Miksi lääketieteen valmennuskurssille?

Miksi Valmennuskeskuksen lääketiedevalmennukseen?

Opettajamme saivat erinomaiset palautteet kurssilaisiltamme! Biologian opettajan kokonaisarvosana 4,96/5, kemian opettajan 4,63/5 ja fysiikan opettajan 4,8/5!

Lääketieteen valintakokeessa vaaditaan erinomaista lukion fysiikan, kemian ja biologian osaamista. Valmennuskeskuksen lääketieteen valmennuskurssilla otat nämä haltuun huippuopettajien opetuksessa!

Voimme ylpeydellä todeta tarjoavamme pyrkijöille sellaisia ominaisuuksia ja apua, joita et löydä muilta lääketieteen kurssijärjestäjiltä. Kyseiset ominaisuudet ovat:

 • oppimisalustalla olevat opetusvideot teorian ja tehtävien lisäksi
 • oppimisalustalla oleva henkilökohtainen kysymys-vastauspalvelu
 • 5 korjattavaa harjoituspääsykoetta, joista saat opettajan antaman henkilökohtaisen palautteen osaamisestasi
 • tyytyväisyystakuu

Valmennuskeskuksen kurssilaiset ovat vuosina 2020-2022 täyttäneet 55-65 % Oulun lääkiksen valintakoepaikoista ja 45-55 % Kuopion lääketieteellisen valintakoepaikoista. Keväällä 2022 Tampereen lääkikseen valintakokeella valituista 55 % on ollut Valmennuskeskuksen kurssilaisia. Tule sinäkin onnistujien joukkoon!

 • 1. Opit ymmärtämään teoriat syvällisesti

  Opettajamme ovat koonneet yksittäisten ja toisistaan irrallisten aiheiden sijaan pääsykokeessa vaadittavat lukion kurssisisällöt helpommin ymmärrettäviksi, mielekkäiksi kokonaisuuksiksi.

  Kursseihimme sisältyy sekä teoriaopetus, jolla varmistetaan riittävä osaamispohja että tehtävä- ja laskuharjoittelu, joilla osaaminen viedään käytännön tasolle.

  Oppitunneillamme fysiikan, kemian ja biologian teoriat avataan esimerkkien ja ilmiöiden kautta, sekä osaamista syvennetään monipuolisten tehtävien ja laskuharjoitusten avulla.

  Lisäksi kaikkiin kursseihimme sisältyvät laadukkaat opetusvideot ja monipuoliset harjoitustehtävät malliratkaisuineen. Näin voit syventää tietämystäsi ja kehittää taitojasi tehokkaasti myös luentojen ulkopuolella.

 • 2. Henkilökohtainen tuki

  Lääketieteen valmennuskursseillamme saat henkilökohtaista tukea monin eri tavoin. Pääsykoevalmentautumisen opiskelutekniikka -kerralla saat ohjausta opiskelutaidoissa, kurssikerroilla voit kysyä ja selvittää opettajilta vaikeasti ymmärrettäviä asioita ja ongelmakohtia ja muina aikoina voit lähettää kysymyksesi kysymyspalstan kautta.

  Opettajamme ja Lääkisnetti ovat tukenasi jokaisella kurssillamme tarjoten sinulle sisältöapua. Voit kysyä opettajiltamme apua Lääkisnetin tehtäviin, joihin kaipaat mallivastauksia selkeämpiä ohjeitä ja selitystä. Opettajamme vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

  ”Mielestäni opettaja osaa selittää asiat selkeästi ja ottaa esiin tärkeimmät asiat jokaisesta aiheesta. Kokonaisuuksien hahmottaminen on ollut helpompaa opettajan ansiosta.”

  Lähi- ja etäopetuskursseillamme saat myös henkistä tukea ja kannustusta tutoreiltamme. He ovat lääketieteen opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta pyrkimisestä ja pääsykokeesta. He auttavat tarvittaessa lukusuunnitelman tekemisessä ja vastaavat pyrkimistä ja opintoja koskeviin kysymyksiisi. Tutorit ovat kursseilla mukana sovitusti, jonka lisäksi voit olla heihin yhteydessä myös puhelimella tai sähköpostilla milloin haluat.

 • 3. Uudistettu ainutlaatuinen oppimisalusta, Lääkisnetti

  Lääketieteen pääsykokeessa onnistuminen ja sisäänpääsyyn tarvittavien pisteiden maksimoiminen edellyttää vahvaa tehtävärutiinia ja nopeutta.

