Kauppatiede etäopetus helmikuu päivä 2024

Helmikuussa alkava etäopetuskurssi on laaja kokonaisuus, joka valmentaa kattavasti kauppatieteen valintakokeen kaikkiin osa-alueisiin. Pitkälle aikavälille jaksottuvan kurssin aikana on hyvin aikaa käsitellä perusasioita ja hioa osaamista valintakokeessa vaadittavalle tasolle. Pitkällä kurssilla saat opettajien, tutorien ja muiden kurssilaisten tuen opiskeluusi koko kevään ajaksi ja kurssi rytmittää omaa opiskeluasi.

Kurssin avulla opiskelet taloustiedon, historian sekä talousmatematiikan sisällöt loogisessa järjestyksessä. Kurssin opetuksessa on huomioitu vanhat valintakokeet ja niissä vaadittu osaaminen ja tehtävätyypit. 10 harjoituskokeen avulla treenaat koetaktiikan kuntoon!

Etäopetus mahdollistaa opiskelun mistä päin tahansa, ja opetustallenteiden ansiosta voit palata helposti jokaisen opetuskerran aiheisiin myös myöhemmin.

 • 158 oppituntia etäopetusta (joista 40 ot harjoituskokeita) + opetustallenteet
 • 2500+ tehtävää (sis. 10 harjoituspääsykoetta)
 • Yli 100 oppituntia ilman opiskelijoita kuvattuja opetusvideoita
 • tutorointi
 • laskarit 

100 % kevään 2023 helmikuun kurssilaisista suosittelisi kurssia kaverilleen!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
159 ot + 102 ot
Alkaa
21.2.2024
Päättyy
4.6.2024
Kurssin hinta
690€
 • Kenelle?

  Helmikuussa alkava kurssi sopii erityisesti pyrkijöille, jotka ovat hakemassa kauppikseen ensimmäistä kertaa tai sisäänpääsy aiemmalla hakukerralla on jäänyt kauaksi. Kurssilla on hyvin aikaa hioa rauhassa ja täsmällisesti pääsykokeessa vaadittavat aihealueet kuntoon.

 • Etäopetus

  Etänä tapahtuva opetus koostuu seuraavista kokonaisuuksista (oppitunti á 45 min):

  • Talousmatematiikka (MAA9 ja MAB7) 24 oppituntia 
  • Taloustieto (YH2) ja soveltava 44 oppituntia
  • Ihminen, ympäristö ja historia (HI1) 36 oppituntia
  • Opiskelutekniikka ja koetaktiikka 6 oppituntia
  • Laskarit 8 oppituntia

   

  Etäopetuksessa pääset asiantuntijaopettajiemme johdolla opiskelemaan kaikki keskeiset pääsykoesisällöt, jotka sinun tulee osata kokeessa.

  Tunneilla asioita käydään läpi opettajajohtoisesti, mutta opettajat luovat opetuskerroista myös vuorovaikutteisia oppimistilanteita, jossa kurssilaiset pääsevät itse ratkomaan valintakoevaatimusten mukaisia tehtäviä. Lisäksi oppitunneilla on aina mahdollista esittää opettajalle kysymyksiä reaaliaikaisesti joko chatin tai mikin kautta.

  Laskareissa eli laskuharjoituksissa saat tukea matematiikan opiskeluun. Ennen laskarikertoja voit lähettää toiveita läpikäytävistä aiheista tai tehtävistä laskareiden vetäjälle. Jokainen laskarikerta suunnitellaan kurssilaisten toiveiden mukaisesti.

 • Kurssin muu sisältö

  Kauppisnetti 

  Kauppisnetti sisältää yli 2000 pääsykoetyyppistä harjoitustehtävää, yli 100 oppituntia opetusvideoita sekä auki kirjoitetut teoriaosuudet. 

  Kauppisnetin edistymis- ja osaamiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet kohti tavoitettasi. Jokaisen tehtävän jälkeen saat tiedon, vastasitko oikein ja kertaustoiminto ohjaa automaattisesti harjoittelemaan uudestaan tehtävät, joita et vielä osaa. Kauppisnetissä pääset tehtävien teon lisäksi lukemaan teoriatietoa eri aiheista sekä katsomaan opetusvideoita. Opetusvideot on kuvattu Kauppisnettiä varten, joten videoilla ei tule taukoja tai esitetä kysymyksiä. 

  Kauppisnetissä pystyt esittämään opettajalle kysymyksiä ja opettaja vastaa sinulle henkilökohtaisesti. Saat siis yksilöllisen avun ja tuen opiskeluusi aina myös opetuksen ulkopuolella ja voit aloittaa harjoittelun opettajan tuella jo ennen kurssiopetuksen alkua.

  Harjoituspääsykokeet (10 kpl)

  Osa täyspitkistä harjoituspääsykokeista on Moodlessa käytössäsi syksystä alkaen, ja loput julkaistaan sivustolle tasaisin väliajoin huhti-toukokuun aikana. Harjoituskokeiden avulla kertaat opiskelemiasi sisältöjä, testaat osaamistasi ja harjoittelet koetaktiikkaa sekä ajankäyttöä.

