AMK

AMK-valintakoe kevät 2022

Kevään 2022 AMK-valintakoe järjestetään 30.5.–3.6.2022. Hakija osallistuu valintakokeeseen yhtenä päivänä. Valintakokeessa arvioidaan hakijan valmiuksia ammattikorkeakouluopintoihin, ja sen sisältö sekä kesto määräytyvät hakukohteiden mukaan.

Tule menestyjien joukkoon!

”Hyvä ja kattava valmennuskurssi, jonka avulla pääsin ykkösvalinta-kouluun! Opettajat olivat innostavia ja sekä itsenäiset tehtävät että online-tunnit preppasivat pääsykoe-osaamista todella hyvin.”

Noora Kananen, AMK soteli huhtikuu Online

”Todella positiivista ja innostavaa opetusta, myöskin selkeää ja oli tarpeeksi haastavat tehtävät tunneilla.”

AMK Soteli Päivä -kurssilainen 2021

”En kyllä keksi mitään huonoa sanottavaa teidän valmennuskurssista. Varmasti, jos joudun ottamaan uudestaan kurssin otan sen teiltä! Todella positiivinen kokemus, jota voisin suositella kaikille ketkä valmennuskurssia miettivät. Ihanaa kesää teille sinne!”

AMK Soteli Päivä -kurssilainen 2021

”Moikka! Pääsin valintakokeen kautta Metropoliaan ja pakko kyllä myöntää että se oli TÄYSIN valmennuskurssinne ansiota.”

AMK Soteli-kurssilainen 2021

”Pääsin unelmieni opiskelupaikkaan Haaga-Heliaan! Kurssista oli tosi paljon apua! Paras kurssi, jolla olen ollut.”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

Pääsin opiskelemaan Vaasaan pääsykokeen avulla! Sain 43,61/60p kokeesta, ja 5/6 hakukohteesta hyväksyttiin (joista 2 varasijoilta). Valmennuskurssi oli todella hyödyllinen, ja harjoitustehtävistä oli paljon apua. Ilman kurssia en olisi tiennyt mitä lukea/ miten valmistautua, joten kurssi myös motivoi valmistautumaan. 😊

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

”Oon äärettömän tyytyväinen kurssiin, vaikka opiskelu olikin aika pitkälle omatoimista ja tein tehtäviä silloin kun ehdin. Sain kurssista ”raamit”, joiden kanssa oli helppo valmistautua kokeeseen ilman sen suurempaa stressiä. Suosittelisin kurssia muillekkin! Sanottakoon vielä se, että viimeksi lukiossa 10v sitten samoja laskuja laskenut, niin kertauksen kannalta tuli todella tarpeeseen.”

Tekniikan AMK-kurssilainen keväällä 2021

”Pääsin valintakokeen perusteella opiskelemaan, ja juuri siihen kouluun joka oli ensisijainen valintani.”

AMK Luonnonvara-alan kurssilainen 2021