Kauppatiede huhtikuu Online aamu 2023

Kenelle?

Eezy Valmennuskeskus on ollut alalla lähes 50 vuotta ja meillä on pisin kokemus yliopistopuolen valmennuskurssien järjestämisestä. Kun kyselymme mukaan täydet 100 % kauppiskurssilaisistamme suosittelisi kurssia kaverilleen, uskomme tietävämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät.

Kauppatiede huhtikuu Online aamu 2023 valmennuskurssi on uutuuskurssimme. Kurssi sopii kaikille kauppakorkeakouluun hakeville opiskelijoille, joilla on jo perusteet kunnossa, jotka ovat käyneet kokeissa ja jääneet muutaman pisteen päähän opiskelupaikasta sekä yo-kirjoituksissa menestyneille opiskelijoille.

Kahden kuukauden intensiivikurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle ketterästi, mutta silti tehokkaasti lähellä pääsykoetta. 

Mitä?

Huhtikuussa alkavalta kurssilta saat kaiken mitä tarvitset ottaaksesi askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa. Olemme tehneet sinulle valmiin opetussuunnitelman, jonka perusteella opiskelet taloustiedon, historian, yhteiskuntaopin sekä tilastot ja todennäköisyydet loogisessa järjestyksessä. Analysoimme jatkuvasti aiempien vuosien pääsykokeita ja olemmekin valinneet pääsykokeen tehtävätyypit ja vastaustaktiikat sinulle valmiiksi, jotta osaat heti opiskella asioita oikein.

Etäopetus mahdollistaa opiskelun mistä päin maailmaa tahansa, omalta kotisohvalta tai rantatuolista käsin. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä. Valmennuskurssiltamme saat ammattitaitoisen opetuksen tueksi runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, opetusvideoita sekä harjoituspääsykokeet – laskareita unohtamatta!

Kurssin sisältö:

  • 124 oppituntia etäopetusta (joista 56 harjoituskokeita) + opetustallenteet
  • Mahdollisuus käydä aamu- ja iltaryhmän opetuksessa
  • 3200+ tehtävää
  • 14 harjoituspääsykoetta
  • 16 oppituntia opetusvideoita
  • tehtäväkirja
  • tutorointi sekä laskarit
Matematiikka 20 ot
Taloustieto ja soveltava 20 ot
Historia 16 ot
Opiskelutekniikka ja koetaktiikka 6 ot
Laskarit 8 ot
Uusi koetaktiikkamateriaali 2 ot

 

Katso esimerkki opetusvideostamme:

Miten?

Kurssin ajankohta lähellä pääsykokeita mahdollistaa sen, että kokeen kannalta olennaisimmat asiat käydään läpi tehokkaasti. Valmis opetussuunnitelma rytmittää lukemistasi ja pitää huolen, että opiskelet juuri oikeita asioita, etkä hukkaa aikaa tarpeettomiin aiheisiin. Lisäksi tutorimme ovat valmiina auttamaan sinua kiperissä tilanteissa.

Kurssi järjestetään etäopetuskurssina, pääosin arkiaamuisin 1-3 krt / viikossa. Opetus on klo 9-12 arkisin tai klo 10-13 lauantaisin. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa. Videot ja harjoitustehtävät saat käyttöösi heti ja pääset välittömästi opintojen pariin.

kauppatiede valmenuskurssi

Kurssitakuut & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saa haluamansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, tarjoamme sinulle seuraavan valmennuskurssin edullisemmin.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Asiakaspalvelu

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä. Haluatko lukea lisää esimerkiksi kauppiksen pisterajoista tai pääsykokeista – klikkaa tästä!

Hakuinfot

Järjestämme myös ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä pääsykokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
124 ot + 162 ot
Alkaa
Huhtikuu 2023
Päättyy
Kesäkuu 2023
Kurssin hinta
490€

”Super hyvät materiaalit ja opettajat!”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Ihan hyvin valmentava kurssi ottaen huomioon etten ole käynyt lukiota ja nyt pärjään ainakin harjoituskokeissa loistavasti👍”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Erityis kiitos vielä historian luennoitsija Michael Halilalle, uskomattoman ammattitaitoista opetusta.”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Hei! Pääsin opiskelemaan ensimmäiseen vaihtoehtooni, mikä oli Kuopio. Pisteitä taisi tulla 23 ja jotain. Tänä vuonna etäkurssit olivat todella hyviä!”

Kevään 2021 kauppatieteen Online-kurssilainen

”Hei! Koe meni hyvin ja saavutin tavoitteeni päästä opiskelemaan Aaltoon, joka oli ensimmäinen hakutoiveeni.”

Kevään 2021 kauppatieteen Online-kurssilainen

”Harjoituskokeet olivat hyvä motivaattori ainakin itselläni ja välillä tuntui, että niissä käsiteltävät asiat saattoivat olla jopa haastavampia kuin vanhoissa valintakokeissa, mutta toisaalta tuntui hyvältä nähdä oma osaaminen! 🙂 Online-opetus oli mielestäni todella hyvää!”

Kauppatiede Online -kurssilainen 2021

Kurssin opettajat

Opettajamme ovat kokeneita ammattilaisia. Kaikilla kursseillamme työskentelevillä opettajilla ja materiaalintekijöillä on maisterin tutkinto opetettavasta aineesta. Kevään 2022 kurssilaisista 100 % suosittelee opetusta sisältäviä kurssejamme ja yksi tärkeä tekijä onnistumisissamme onkin erinomainen kauppistiimi!
Johanna Virtanen

Johanna Virtanen on digipedagogiikan, historian ja yhteiskuntaopin asiantuntija. Monialaisena opettajana Johanna osaa rakentaa eri oppiaineista helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia ja hänen tunneillaan valintakoe on aina kaiken tekemisen lähtökohta.

Visa Saarinen

Visa Saarinen on matematiikan huippuopettaja, joka osaa avata matematiikan kaavat kaikille ymmärrettävällä tavalla. Visan visuaalinen ja innostava opetustyyli on saanut paljon kiitosta kurssilaisiltamme!

Michael Halila

Michael Halila on historian ammattilainen ja valtiotieteiden maisteri, jonka elävä luennointityyli saa jokaisen kurssilaisen innostumaan taloushistoriasta.