  Vanhat valintakokeet malliratkaisuineen 2018-2023

  Kurssi sisältää kuuden edellisen vuoden valintakokeet ja niihin tehdyt kattavat malliratkaisut.

  Tutorointi 

  Opettajilta saamasi tuen lisäksi kurssisi tutor on tukenasi valmistautuessasi valintakokeeseen. Tutor on kauppatieteen opiskelija, joka auttaa sinua hakuprosessiin, valintakokeeseen valmistautumiseen ja itse valintakoepäivään sekä valintakokeeseen liittyvissä asioissa.

 • Aikataulu

  Kurssin opetus alkaa helmikuussa. Opetusta on päiväopetuksena 1–3 kertaa viikossa pääosin arkisin alkaen klo 9/10 alkaen ja mahdollisesti joinakin viikonloppuina klo 9/10 alkaen.

  Tarkempi aikataulu ja muut käytännöntiedot päivitetään kurssin oppimisympäristöön Moodleen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Tunnukset Moodleen saat heti ilmoittautumisesi jälkeen ja ne aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisesta. Voit aloittaa valmistautumisen Kauppisnetin materiaaleilla (opetusvideot & tehtävät) jo ennen opetuksen alkua.

  HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön  ja valintakoepäivän julkaisun jälkeen. 

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 690 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille 5-15 % frendialen – lue lisää!

 • Kurssin opettajat

  Kauppatieteen kurssilla opiskelet usean kokeneen opettajan johdolla. Opettajamme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus kauppatieteen kursseilla opettamisesta.

  Jere Wikström

  Jere on opettanut Valmennuskeskuksen kauppiskursseilla taloustietoa keväästä 2013 saakka. Pitkän opetuskokemuksen ja monipuolisen työtaustan avulla Jere pystyy tuomaan vaikeatkin aiheet esimerkkien kautta helposti ymmärrettäväksi.

  ”Opetuksessa hyvää oli opettajan vuorovaikutus oppilaiden kanssa ja hänen asiantuntemuksensa asioista jota käytiin läpi oli erinomainen.”

  Michael Halila

  Michael Halila on opettanut valmennuskursseilla vuodesta 2017. Michaelin vahvuutena on erinomainen taito tehdä historiasta kiinnostavaa ja kokonaisuuksista ymmärrettäviä!

  ”Historian luennot olivat ehdoton lempparini, joista opettaja teki erittäin mielenkiintoisia!”

  Toni Hosiaisluoma

  Toni Hosiaisluoma tekee matematiikan opiskelusta helppoa. Tonin opetuksessa vaikeatkin asiat selkiytyvät ja hänen opetusmetodinsa perustuu sille, että asioita havainnollistetaan piirroksien avulla, jotka toimivat hyvin myös talousmatematiikan opiskelussa.

  LOISTAVA!!! Paras opettaja ikinä. Jäi vaan harmittamaan, että miksi ei aikoinaan koulussa ollut tälläistä. 10+++++”

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa tavoittelemaasi kauppatieteen opiskelupaikkaa keväällä 2024, pääset seuraavana vuonna vastaavalle kurssille puoleen hintaan.

”Kurssin suurin hyöty on ollut aivan älyttömän hyvät opettajat: todella osaavia ja tsemppaavia. Kaikkien aineiden opettajat online-kursseilla, laskareilla ja itse kauppisnetin videoilla olivat hyviä.”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen

”Hyvä hintalaatusuhde. Kysymyksiin vastattiin nopeasti.”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen

”Opetus ollut laadukasta. Opettajan tuomat asiat ovat avanneet itselle uusia näkökulmia miten tulkita historiaa. Kurssin aikana tullut monta ahaa-elämystä. Täydet pisteet historian opettajalle!”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen

”Todella selkeästi selitettiin matikanteoriat. Välillä mietinkin, että mitä onko tämä oikeasti näin helppoa. Vastasi hyvin kysymyksiin ja oli tosi kiva että tehtäviin näytettiin monia ratkaisutapoja.”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen

”Mahtava huumorintaju. Todella asiantunteva. Tietoa vain löytyy. Osaa yhdistää eri aikakaudet hyvin. Kirjoissa nimittäin tuntuu, että hypätään (esim) keskiajasta suoraan löytöretkiin ilman selitystä, mitä siinä välissä tapahtui. Eli opettaja osaa selittää, mitkä keskiajan asiat johti löytöretkien alkamiseen ja miksi ns uusi aika kausi alkaa. Huomaa, että opettaja pitää historiasta. Kysymyksiini vastattiin kehumalla hyvästä kysymyksestä ja selitettiin pitkän kaavan kautta asioita. Todella hyvä opettaja”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen

”Käsitteitä opetetaan hyvin. Uutta asiaa opetetaan hyvin esimerkkien avulla ja laajasti. Aihetta opetettaessa valintakokeiden eri tehtävien näyttäminen ja selittäminen opetettavasta aiheesta, on todella hyvä oppimisen kannalta.”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen