AMK

Kaikki valmennuskurssit -20 %


Helmikuun ajan kaikki kurssit -20 % koodilla HELMI2023.

Alennus koskee vain kampanja-aikana tehtyjä uusia tilauksia, eikä etua voi yhdistää takuuhintoihin. Lisää alekoodi ostoskorissa sille varattuun kenttään.


Viime kaudella kursseillamme oli mukana lähes 13 000 asiakasta tavoittelemassa unelmiensa opiskelupaikkaa. Tule sinäkin mukaan!

Interior Of Busy University Campus Building With Students

AMK-valintakoe

Lue analyysimme kevään 2022 valintakokeesta! Mikä muuttuu ja millaista osaamista koe vaatii? AMK-valintakoe järjestetään seuraavan kerran 31.10.–3.11.2022.

Lue ammattilaisen analyysi

” Loistava taktiikka oli katsoa ensin aiheen teoriavideo ja sen jälkeen lukea ja käydä läpi tekstinä. Yksinkertaistetut esimerkit havainnollistivat ytimekkäästi, mistä puhutaan. Tehtävät todella monipuolisia ja plussaa siitä, että jopa samaa tehtävää tarkasteltiin eri kulmista. Harjoituskokeet antaa hyvää tietoa omasta tasosta, oikein hyvä lisä. Erityisesti matikassa teoriavideoiden opettajalla helposti ymmärrettävä opetustyyli. Moni juttu olisi mennyt ainakin osittain ohi ilman niitä.

– AMK Koti 2022 – kurssilainen

”Opettaja osasi innostaa, tukea ja tsempata. Opetustyyli oli todella kiva ja sellainen että siitä oppi todella paljon kerralla.”

AMK maaliskuu Online 2022-kurssilainen

” Opetus oli selkeää. Opettaja antoi hyviä vinkkejä kokeeseen valmistautumiseen 🙂 ”

– AMK kotikurssilainen, 2022

”Kiitos! <3”

AMK huhtikuu 2022 -kurssilainen

”Hyvä ja kattava valmennuskurssi, jonka avulla pääsin ykkösvalinta-kouluun! Opettajat olivat innostavia ja sekä itsenäiset tehtävät että online-tunnit preppasivat pääsykoe-osaamista todella hyvin.”

Noora Kananen, AMK soteli huhtikuu Online

”Todella positiivista ja innostavaa opetusta, myöskin selkeää ja oli tarpeeksi haastavat tehtävät tunneilla.”

AMK Soteli Päivä -kurssilainen 2021

”En kyllä keksi mitään huonoa sanottavaa teidän valmennuskurssista. Varmasti, jos joudun ottamaan uudestaan kurssin otan sen teiltä! Todella positiivinen kokemus, jota voisin suositella kaikille ketkä valmennuskurssia miettivät. Ihanaa kesää teille sinne!”

AMK Soteli Päivä -kurssilainen 2021

”Moikka! Pääsin valintakokeen kautta Metropoliaan ja pakko kyllä myöntää että se oli TÄYSIN valmennuskurssinne ansiota.”

AMK Soteli-kurssilainen 2021

”Pääsin unelmieni opiskelupaikkaan Haaga-Heliaan! Kurssista oli tosi paljon apua! Paras kurssi, jolla olen ollut.”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

Pääsin opiskelemaan Vaasaan pääsykokeen avulla! Sain 43,61/60p kokeesta, ja 5/6 hakukohteesta hyväksyttiin (joista 2 varasijoilta). Valmennuskurssi oli todella hyödyllinen, ja harjoitustehtävistä oli paljon apua. Ilman kurssia en olisi tiennyt mitä lukea/ miten valmistautua, joten kurssi myös motivoi valmistautumaan. 😊

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

”Oon äärettömän tyytyväinen kurssiin, vaikka opiskelu olikin aika pitkälle omatoimista ja tein tehtäviä silloin kun ehdin. Sain kurssista ”raamit”, joiden kanssa oli helppo valmistautua kokeeseen ilman sen suurempaa stressiä. Suosittelisin kurssia muillekkin! Sanottakoon vielä se, että viimeksi lukiossa 10v sitten samoja laskuja laskenut, niin kertauksen kannalta tuli todella tarpeeseen.”

Tekniikan AMK-kurssilainen keväällä 2021

”Pääsin valintakokeen perusteella opiskelemaan, ja juuri siihen kouluun joka oli ensisijainen valintani.”

AMK Luonnonvara-alan kurssilainen 2021