Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Kun ilmoittaudut kurssille, varaamme sinulle kurssipaikan haluamaltasi kurssilta. Täytämme kurssipaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin maksaminen

Voit maksaa kurssin verkossa pankkitunnuksilla joko kerralla ilman lisäkuluja tai osamaksulla 1–6 erässä sähköpostitse toimitettavalla laskulla. Osamaksu on koroton. Jokaiseen laskuerään lisätään 5 euron laskutuslisä. Laskuilla maksettaessa ensimmäinen erä laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen ja loput erät 30 päivän välein. Laskulla maksaessasi pyydämme sinua ilmoittamaan henkilötunnuksen laskun käsittelyä varten.

Maksaessasi laskulla, laskut lähetetään sinulle ilmoittautumisittain. Jos ilmoittaudut usealle kurssille samaan aikaan, saat kaikkien kurssien laskut samoissa laskuerissä. Laskutuslisä lisätään kuitenkin vain kerran per laskutuserä ostotapahtuman aikana.

Mikäli hyödynnät takuualennuksen (eli olet edellisenä vuonna tai edellisellä hakujaksolla käynyt vastaavan kurssin ja oikeutettu takuualennukseen), voit maksaa kurssimaksun verkkomaksuna ilman lisäkuluja. Osamaksulla (1–6 erässä) maksettaessa ensimmäinen erä laskutetaan heti ilmoittautumisen jälkeen ja seuraavat erät tästä 30 päivän välein. Osamaksu on koroton. Jokaiseen laskuerään lisätään 5 euron laskutuslisä.

Useimpiin kursseihimme kuuluu ennakkomateriaalia, jonka lähetämme sinulle heti materiaalin valmistuttua joko postin tai Moodle-oppimisympäristön kautta.

 

Kurssikäytännöt

Kurssin aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle-oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Jos kurssilla on opetusta, lähetämme sinulle lisäksi kurssivahvistustekstiviestin siinä vaiheessa, kun aikataulut on lisätty Moodleen.

Takuu-kurssien kurssitakuu säilyy seuraavaan osallistumiskertaasi asti. Kurssitakuuta ei tarvitse käyttää heti seuraavana vuonna, vaan tiedot takuusta säilyvät meillä siihen asti, että päätät osallistua kurssille uudelleen. Takuuhinnan voi käyttää vain yhden kerran.

 

Kurssin peruutusehdot

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille, ilmoita siitä toimistollemme mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme antaa sinulle varatun kurssipaikan toiselle pyrkijälle.

Voit peruuttaa ilmoittautumisesi veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Tämä edellyttää, että jo mahdollisesti lähettämämme materiaalit palautetaan toimistollemme asiakaspalautuksena käyttämättöminä. Palauta materiaali alkuperäisessä pakkauksessaan, vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja kirjoita osoitekorttiin seuraavat tiedot:

601054
Eezy Valmennuskeskus Oy
Itämerenkatu 3
00180 HELSINKI

Muista laittaa mukaan myös yhteystietosi, jotta tiedämme, kuka on palauttanut materiaalin. Mikäli käytät palautuksen yhteydessä yllä olevaa asiakaspalautusosoitetta, paketin lähettämisestä ei aiheudu sinulle lisäkuluja.

Mikäli peruutus tapahtuu 14 vuorokautta ilmoittautumisen jälkeen, pidätämme kurssin varausmaksun. Varausmaksu on tuotekohtainen, ja sen suuruuden näet kurssikortin tiedoista. 

Mikäli kurssin peruutus tapahtuu kurssin alkamisen jälkeen, veloitamme kurssin kokonaishinnan.

Laskun maksamatta jättäminen tai kurssille osallistumatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus.

 

Itseopiskelumateriaalit

Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, sinun kannattaa tilata tehokas itseopiskelumateriaalimme. Toimitamme tilaamasi materiaalit postitse tai Moodle-oppimisympäristössä. Voit maksaa itseopiskelumateriaalin verkkomaksuna kerralla ilman lisäkuluja verkkokaupassa tai halutessasi osamaksulla 1–6 erässä sähköpostitse toimitettavalla laskulla. Osamaksu on koroton. Jokaiseen laskuerään lisätään 5 euron laskutuslisä.

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi itseopiskelumateriaaliin, voit palauttaa sen meille veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa materiaalin saatuasi. Palautuksen ehtona on, että materiaali on käyttämätön. Palauta materiaali alkuperäisessä pakkauksessaan, vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja kirjoita osoitekorttiin seuraavat tiedot:

601054
Eezy Valmennuskeskus Oy
Itämerenkatu 3
00180 HELSINKI

Muista laittaa mukaan myös yhteystietosi, jotta tiedämme, kuka on palauttanut materiaalin. Mikäli käytät palautuksen yhteydessä yllä olevaa asiakaspalautusosoitetta, paketin lähettämisestä ei aiheudu sinulle lisäkuluja.

Materiaalin noutamatta jättäminen Postista ei ole tilauksen peruutus.

Jos sinulla jäi kysyttävää tilauksestasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme info.valmennuskeskus@eezy.fi