Kauppatieteen opettajat

Huippuopettajat kauppatieteen kursseilla

Opettajamme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus kauppatieteen kursseilla opettamisesta. Opettajat ovat sitoutuneita auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa eli menestymään valintakokeessa. Innostavien ja asiantuntevien opettajien avulla opit hankalammatkin aihepiirit ja pääsykoeurakka keventyy merkittävästi.

Tutustu opettajiimme

Kauppatieteen valmennuskursseillamme opiskelet usean kokeneen opettajan johdolla. Innostavassa opetuksessa myös oma motivaatiosi kasvaa. Tutustu opettajiimme Jereen, Toniin, Michaeliin ja Johannaan tarkemmin alla. Opettajiin törmäät myös Kauppisnetin opetusvideoilla!

 • Jere Wikström

  Jere opettajana

  Jere opettaa kauppatieteen valmennuskursseilla taloustietoa. Jere on työskennellyt Valmennuskeskuksella jo vuodesta 2011 lähtien, ensin pari vuotta tutorina ja sen jälkeen opettajana. Jere on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja hän on pääaineena lukenut laskentatoimea ja rahoitusta sekä sivuaineina perehtynyt muun muassa yritysjuridiikkaan ja johtamiseen. Kauppakorkeakoulun jälkeen Jere on vielä jatkanut opintoja oikeustieteen parissa ja viimeistelee myös sillä puolella maisterin tutkintoa.

  Mitä Jeren opetuksessa?

  ”Työkokemukseni ja opintojeni pohjalta pyrin valmennuskursseilla tuomaan aihetta lähemmäs opiskelijaa esimerkkien kautta – yritän aina tehdä oppimisen mahdollisimman helpoksi kauppatieteisiin pyrkiville. On aina ilo kuulla palautetta opiskelijoilta, että ensi silmäyksellä vaikeilta näyttävät asiat ovatkin yleensä aika helppoja, kun niihin tutustutaan. Tervetuloa mukaan kurssille!”

  Kurssilaisten kommentteja Jeren opetuksesta

  ”Helmikuun aamukurssin taloustiedon opettaja oli super mukava ja hänen tuntinsa olivat todella opettavaisia. ☺️ Todellakin suosittelen kurssia!”

  ”Hyvä opetustyyli, tsemppaava opettaja ja opetuskerrat oli laadittu mielenkiintoisiksi sekä hyviksi kokonaisuuksiksi.”

  ”Opetuksessa hyvää oli opettajan vuorovaikutus oppilaiden kanssa ja hänen asiantuntemuksensa asioista jota käytiin läpi oli erinomainen.”

 • Toni Hosiaisluoma

  Toni opettajana

  Toni Hosiaisluoma on valmistunut Helsingin yliopistosta vuonna 2019. ”Pääaineeni oli matematiikka. Sivuaineina opiskelin teoreettista fysiikkaa, fysiikkaa ja tilastotiedettä. Opintojen aikana toimin kurssiassistenttina useilla matematiikan kursseilla. Valmistumisen jälkeen luennoin useampaankin otteeseen Helsingin yliopiston matematiikan kurssilla. Lisäksi olen pitänyt runsaasti yksityisopetustunteja.”

  Mitä Tonin opetuksessa?

  Toni aloitti työskentelyn Valmennuskeskuksella keväällä 2022. ”Olen vastaillut kauppisnetin matematiikan kysymyspalstalla kurssilaisten kysymyksiin ja tehnyt materiaalia. Oman käsitykseni mukaan opiskelijat pitävät usein juuri matematiikkaa kauppatieteen kokeen haastavimpana osa-alueena. Tuntuu palkitsevalta päästä auttamaan niin monia unelmiensa opiskelupaikan saavuttamisessa!”

  ”Havainnollistan käsitteitä piirroksien avulla, koska lukiotason sisällöissä tämä vielä yleisesti ottaen onnistuu. Pyrin myös esittämään tehtäviin useampia ratkaisutapoja. Oikeita lähestymistapoja voi olla hyvinkin monta, mutta kaikki johtavat tismalleen samaan päämäärään, mikä on mielestäni kiehtovaa.”

  ”Matematiikka haastaa ihan jokaisen meistä jossain vaiheessa. Tällöin ei kannata lannistua, vaan ajatella esimerkiksi, että joskus oli päivä, kun Einstein ei osannut laskea kymmeneen. Ihminen on oppivainen olento. Haluan uskoa, että käytännössä kaikki pystyvät pääsemään ainakin jossain määrin kiinni matematiikan kiehtovaan maailmaan.”

  Kurssilaisten kommentteja Tonin opetuksesta

  LOISTAVA!!! Paras opettaja ikinä. Jäi vaan harmittamaan, että miksi ei aikoinaan koulussa ollut tälläistä. 10+++++”

  ”Oli kiva kun havainnollistettiin todella hyvin ja ensin käytiin helpompia juttuja. Koin, että opin asioita joiden kanssa olin itse pähkäillyt, ja ne osottautui hyvin helpoiksi, kun havainnollistettiin asia.”

  Opettajalla oli tosi hyvä opetustyyli, oli matala kynnys kysyä apua”

 • Michael Halila

  Michael opettajana

  Michael opettaa kauppatieteen kursseilla historiaa. Michael on koulutukseltaan historianopettaja ja teologi. Michael on työskennellyt pari vuotta väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistolla ja hänen erikoisalaansa on sotahistoria. Opettajana Michael on omaa luokkaansa karismansa, elävän luennointityylin ja kattavan osaamisensa vuoksi.  Michael on aloittanut opettamisen yliopistojen valmennuskursseilla jo vuonna 2017, ja viime vuosina hän on keskittynyt erityisesti historian opetukseen kauppatieteen kursseilla.

