Kauppatieteen opettajat

Huippuopettajat kauppatieteen kursseilla

Opettajamme ovat alansa asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus kauppatieteen kursseilla opettamisesta. Opettajat ovat sitoutuneita auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa eli menestymään valintakokeessa. Innostavien ja asiantuntevien opettajien avulla opit hankalammatkin aihepiirit ja pääsykoeurakka keventyy merkittävästi.

Tutustu opettajiimme

Kauppatieteen valmennuskursseillamme opiskelet usean kokeneen opettajan johdolla. Innostavassa opetuksessa myös oma motivaatiosi kasvaa. Helmikuun etäopetuskurssilla opettajina ovat Jere, Toni ja Michael, joihin voit tutustua tarkemmin alla. Opettajiin törmäät myös Kauppisnetin opetusvideoilla!

 • Jere Wikström

  Jere opettajana

  Jere opettaa kauppatieteen valmennuskursseilla taloustietoa. Jere on työskennellyt Valmennuskeskuksella jo vuodesta 2011 lähtien, ensin pari vuotta tutorina ja sen jälkeen opettajana. Jere on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja hän on pääaineena lukenut laskentatoimea ja rahoitusta sekä sivuaineina perehtynyt muun muassa yritysjuridiikkaan ja johtamiseen. Kauppakorkeakoulun jälkeen Jere on vielä jatkanut opintoja oikeustieteen parissa ja viimeistelee myös sillä puolella maisterin tutkintoa.

  Mitä Jeren opetuksessa

  ”Työkokemukseni ja opintojeni pohjalta pyrin valmennuskursseilla tuomaan aihetta lähemmäs opiskelijaa esimerkkien kautta – yritän aina tehdä oppimisen mahdollisimman helpoksi kauppatieteisiin pyrkiville. On aina ilo kuulla palautetta opiskelijoilta, että ensi silmäyksellä vaikeilta näyttävät asiat ovatkin yleensä aika helppoja, kun niihin tutustutaan. Tervetuloa mukaan kurssille!”

  Kurssilaisten kommentteja Jeren opetuksesta

  ”Helmikuun aamukurssin taloustiedon opettaja oli super mukava ja hänen tuntinsa olivat todella opettavaisia. ☺️ Todellakin suosittelen kurssia!”

  ”Hyvä opetustyyli, tsemppaava opettaja ja opetuskerrat oli laadittu mielenkiintoisiksi sekä hyviksi kokonaisuuksiksi.”

  ”Opetuksessa hyvää oli opettajan vuorovaikutus oppilaiden kanssa ja hänen asiantuntemuksensa asioista jota käytiin läpi oli erinomainen.”

 • Toni Hosiaisluoma

  Toni opettajana

  Toni Hosiaisluoma on valmistunut Helsingin yliopistosta vuonna 2019. ”Pääaineeni oli matematiikka. Sivuaineina opiskelin teoreettista fysiikkaa, fysiikkaa ja tilastotiedettä. Opintojen aikana toimin kurssiassistenttina useilla matematiikan kursseilla. Valmistumisen jälkeen luennoin useampaankin otteeseen Helsingin yliopiston matematiikan kurssilla. Lisäksi olen pitänyt runsaasti yksityisopetustunteja.”

  Mitä Tonin kursseilla

  Toni aloitti työskentelyn Valmennuskeskuksella keväällä 2022. ”Olen vastaillut kauppisnetin matematiikan kysymyspalstalla kurssilaisten kysymyksiin ja tehnyt materiaalia. Oman käsitykseni mukaan opiskelijat pitävät usein juuri matematiikkaa kauppatieteen kokeen haastavimpana osa-alueena. Tuntuu palkitsevalta päästä auttamaan niin monia unelmiensa opiskelupaikan saavuttamisessa!”

  ”Havainnollistan käsitteitä piirroksien avulla, koska lukiotason sisällöissä tämä vielä yleisesti ottaen onnistuu. Pyrin myös esittämään tehtäviin useampia ratkaisutapoja. Oikeita lähestymistapoja voi olla hyvinkin monta, mutta kaikki johtavat tismalleen samaan päämäärään, mikä on mielestäni kiehtovaa.”

  ”Matematiikka haastaa ihan jokaisen meistä jossain vaiheessa. Tällöin ei kannata lannistua, vaan ajatella esimerkiksi, että joskus oli päivä, kun Einstein ei osannut laskea kymmeneen. Ihminen on oppivainen olento. Haluan uskoa, että käytännössä kaikki pystyvät pääsemään ainakin jossain määrin kiinni matematiikan kiehtovaan maailmaan.”

  Kurssilaisten kommentteja Tonin opetuksesta

  LOISTAVA!!! Paras opettaja ikinä. Jäi vaan harmittamaan, että miksi ei aikoinaan koulussa ollut tälläistä. 10+++++”

  ”Oli kiva kun havainnollistettiin todella hyvin ja ensin käytiin helpompia juttuja. Koin, että opin asioita joiden kanssa olin itse pähkäillyt, ja ne osottautui hyvin helpoiksi, kun havainnollistettiin asia.”

  Opettajalla oli tosi hyvä opetustyyli, oli matala kynnys kysyä apua”

 • Michael Halila

  Michael opettajana

  Michael opettaa kauppatieteen kursseilla historiaa. Michael on koulutukseltaan historianopettaja ja teologi. Michael on työskennellyt pari vuotta väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistolla ja hänen erikoisalaansa on sotahistoria. Opettajana Michael on omaa luokkaansa karismansa, elävän luennointityylin ja kattavan osaamisensa vuoksi.  Michael on aloittanut opettamisen yliopistojen valmennuskursseilla jo vuonna 2017, ja viime vuosina hän on keskittynyt erityisesti historian opetukseen kauppatieteen kursseilla.

  Mitä Michaelin opetuksessa

  ”Mielestäni valmennuskurssien opettaminen on ihan vilpittömästi kivaa. Kaikilla on sama tavoite, me vastaan valintakoe, ja oma kokemukseni on, että kurssilaiset ovat hyvin motivoituneita. Luennoillani käydään läpi historian oppimäärä kokonaisuutena, kuljettaen koko ajan valintakoekysymyksiä mukana. Jos oppimäärä on jo hallussa, se tulee tehokkaasti kerrattua; jos se on aivan uusi, niin tässä se tulee varmasti tutuksi. Maailman koko talous- ja sosiaalihistorian ahtaminen yhteen luentokokonaisuuteen on miellyttävä pedagoginen haaste.”

  Kurssilaisten kommentteja Michaelin opetuksesta

  ”Mikaelin opetukset oli todella viihdyttäviä ja sisäistin asioita todella hyvin!”

  Mahtava huumorintaju. Todella asiantunteva. Tietoa vain löytyy. Osaa yhdistää eri aikakaudet hyvin. Kirjoissa nimittäin tuntuu, että hypätään (esim) keskiajasta suoraan löytöretkiin ilman selitystä, mitä siinä välissä tapahtui. Eli opettaja osaa selittää, mitkä keskiajan asiat johti löytöretkien alkamiseen ja miksi ns uusi aika kausi alkaa.”

  ”Huomaa, että opettaja pitää historiasta. Kysymyksiini vastattiin kehumalla hyvästä kysymyksestä ja selitettiin pitkän kaavan kautta asioita. Todella hyvä opettaja.”

  ”Historian luennot olivat ehdoton lempparini, joista opettaja teki erittäin mielenkiintoisia!”