Opiskelutekniikka

 • Opiskelutekniikkakurssi – paranna oppimistuloksiasi!

  Opiskelutekniikkakurssimme on laadittu tukemaan ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistautumista. Kurssi ei sisällä ympäripyöreitä vinkkejä, vaan käytännönläheistä teoriaa ja useita harjoituksia. Kurssin aikana löydät muun muassa parhaat opiskelutekniikat ja stressinhallintakeinot juuri sinun tarpeisiisi.

  Opettajan innostavuus ja motivointi sai vuoden 2021 kurssilaisiltamme huikean 5/5 keskiarvon!

  Katso valmennuskurssit

  Konkreettista hyötyä opiskelutekniikkakurssilta

  Asiantuntevan ja innostavan opettajan johdolla opit eri opiskelutekniikoita perinpohjaisesti. Kurssilla kerrotaan paljon esimerkkejä aiempien vuosien opiskelijoista, jotta voit peilata omaa tilannettasi heidän kokemuksiinsa. Opiskelutekniikoiden lisäksi kursseilla käsitellään motivaatioon, ajanhallintaan, keskittymiseen ja stressinhallintaan liittyviä teemoja – nämä ovat ratkaisevassa asemassa kokeessa menestymisen kannalta.

  100 % vuoden 2021 kurssilaisistamme suosittelee!

  Katso valmennuskurssit

  Löydä itsellesi sopivat opiskelumenetelmät ja lukutekniikat

  Yksi opiskelutapa ei sovi kaikille, ja siksi kursseillamme käsitellään kattavasti eri opiskelumenetelmiä ja lukutekniikoita. Kurssimme laajuuden ansiosta löydät varmasti juuri sinulle sopivat opiskelumenetelmät. Kun löydät itsellesi sopivat menetelmät, opiskelusi tehostuu huomattavasti.

  ”Opettaja otti eri tapauksia käsittelyyn: eri oppijoita, hakijoita, tekniikoita. Kurssi oli siis tosi ns. avarakatseinen, eli jokainen sai varmasti vinkkejä oman oppimisen tehostamiseen.” – Opiskelutekniikan kurssilainen 2021

   

  Opi tutkitusti parhaat tavat opiskella

  Kursseillamme käsiteltävien menetelmien tehokkuus perustuu tutkimukselliseen tietoon ja erilaisiin käytännön esimerkkeihin. Harjoitusten avulla löydät itsellesi toimivimmat menetelmät ja opiskelutavat. Opiskelutekniikkakurssillamme tehdään monipuolisesti luku-, muisti- ja muistiinpanotekniikkaharjoituksia sekä opit tekemään lukusuunnitelman.