Miksi AMK-valmennuskurssille?

Miksi Valmennuskeskuksen AMK-valmennukseen?

Ammattikorkeakoulun valintakokeeseen on vaikea valmistautua itsenäisesti, koska vanhoja valintakokeita ei ole saatavilla eikä kokeeseen ole tiettyä ennakkomateriaalia mitä opiskella.

Kilpailu alan suosituimmista hakukohteista on kovaa, esimerkiksi Tampereelle ensihoitajaksi oli 15,32 hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden, Haaga-helian tradenomiksi 10,34 hakijaa / aloituspaikka ja Tampereen sähkö- ja automaatiotekniikkaan 10,48 hakijaa / aloituspaikka.

Tämän vuoksi valmennuskurssi AMK-kokeeseen kannattaa. Sen avulla harjoittelet eri koeosioiden keskeisiä sisältöjä, tehtävätyyppejä ja koetaktiikkaa. Kurssiemme opetuksen sisältö ja materiaalit ovat rakennettu niin, että ne tukevat perusteellista valmistautumista ja parantavat moninkertaisesti onnistumismahdollisuuttasi.

Valmennuskeskuksen AMK-valmennus on kokenein kurssijärjestäjä 20 vuoden ja yli 20 000 osallistujan kokemuksella. Kurssipalautteiden perusteella 98 % suosittelee kurssejamme!

 

 • 1. Kokenein ja tuloksekkain: yli 20 000 opiskelijaa käynyt kurssimme

  Valmennuskeskus on alan suurin ja kokenein AMK-valmennuskurssijärjestäjä. Olemme vuosien varrella valmentaneet ja auttaneet opiskelupaikan saavuttamisessa ylivoimaisesti eniten ammattikorkeakouluopiskelijoita. Tänä keväänä rikoimme 20 000 AMK-valmennuskurssilaisen määrän.

  Tehtävämme on tarjota paras mahdollinen tuki oppimiselle, jotta onnistuisit AMK-valintakokeessa ja saisit haluamasi opiskelupaikan.

  Kurssipalautteiden perusteella 98 % suosittelee kurssiamme.

  ”Kiitos paljon superhyvästä valmennuskurssista! Jännitti paljon hakea ekaa kertaa korkeakouluun opiskelemaan ja olin varma etten pärjää pääsykokeessa, mutta uskon, että teidän kurssinne ansiosta sain opiskelupaikan! Kiitos!”

 • 2. Asiantuntijaopettajat luotsaavat sinut AMK-valintakokeeseen

  AMK-valmennuksessamme opiskelet kokeneiden, AMK-valintakokeen erityispiirteisiin ja sisältöihin perehtyneiden, osiokohtaisten asiantuntijaopettajien kanssa.

  Tärkeimpien ja yleisesti vaikeaksi koettujen asioiden esiin nostaminen ja epäselvyyksien ratkaiseminen onnistuu parhaiten opettajiemme johdolla opetuksen yhteydessä. Heidän ohjauksessaan käyt läpi kaikki keskeiset sisällöt, jotka sinun tulee osata AMK-valintakokeessa.

  Sisältöihin syvennytään AMK-valintakokeen osaamisvaatimusten mukaisen teoriaopetuksen lisäksi käytännön esimerkkien ja lukuisten valintakoetta vastaavien tehtävien avulla.

  ”Valmennuskurssi antoi minulle tarvitsemaani itsevarmuutta pääsykokeeseen! Kiitos opettajille tästä ja kannustavasta ympäristöstä.”

  ”Kiitos mahtavasta valmennuskurssista! Se oli hyvin suunniteltu ja luennoitsijat todella perehtyneet asioihin. Olin viime syksynä jäänyt muutaman pisteen takia ilman opiskelupaikkaa ja nyt keväällä meni jo paljon paremmin. Kompastuskiveni aiemmin oli ollut matematiikka ja nyt kevään kokeessa paransinkin matematiikan pisteitäni 500%!!! Kiitos!”

 • 3. Apu ajanhallintaan: valmis aikataulu kurssilta

  Ajankäyttö- ja opiskelusuunnitelman noudattaminen ennen AMK-valintakoetta onnistuu helpoiten opettajiemme tekemän opetusaikataulun avulla.

  Kurssiemme oppituntimäärä on suunniteltu optimaalisesti, jotta ehdit rakentamaan kokeessa tarvittavan osaamispohjan ja kurssin oheen jää aikaa itsenäiselle harjoittelulle, kertaamiselle sekä palautumiselle.

  Kurssin valmis aikataulu auttaa sinua opiskelemaan vaaditut sisällöt loogisessa järjestyksessä. Tiedät milloin, mitä ja miten pitää opiskella.

  ”Kiitos, kurssi oli hyvin kattava ja sisällöltään ja tehtävistään erinomainen❤️

 • 4. AMK-netissä yli 2 000 harjoitustehtävää

  AMK-valmennuksessamme on käytössä sähköinen oppimisympäristö AMK-netti, johon on rakennettu yli 2 000 AMK-valintakokeen tyyppistä harjoitustehtävää varmistamaan sisällöllistä osaamistasi ja vastausrutiiniasi. AMK-netin avulla saat maksimoitua pisteet niistä tehtävistä, joihin osaat varmasti vastata.