  Kurssillamme on käytössä Lääkisnetti, johon on rakennettu 4600 harjoitustehtävää varmistamaan sisällöllistä osaamistasi ja pääsykokeen vastausrutiinia. Osaamisesi syvenee sitä mukaa, kun etenet kolmella eri vaikeustasolla perustehtävistä soveltaviin. Tehtävien lisäksi Lääkisnetti sisältää kattavat, animoidut teoriakoosteet, opetusvideot sekä kysymismahdollisuuden.

  Vuosittain vastaamme noin 3000 kurssilaistemme esittämään fysiikan, kemian ja biologian kysymykseen. Lääkisnetti onkin markkinoiden ainoa lääketieteen alan oppimisalusta, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme.

  ”Lääkisnettiä oli helppo käyttää. Edistymiskäyrältä näkyi konkreettisesti se, mitä olen jo tehnyt ja mitä pitää vielä tehdä.”

  – Viivi, lääketieteen kurssilainen 2022-2023

   

  Olemme tehneet oppimisalustaamme Lääkisnettiin mittavan kehitystyön viimeisen kahden vuoden aikana. Nämä kaikki löydät Lääkisnetistämme nyt:

  • uudistetut ja aiempaa laajemmat visualisoidut teoriat lukion oppimäärän fysiikasta, kemiasta ja biologiasta
  • kaikkien aineiden opetusvideot, jotka on pilkottu teorian lomaan tehostamaan oppimista
  • yli 4 000 eri vaikeustasoille ryhmiteltyä tehtävää vaiheittaisine mallivastauksineen
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistäsi muihin pyrkijöihin reaaliajassa
  • kysymys-vastauspalvelu, jonka avulla voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme – ja he vastaavat sinulle henkilökohtaisesti

   

  ”Olen oppinut vuoden aikana enemmän kemiaa, mitä olisin voinut uskoa ja luulen että se on Lääkisnetin, tutorin ja sen ansiota, että Lääkisnetissä voi vaikean aiheen tullen kysyä ohjaajalta apua, jos jokin asia on jäänyt epäselväksi. Tehtäviä tuntuu olevan todella paljon, enkä kerkeä varmaan edes tehdä niitä kaikkia ennen valintakoetta.”

  – Elli, lääketieteen kurssilainen 2022-2023

Tutustu Valmennuskeskuksen Lääkisnettiin ja sen ominaisuuksiin:

 • 4. Kurssin valmis aikataulu helpottaa ajanhallintaasi

  Lääketieteen kokeessa hallittava fysiikan, kemian ja biologian sisältö on todella laaja, mikä asettaa haasteen ajankäytölle. Kurssin oppituntimäärä on suunniteltu optimaalisesti siten, että sen avulla saat kokeessa tarvittavan osaamispohjan ja lisäksi kurssin oheen jää aikaa itsenäiselle lukemiselle, harjoittelulle, kertaamiselle sekä palautumiselle.

  Ajankäyttö- ja opiskelusuunnitelman teko onnistuu helpoiten opettajiemme tekemän kurssiaikataulun avulla. Kurssin valmis aikataulu jaksottaa opiskelusi sopiviin kokonaisuuksiin ja auttaa opiskelemaan vaaditut sisällöt loogisessa järjestyksessä. Tiedät milloin, mitä ja miten pitää opiskella.

  Valmiin aikataulun lisäksi pystyt halutessasi myös etenemään ja opiskelemaan omaan tahtiisi kurssin aihealueita. Tukenasi ovat Lääkisnetin opetusvideot ja tehtävät, sekä luentotallenteet, joiden avulla voit katsoa mahdollisesti väliin jääneen luennon jälkikäteen.

  ”Luentotallenteet on huippu juttu. Joskus työt ovat osuneet luentojen päälle niin on ollut mukavaa katsoa tallenteita jälkeenpäin. Opettajat ovat olleet sellaisia, että luentoja on aina jaksanut kuunnella. Myös silloin, kun on ollut vähän väsynyt työpäivien jälkeen.”

 • 5. Tyytyväisyystakuu

  Uskomme vahvasti lääketieteen lähi- ja etäopetuskurssiemme laatuun ja tehokkuuteen. Markkinoilla olevista valmennuskurssijärjestäjistä vain me tarjoamme sinulle tyytyväisyystakuun!

  Voit osallistua kurssimme opetukseen 2 kertaa / oppiaine, ja päättää sen jälkeen, vastaako kurssi odotuksiasi. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, saat maksamasi kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.