  Mitä Michaelin opetuksessa?

  ”Mielestäni valmennuskurssien opettaminen on ihan vilpittömästi kivaa. Kaikilla on sama tavoite, me vastaan valintakoe, ja oma kokemukseni on, että kurssilaiset ovat hyvin motivoituneita. Luennoillani käydään läpi historian oppimäärä kokonaisuutena, kuljettaen koko ajan valintakoekysymyksiä mukana. Jos oppimäärä on jo hallussa, se tulee tehokkaasti kerrattua; jos se on aivan uusi, niin tässä se tulee varmasti tutuksi. Maailman koko talous- ja sosiaalihistorian ahtaminen yhteen luentokokonaisuuteen on miellyttävä pedagoginen haaste.”

  Kurssilaisten kommentteja Michaelin opetuksesta

  ”Mikaelin opetukset oli todella viihdyttäviä ja sisäistin asioita todella hyvin!”

  Mahtava huumorintaju. Todella asiantunteva. Tietoa vain löytyy. Osaa yhdistää eri aikakaudet hyvin. Kirjoissa nimittäin tuntuu, että hypätään (esim) keskiajasta suoraan löytöretkiin ilman selitystä, mitä siinä välissä tapahtui. Eli opettaja osaa selittää, mitkä keskiajan asiat johti löytöretkien alkamiseen ja miksi ns uusi aika kausi alkaa.”

  ”Huomaa, että opettaja pitää historiasta. Kysymyksiini vastattiin kehumalla hyvästä kysymyksestä ja selitettiin pitkän kaavan kautta asioita. Todella hyvä opettaja.”

  ”Historian luennot olivat ehdoton lempparini, joista opettaja teki erittäin mielenkiintoisia!”

 • Johanna Virtanen

  Johanna opettajana

  Johanna opettaa tällä hetkellä kauppatieteen kursseilla taloustietoa. Valmennuskeskuksella Johanna on työskennellyt ensimmäisen kerran vuonna 2017. Johanna on valmistunut maisteriksi Jyväskylän yliopiston historian laitokselta, jossa hän opiskeli Suomen historiaa, taloushistoriaa ja yleistä historiaa sekä yhteiskuntatieteellisessä valtio-oppia ja kansantaloustietoa. Myöhemmin hän on pätevöitynyt historian ja yhteiskuntaopin aineenopettajaksi sekä erityisopettajaksi. Johannan erikoisosaamisalaan kuuluu myös verkkopedagogiikka.

  Ennen opettajan uraa Johanna työskenteli vuosia pankkisektorilla yrityspuolella, jossa hän toimi konserniasiakkaiden asiantuntijana Cash Management tuotesektorin osalta, josta myös Johannan innostus ja osaaminen talousasioihin on peräisin. Pankkivuosien jälkeen hän on opettanut taloustietoa ja yrittäjyyttä niin lukiolaisille kuin aikuisillekin.

  Mitä Johannan opetuksessa?

  Valintakoetta varten materiaalia on pilvin pimein ja rajanveto sen suhteen, mitä kaikkea valintakoetta varten tulisi hallita, on monesti vaikeaa. Valintakoe perustuu lukion kursseihin, mutta käytännössä siellä monesti on tehtäviä aihepiireistä, jotka ovat jääneet käsittelemättä tai niitä on sivuttu lukiossa. Kuitenkaan tarkoitus ei ole vielä opiskella kaikkia kauppatieteen perusopintojen kursseja. Opettaja ennen kaikkea pystyy valmennuskurssilla ohjaamaan opiskelijoita keskittymään olennaisiin asioihin valintakokeen kannalta, jolloin opiskelija voi itse keskittyä vain oppimiseen.

  Taloustieto on oma intohimoni ja se on opettamistani aineista oma lempparini. Valmennuskursseille tulevat opiskelijat ovat motivoituneita ja innostuneita itsekin samasta aiheesta, niin mikä sen parempaa kuin opettaa opiskelijoita, jotka jakavat saman innostuksen taloustietoa kohtaan. Kaikista parasta on, kun joku kurssilaisista valintakokeen jälkeen laittaa viestiä, kun on selvinnyt, että pisteet riittävät valintaan.

  Opetuksessa käytän paljon visuaalisia elementtejä apuna havainnollistamaan ja konkretisoimaan käsiteltäviä asioita. Pyrin myös seuraamaan kurssilaisten etenemistä, jotta tiedän, onko opittava asia ymmärretty riittävästi vai kerrataanko vielä erityisesti jotain osa-aluetta. Koko ajan mukana kulkee valintakoetehtävät, joita käydään aina aihepiiriin liittyen läpi. Lisäksi teemme ja käyn läpi erilaisia valintakoetehtävätyyppejä, jotta ne ovat valintakoetilanteessa tuttuja.

  Kurssilaisten kommentteja Johannan opetuksesta

  ”Hyvä kurssi ja miellyttävät opettajat. Taloustiedon opettaja oli erittäin rautainen ja hoiti opetuksen hienosti.”

  ”Vanhoja valintakoetehtäviä käytiin kivalla tavalla läpi! Käyrät ja eri kuvastot käytiin hyvin läpi. Opettaja osaa selittää selkeästi”

  ”Opettaja on hyvin selittänyt opetettavan aiheen. Kaikki on ollut selkeää. Taloustiedon luennoille on mukava aina mennä.”

  ”Käsitteitä opetetaan hyvin. Uutta asiaa opetetaan hyvin esimerkkien avulla ja laajasti. Aihetta opetettaessa valintakokeiden eri tehtävien näyttäminen ja selittäminen opetettavasta aiheesta, on todella hyvä oppimisen kannalta.”