  AMK-netissä on tehtäviä kaikista koulutusalakohtaisesti vaadittavista kokeen osa-alueista:

  • päätöksentekotaidoista
  • opetuskielen suomen kielen osuudesta
  • englannin kielestä
  • matemaattisista taidoista
  • matemaattis-luonnontieteellisistä taidoista
  • eettisistä taidoista ja
  • tunneälytaidoista.

   

  ”Tykkäsin kurssista ja siinä oli kokeessa tarvittavia harjoituksia riittävästi. Kiitos kurssista!”

 • 5. Harjoittele AMK-valintakokeen taktiikka, ajankäyttö ja vastausrutiini

  AMK-valintakokeessa sinulta vaaditaan erityisesti hyvää keskittymis- ja paineensietokykyä, koska koeosion kello alkaa heti juosta avattuasi osion. Joudut tekemään päätöksen, missä järjestyksessä teet kuinkin osion sekä osiokohtaiset tehtävät.

  AMK-kursseillamme teet 5 täysimittaista AMK-harjoituskoetta, joiden avulla harjoittelet kunkin koeosion

  • taktiikkaa
  • erilaisia tehtävätyyppejä
  • ajankäyttöä ja
  • vastausrutiinia.

   

  Harjoituskokeen tehtyäsi voit halutessasi verrata omaa koetulostasi muiden kurssilaisten saamiin koetuloksiin. Koepisteet on nähtävillä nimettöminä kaikkien kokeen tekijöiden osalta verkkoalustallamme.

  Harjoituskokeiden perusteella opit tietämään, mitkä asiat jo osaat ja mitä pitää vielä harjoitella.

  ”Iso kiitos teille kurssista ja varsinkin harjoituskokeista! Itselle oli tärkeää että kurssin pystyi tekemään täysin oman aikataulun mukaan.”

 • 6. Henkilökohtainen tuki

  Valmennuskeskuksen AMK-valmennus tarjoaa sisältöopetuksen lisäksi laajan tukitoimintojen verkon:

  • Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka -kerralla saat ohjausta opiskelutaidoissa.
  • Kurssikerroilla voit kysyä ja selvittää opettajilta vaikeasti ymmärrettäviä asioita ja ongelmakohtia.
  • Muina aikoina voit lähettää kysymyksesi kysymyspalstan kautta.

   

  Kurssilla on käytössä myös AMK:ssa opiskeleva tutor, jolta saat omakohtaisia vinkkejä ja pääset vaihtamaan ajatuksia tulevasta pääsykokeesta.

Kurssilaistemme kokemuksia

Riina Sipakko

"Kurssista oli minulle apua opiskelupaikan saamisessa. Harjoituskokeet olivat suuressa roolissa minulle ja koin, että niistä oli eniten apua. Koe onnistui hyvin, kun olin päässyt sellaisia jo monta kertaa kotona harjoittelemaan. Sain sen paikan, joka oli minulla ykköstoiveena! :)"

Veikka Kenias

"Valmennuskurssi auttoi pääsykokeeseen tulleissa osa-alueissa huomattavasti. Suosittelen kurssia, sillä hyödyin siitä kokeessa niin ajankäytön kuin myös itse tehtävien sisällön osalta. Pääsykokeessa oli lähes tismalleen samanlaisia tehtäviä kuin valmennuskurssilla."

Elina R.

"Valmennuskurssista oli todella iso hyöty minulle, sillä en olisi yhtä kattavasti osannut harjoitella pääsykoetta varten esim. matikkaa ja äikkää. Opittavaa oli paljon, mutta niin oli myös luentoja sekä tehtäviä. Mikäs sen parempi tapa oppia kuin tekemällä tehtäviä tehtävän perään!"

”Kiitos kurssista. Siitä oli apua, en ilman opettelua olisi päässyt kouluun missään tapauksessa. Teidän opetus ja materiaalit olivat laadukkaat ja erittäin selkeästi ja yksinkertaisesti kerrottu. Ei tullut kertaakaan olo, että olisin jotenkin tyhmä jos en heti tajunnut jotakin asiaa. Voin suositella kaikille tarvitseville tätä valmennusta!”

AMK-kurssilainen, kevät 2023

”Kiitos kurssille! En ehtinyt kaikkea tehdä mutta uskon että ilman tätä en olisi muistellut mieleen kaikkia lukioajan juttuja joiden avulla pääsin opiskelemaan! Pääsin kaikkiin kuuteen joihin hain ja toki ykkös valintaan menen eli kuntoutuksen ohjaajaksi! Vaikka minulle matikka vaikeaa ollut aina teidän kurssin ansiosta sain tosi hyvät pisteet myös matikka osuudesta!”

AMK soteli -kurssilainen, kevät 2023

”Kiitoksia edullisesta ja itsenäisestä kurssista, jolle minun oli helppoa ja mahdollista osallistua. Pääsin sisään toiskertalaisena pääsykokeella! Olen hakenut aiemminkin, mutta en ole päässyt, joten nyt otin tämän kurssin ja kyllä kannatti!”

AMK-kurssilainen, kevät 2023