Logopedian matemaattiset perustaidot Koti 2022

Kertaa matemaattiset peruslaskutaidot kuntoon!

Kurssilla kerrattavat alueet ovat: laskujärjestys ja -säännöt, murtoluvut, juuret ja potenssit, yhtälöt ja epäyhtälöt, prosenttilaskut ja logaritmit. Näiden sisältöjen hallinta on edellytys sille, että ymmärrät tilastotiedettä ja opit ratkaisemaan mahdollisia kokeen laskutehtäviä. Peruslaskutaidot tulee hallita ennen kurssia, sillä niiden opetukseen ei tilastollisten menetelmien valmennuskurssiopetuksessa enää käytetä aikaa.

 

Kenelle?

Logopedian Matemaattiset perustaidot Koti -kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka osallistuvat logopedian kursseillemme ja tarvitsevat ennen kurssin alkamista tai sen aikana tilastollisten aihealueiden rinnalla matemaattisten perustaitojen kertaamista.

Suosittelemme kurssia erityisesti pyrkijöille, joiden matematiikan taidot vastaavat korkeintaan lukion lyhyen matematiikan tasoa M (ylioppilastodistuksen arvosana) tai matematiikan opinnoista on kulunut jo aikaa ja peruslaskutaidot ovat unohtuneet. Kurssin käytyäsi sinulla on paremmat valmiudet aloittaa valmentautuminen logopedian pääsykokeeseen ja ymmärtää tilastolliset sisällöt.

Kokonaisuus sopii myös itsenäisesti matemaattisia perustaitoja kertaaville tai opiskeleville.

 

Mitä?

Kurssi on laajuudeltaan 13 oppituntia ja voit suorittaa sen omaan tahtiisi. Kokonaisuuteen kuuluu:

1. Alkutesti

Kurssin aluksi teet testin, jolla testaat matemaattisten perustaitojesi hallinnan.

2. Opetusvideot

Opetusvideoilla asiantunteva ja innostava opettajamme käy kokonaisuudet läpi perusteellisesti ja selkeästi. Kullakin videolla käsitellään uusi aihealue, siihen liittyviä esimerkkejä ja ratkaistaan yhdessä esimerkkilaskuja.

Opetusvideot tarjoavat mahdollisuuden kerrata ja katsoa vaikeimmilta tuntuvia asioita useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi ostohetkestä pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

3. Kurssimateriaali

Kurssimateriaaliin kuuluu alkutestin lisäksi Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löytyvä opetusvideoiden luentomateriaali sekä tehtävämateriaali, joka sisältää harjoitustehtäviä ratkaisuineen.

4. Kysymyspalsta

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista.

5. Lopputesti

Kun olet opiskellut kurssisisällöt ja tehnyt kaikki tehtävät, tee uudelleen alkutesti ja vertaa miten oppimisesi on kehittynyt.

 

Ajankohta

Kurssin opetusvideot on kuvattu valmiiksi kokonaisuudeksi Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja pääset saman tien aloittamaan opiskelun. Kurssille voi tulla mukaan joustavasti koko vuoden ajan.

 

Hinta ja maksutiedot

115 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Toimitus- ja maksuehdot

Kaupunki
Kurssin laajuus
13 ot
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
1.6.2022
Kurssin hinta
115€

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Tytti Luuri
Logopedian kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: tytti.luuri@eezy.fi
Puh: 020 7280 363