Uutiset  •  29.06.2022

Ennakkovaraajan edulla voit säästää jopa 750 €

Kaikki AMK- ja yliopistokurssit -20 % + kaupan päälle ilmainen kurssi!

Aloita valmistautuminen tuleviin pääsykokeisiin jo nyt niin säästät satasia.

Ennakkovaraajan edulla yliopistoon

Saat nyt kaikki yliopistokurssimme 20 prosenttia edullisemmin syyskuun loppuun asti. Lisäksi saat valita yhden näistä kaupan päälle, jos ostamasi kurssi maksaa yli 250 €:

Kaupanpäällisen saat maksutta koodilla: ENNAKKOETU

Huom! Ennakkovaraajan etuhinnasta voit saada jopa 15 % lisäalennusta, kun keräät kasaan kaveriporukan ja ilmoittaudutte yhdessä. Frendiale lasketaan ennakkovaraajan etuhinnasta, jolloin kurssin kokonaisalennus on jopa 32 %. Lue lisää!

Ennakkovaraajan edulla ammattikorkeakouluun

Tarjoamme kaikista ammattikorkeakouluun valmentavista kursseistamme 20 % alennusta, kun ostat kurssin viimeistään 14.8.2022. Lisäksi saat maksutta kaupan päälle Opiskelu ja stressi -kurssimme (arvo 99 €).

Kaupanpäällinen tulee AMK-kursseihin automaattisesti etkä tarvitse sen lunastamiseen etukoodia.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!