Kauppisnetti 2024

Kauppisnetti on huolellisesti suunniteltu itseopiskelukurssi, jonka avulla opiskelet omaan tahtiisi valintakokeessa vaadittavat sisällöt. Olemme tehneet sinulle valmiin opiskelusuunnitelman, jonka perusteella opiskelet taloustiedon, historian, yhteiskuntaopin sekä tilastot ja todennäköisyydet sujuvasti ja harjoittelet myös soveltavia tehtäviä.

Analysoimme jatkuvasti aiempien vuosien pääsykokeita ja olemmekin valinneet pääsykokeen tehtävätyypit ja vastaustaktiikat sinulle valmiiksi, jotta osaat heti opiskella asioita oikein. Materiaalin tuottamisessa on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja ja kurssilla asiat käydään laajemmin ja syvällisemmin läpi, kuin lukiokirjoissa.

Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras itseopiskelupaketti sisältää runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, opetusvideoita sekä harjoituspääsykokeita. Lisäksi sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajiltamme, mikä tekee opetuksesta astetta henkilökohtaisempaa.

 • 2500+ tehtävää
 • 10 harjoituspääsykoetta
 • 162 oppituntia ilman opiskelijoita kuvattuja opetusvideoita
 • Henkilökohtainen kysymysmahdollisuus opettajilta 
Kaupunki
Kurssin laajuus
162 ot opetusvideoita
Alkaa
1.10.2023
Päättyy
15.6.2024
Kurssin hinta
290€
 • Kenelle?

  Kauppisnetti sopii kaikille kauppakorkeakouluun hakeville lähtötasosta riippumatta. Itseopiskelukurssi sopii hakijoille, jotka haluavat opiskella itsenäisesti valintakokeeseen ja suunnitella itse oman opiskeluaikataulun.

  Mikäli kaipaat valmista aikataulua ja ohjattua opetusta, tutustu etäopetuskursseihimme!

 • Sisältö

  Kauppisnetti (aukeaa 1.10.) 

  Kauppisnetti sisältää yli 2500 pääsykoetyyppistä harjoitustehtävää, 162 oppituntia opetusvideoita sekä auki kirjoitetut teoriaosuudet. Opetusvideoiden sisällöt:

  • Matematiikka (tilastot ja todennäköisyys MAB5 ja todennäköisyys ja tilastot MAA10) 30 oppituntia 
  • Taloustieto (YH2) 30 oppituntia
  • Ihminen ympäristön ja yhteiskunnan muutoksessa (HI1) 40 oppituntia
  • Soveltava 20 ot opetusvideoita
  • Opiskelutekniikka ja ratkaisut 42 oppituntia

   

  Kauppisnetin edistymis- ja osaamiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet kohti tavoitettasi. Jokaisen tehtävän jälkeen saat tiedon, vastasitko oikein ja kertaustoiminto ohjaa automaattisesti harjoittelemaan uudestaan tehtävät, joita et vielä osaa. Kauppisnetissä pääset tehtävien teon lisäksi lukemaan teoriatietoa eri aiheista sekä katsomaan opetusvideoita. Opetusvideot on kuvattu Kauppisnettiä varten, joten videoilla ei tule taukoja tai esitetä kysymyksiä. 

  Kauppisnetissä pystyt esittämään opettajalle kysymyksiä ja opettaja vastaa sinulle henkilökohtaisesti. Saat siis yksilöllisen avun ja tuen opiskeluusi koko kurssin ajaksi!

  Harjoituspääsykokeet (10 kpl)

  Osa täyspitkistä harjoituspääsykokeista on Moodlessa käytössäsi heti syksystä lähtien, ja loput julkaistaan sivustolle tasaisin väliajoin huhti-toukokuun aikana. Harjoituskokeiden avulla kertaat opiskelemiasi sisältöjä, testaat osaamistasi ja harjoittelet koetaktiikkaa sekä ajankäyttöä.

  Vanhat valintakokeet malliratkaisuineen 2018-2023

  Kurssi sisältää kuuden edellisen vuoden valintakokeet ja niihin tehdyt kattavat malliratkaisut.

 • Ajankohta

  Kurssin oppimisympäristönä toimii Moodle, jonne saat tunnukset heti ilmoittautumisesi jälkeen ja ne aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisesta. Voit aloittaa valmistautumisen Kauppisnetin materiaaleilla (opetusvideot & tehtävät) heti 1.10. alkaen ja materiaalit ovat rajattomassa käytössäsi kevään 2024 valintakokeeseen saakka.

 • Maksutiedot & alennukset

  Kurssin hinta on 290 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille 5-15 % frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa tavoittelemaasi kauppatieteen opiskelupaikkaa keväällä 2024, pääset seuraavana vuonna vastaavalle kurssille puoleen hintaan.

”Videot tosi hyviä, paremmin ymmärtää kun oikea ihminen selittää. Harjoitustehtäviä oli runsaasti! Kaikkea ei ehdi edes käydä läpi! Hyvä myös, että oli harjoituskokeita niin vähän on kuva millaiseen kokeeseen sitä joutuu. Jos joku kyselee niin suosittelen kurssia. Hintansa väärti!”

-Kauppisnetti-kurssilainen

”En uskonut ikinä oppivani todennäköisyyslaskuja, mutta kun lähdettiin niin juurta jaksaen sen kanssa liikkeelle, niin kyllä se sieltä lopulta avautui eikä enää tuota hikipisaroita otsalle.”

-Kauppisnetti-kurssilainen