DI harjoituskoepaketti 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Diplomi-insinöörin monipuoliset urapolut odottavat jo nurkan takana, mutta ensin tulisi selvittää DI-valintakoe. Tarvitsetko kuitenkin kunnon lisäboostia opintoihin, jotta voisit astella valintakokeeseen itsevarmana ja luottavaisena? Vastasit todennäköisesti kyllä, koska olet löytänyt tiesi meidän sivuille ja hyvä niin, sillä olet täysin oikeassa paikassa. Eezy Valmennuskeskuksen DI harjoituskoepaketti 2023 –valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen.

Tehokas itseopiskelukurssi sopii kaikille diplomi-insinööriksi pyrkiville. Eezy Valmennuskeskus on alansa markkinajohtaja ja vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen, tiedämme tekevämme asioita oikein.

Haluatko tietää millä tasolla osaamisesi on? Harjoituskokeiden avulla näet oman tasosi ja pääset kätevästi treenaamaan varsinaista koetilannetta varten. Lisäksi monivalintapistarit!

 

Mitä?

Kurssilla pääset tekemään omaan tahtiin 5 harjoituspääsykoetta ja saat tekemistäsi kokeista videoidut vastaus- ja pisteytysanalyysit. Saat käyttöösi myös kevään 2023 kolme harjoituspääsykoetta. Näin olet siis perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa. Lisäksi kurssiin kuuluu monivalintapistareita itsenäiseen harjoittelun tueksi.

Miten?

Voit osallistua kurssille koska vaan. Tarkemman aikataulun ja lisätietoja löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Kurssitakuu ja maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022.

Kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! . Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Veera on täällä sinua varten, s-posti veera.rosama@eezy.fi ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Haluatko lukea lisää diplomi-insinöörin opinnoista ja valintakokeesta? Klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
5 + 3 harjoituskoetta
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
1.6.2023
Kurssin hinta
80€ 100€

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Veera Rosama
DI-kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: veera.rosama@eezy.fi