowebinaareja korkeakouluun hakeville sekä ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Webinaareistamme saat ajantasaisimmat tiedot valintakoevaatimuksista, pääsykokeesta ja todistusvalinnasta. Infomme ovat maksuttomia. Webinaarit ovat katsottavissa myös jälkikäteen.

Hakuinfot syksyllä 2022

”Opettaja oli asiallinen ja samassa myös hyvin rento. Fiilis oli aina kun tuli luennolle että täällä on hyvä oppimisympäristö sekä hyvä opettaja. Myös tyhmät kysymykset otettiin vastaan, mikä on tietenkin eriarvoisen tärkeää, ja niihin sai myös aina loistavat vastaukset. Nyt ymmärrän kun kylillä puhutaan tästä opetuksesta.”

– VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen

”Tämä kurssi on ollut kyllä pelastus! Vielä ei tietenkään koulupaikasta tiedä, mutta ilman tätä kurssia en olisi osannut opetella varmastikaan oikeita asioita. Olen saanut niin paljon tietoa ja vinkkejä jo ihan siitä, että mitä kaikkea kokeessa voidaan kysyä. Netistä oli tosi vaikea etsiä näitä tietoja. Kurssi on ollut siis älytön motivaattori, aikataulussa pitäjä ja arjen rytmittäjä viimeisen kahden kuukauden aikana. Jos koulupaikkaa ei irtoa, tulen ehdottomasti ensi vuonna uudestaan. En kadu hetkeäkään kurssille tulemista <3 kiitos!”

Psykologia huhtikuu Online ilta -kurssilainen 2022

”Fysiikan opettaja on ihan rautainen kiteyttämään asioita ja oikeasti opettamaan fysiikkaa ja osoittamaan, mihin homma usein kaatuu ja mitä pitää treenata. Se on taito. Sama koskee kemian opettajaa.”

– Lääkis vip-kurssilainen, 2022

” Aivan mahtavat opettajat, varsinkin helmikuun aamukurssin taloustiedon opettaja oli super mukava ja hänen tuntinsa olivat todella opettavaisia. 🙂 Todellakin suosittelen kurssia!”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Loistava taktiikka oli katsoa ensin aiheen teoriavideo ja sen jälkeen lukea ja käydä läpi tekstinä. Yksinkertaistetut esimerkit havainnollistivat ytimekkäästi, mistä puhutaan. Tehtävät todella monipuolisia ja plussaa siitä, että jopa samaa tehtävää tarkasteltiin eri kulmista. Harjoituskokeet antaa hyvää tietoa omasta tasosta, oikein hyvä lisä. Erityisesti matikassa teoriavideoiden opettajalla helposti ymmärrettävä opetustyyli. Moni juttu olisi mennyt ainakin osittain ohi ilman niitä.”

AMK huhtikuu 2022 -kurssilainen