Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Kun ilmoittaudut kurssille, varaamme sinulle kurssipaikan haluamaltasi kurssilta. Täytämme kurssipaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kurssin maksaminen

Kurssin maksamiseen on useita eri maksuvaihtoehtoja. Verkkokauppamme maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Voit maksaa kurssin seuraavilla maksutavoilla:

  • Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku, Jousto sekä Y-tunnuksen omaaville yritysasiakkaille Alisa yrityslasku. OP Lasku ja Jousto edellyttävät 20-vuoden ikää ja Walleyn käyttö edellyttää 18-vuoden ikää.
  • Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay ja Pivo.

Paytrailin maksupalveluehdot

Alisa yrityslaskun maksupalveluehdot

 

Kurssikäytännöt

Jokaiseen kurssiin ja materiaaliin kuuluu Moodlen sähköinen oppimisympäristö. Oppimisympäristön tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi. Tämän jälkeen pääset halutessasi heti kirjautumaan oppimisympäristöön. Materiaalin julkaisupäivä on kerrottu tilaamasi tuotteen tiedoissa.

Kirjautuminen oppimisympäristöön: moodle.valmennuskeskus.fi

  • Käyttäjätunnus: sähköpostiosoitteesi
  • Salasana: Moodle1!

Salasanan vaihto on pakotettu ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Saat tunnukset myös ilmoittamaasi sähköpostiin (muista tarkistaa myös roskaposti). Mikäli kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info.valmennuskeskus@eezy.fi

Etä/lähiopetus -kurssin aikataulun, kurssipaikan osoitteen ja muut käytännöntiedot löydät viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin opetuksen alkua Moodlen -oppimisympäristöstä. Lähetämme sinulle myös tekstiviestin, kun aikataulu on julkaistu.

Kurssin ajankohtaiset tiedotteet löytyvät Moodlesta oman kurssisi Uutiset -palstalta, joista tulee viesti myös sähköpostiisi (tarkista myös roskapostikansio). Akuuteista asioista lähetämme myös tekstiviestin.

 

Kurssitakuu

Osaan kursseista kuuluu kurssitakuu, joka on kurssikohtainen. Tarkemmat tiedot löydät kyseisen kurssin kohdalta kotisivuiltamme. Kurssitakuu tulee käyttää seuraavana pyrkimiskertana. Kurssille tulee ilmoittautua normaalisti ja lisätä ostoskorissa täppä kohtaan ”Olen käynyt takuukurssin edellisenä vuonna”.

 

Yleiset peruutusehdot

Mikäli joudut perumaan osallistumisesi kurssille, ota yhteyttä Valmennuskeskuksen asiakaspalveluun. Kurssimaksun maksamatta jättäminen, poissaolo kurssilta tai materiaalin käyttämättä jättäminen ei ole peruutus. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa erikseen asiakaspalveluumme: info.valmennuskeskus@eezy.fi tai p. 0207 280 340.

 

Etäopetus tai lähiopetus -kurssin peruminen

Voit peruuttaa ilmoittautumisesi veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli peruutus tapahtuu 14 vuorokauden jälkeen, pidätämme kurssin varausmaksun. Varausmaksu on 20 % kurssin normaalihinnasta.

Mikäli kurssin peruutus tapahtuu kurssin alkamisen jälkeen, veloitamme kurssin kokonaishinnan.

Osaan kursseistamme kuuluu painettua materiaalia, joka toimitetaan sinulle postitse. Peruutustilanteessa materiaali tulee palauttaa 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta käyttämättömänä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Paketin noutamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutuksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme. Paketti tulee viedä lähimpään Postin toimipisteeseen ja osoitekorttiin tulee kirjoittaa seuraavat tiedot:

601054
Eezy Valmennuskeskus Oy
Maistraatinportti 1
00240 HELSINKI

Muista laittaa mukaan myös yhteystietosi, jotta tiedämme, kuka on palauttanut materiaalin. Mikäli käytät palautuksen yhteydessä yllä olevaa asiakaspalautusosoitetta, paketin lähettämisestä ei aiheudu sinulle lisäkuluja.

 

Nettikurssin /-materiaalin peruminen

Nettikurssi /-materiaali on itseopiskelutuote, johon ei liity aikataulutettua etä- tai lähiopetusta. Kaikki nettikurssit ja -materiaalit on rakennettu Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön. Materiaalin julkaisupäivä on kerrottu tilaamasi tuotteen tiedoissa.

Voit peruuttaa tilauksesi veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta.

Mikäli peruutus tapahtuu 14 vuorokauden jälkeen varauksesta, pidätämme kurssin varausmaksun. Varausmaksu on 20% kurssin alkuperäisestä hinnasta.

 

Kurssin peruuntuminen kurssijärjestäjästä johtuvista syistä

Kurssin opetusryhmä toteutuu, mikäli kurssille on riittävästi ilmoittautuneita. Mikäli ryhmä ei toteudu, kurssin osallistujille tarjotaan ensisijaisesti vastaavaa, korvaavaa kurssia. Jos vastaavaa kurssia ei ole tarjolla tai korvaava kurssi ei sovi osallistujalle, palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

Kurssin peruuntuminen pakottavista ja ulkoisista syistä (force majeure)

Kurssijärjestäjästä riippumattomasta, pakottavasta syystä, kuten viruspandemia, luonnonmullistus tai muu vastaava syy, peruttavien kurssien osallistujat siirretään alkuperäistä vastaavalle korvaavalle kurssille. Mikäli kurssi peruuntuu kurssijärjestäjästä riippumattomista syistä, kurssimaksun palautusoikeutta ei ole.

 

Eezy Valmennuskeskus Oy pidättää oikeudet muutoksiin.