Kauppatiede huhtikuu Online aamu 2023

Huhtikuussa alkavalta kurssilta saat kaiken mitä tarvitset ottaaksesi askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa. Olemme tehneet sinulle valmiin opetussuunnitelman, jonka perusteella opiskelet taloustiedon, historian, yhteiskuntaopin sekä tilastot ja todennäköisyydet loogisessa järjestyksessä. Analysoimme jatkuvasti aiempien vuosien pääsykokeita ja olemmekin valinneet pääsykokeen tehtävätyypit ja vastaustaktiikat sinulle valmiiksi, jotta osaat heti opiskella asioita oikein.

Etäopetus mahdollistaa opiskelun mistä päin maailmaa tahansa, omalta kotisohvalta tai rantatuolista käsin. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä. Valmennuskurssiltamme saat ammattitaitoisen opetuksen tueksi runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, opetusvideoita sekä harjoituspääsykokeet – laskareita unohtamatta!

Kaupunki
Kurssin laajuus
124 ot + 162 ot
Alkaa
17.4.2023
Päättyy
9.6.2023
Kurssin hinta
490€
 • Kenelle?

  Kauppatiede huhtikuu Online aamu 2023 valmennuskurssi on uutuuskurssimme. Kurssi sopii kaikille kauppakorkeakouluun hakeville opiskelijoille, joilla on jo perusteet kunnossa, jotka ovat käyneet kokeissa ja jääneet muutaman pisteen päähän opiskelupaikasta sekä yo-kirjoituksissa menestyneille opiskelijoille.

  Kahden kuukauden intensiivikurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle ketterästi, mutta silti tehokkaasti lähellä pääsykoetta.

 • Sisältö

   • 124 oppituntia etäopetusta (joista 56 harjoituskokeita) + opetustallenteet
   • Mahdollisuus käydä aamu- ja iltaryhmän opetuksessa
   • 3200+ tehtävää
   • 14 harjoituspääsykoetta
   • 16 oppituntia opetusvideoita
   • tehtäväkirja
   • tutorointi sekä laskarit
 • Online-opetus

  Matematiikka 20 ot
  Taloustieto ja soveltava 20 ot
  Historia 16 ot
  Opiskelutekniikka ja koetaktiikka 6 ot
  Laskarit 8 ot
  Uusi koetaktiikkamateriaali 2 ot

   

 • Ajankohta

  Kurssin ajankohta lähellä pääsykokeita mahdollistaa sen, että kokeen kannalta olennaisimmat asiat käydään läpi tehokkaasti. Valmis opetussuunnitelma rytmittää lukemistasi ja pitää huolen, että opiskelet juuri oikeita asioita, etkä hukkaa aikaa tarpeettomiin aiheisiin. Lisäksi tutorimme ovat valmiina auttamaan sinua kiperissä tilanteissa.

  Kurssi järjestetään etäopetuskurssina, pääosin arkiaamuisin 1-3 krt / viikossa. Opetus on klo 9-12 arkisin tai klo 10-13 lauantaisin. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

  Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa. Videot ja harjoitustehtävät saat käyttöösi heti ja pääset välittömästi opintojen pariin.

 • Maksutiedot & alennukset

  Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, tarjoamme sinulle seuraavan valmennuskurssin puoleen hintaan.

”Super hyvät materiaalit ja opettajat!”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Ihan hyvin valmentava kurssi ottaen huomioon etten ole käynyt lukiota ja nyt pärjään ainakin harjoituskokeissa loistavasti👍”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Erityis kiitos vielä historian luennoitsija Michael Halilalle, uskomattoman ammattitaitoista opetusta.”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Hei! Pääsin opiskelemaan ensimmäiseen vaihtoehtooni, mikä oli Kuopio. Pisteitä taisi tulla 23 ja jotain. Tänä vuonna etäkurssit olivat todella hyviä!”

Kevään 2021 kauppatieteen Online-kurssilainen

”Hei! Koe meni hyvin ja saavutin tavoitteeni päästä opiskelemaan Aaltoon, joka oli ensimmäinen hakutoiveeni.”

Kevään 2021 kauppatieteen Online-kurssilainen

”Harjoituskokeet olivat hyvä motivaattori ainakin itselläni ja välillä tuntui, että niissä käsiteltävät asiat saattoivat olla jopa haastavampia kuin vanhoissa valintakokeissa, mutta toisaalta tuntui hyvältä nähdä oma osaaminen! 🙂 Online-opetus oli mielestäni todella hyvää!”

Kauppatiede Online -kurssilainen 2021

Kurssin opettajat

Opettajamme ovat kokeneita ammattilaisia. Kaikilla kursseillamme työskentelevillä opettajilla ja materiaalintekijöillä on maisterin tutkinto opetettavasta aineesta. Kevään 2022 kurssilaisista 100 % suosittelee opetusta sisältäviä kurssejamme ja yksi tärkeä tekijä onnistumisissamme onkin erinomainen kauppistiimi!
Johanna Virtanen

Johanna Virtanen on digipedagogiikan, historian ja yhteiskuntaopin asiantuntija. Monialaisena opettajana Johanna osaa rakentaa eri oppiaineista helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia ja hänen tunneillaan valintakoe on aina kaiken tekemisen lähtökohta.

Visa Saarinen

Visa Saarinen on matematiikan huippuopettaja, joka osaa avata matematiikan kaavat kaikille ymmärrettävällä tavalla. Visan visuaalinen ja innostava opetustyyli on saanut paljon kiitosta kurssilaisiltamme!

Michael Halila

Michael Halila on historian ammattilainen ja valtiotieteiden maisteri, jonka elävä luennointityyli saa jokaisen kurssilaisen innostumaan taloushistoriasta.