Logopedia huhtikuu päivä, Online 2023

Kurssisuosikki!

Maaliskuun lopussa alkava huhtikuu päivä -kurssi on suosittu ja viime keväänä loppuunmyyty kurssi, jossa pääpaino on valintakoemateriaalin sisällön opetuksessa. Ennen ennakkomateriaalin julkaisua kerrataan psykologian ja logopedian valintakokeen kannalta keskeisimmät tilastolliset menetelmät sekä harjoitellaan loogista päättelyä ja aineiston hallintataitoja. Kurssin aikataulu on tiivis ja jotta kurssista saa parhaan hyödyn irti, se edellyttää osallistujalta päätoimista sitoutumista sekä kurssin opetuskerroille itsenäistä valmistautumista ennakkotehtävien ja opetusvideoiden avulla.

Online-kurssillamme valmistaudut pääsykokeeseen opettajan ohjauksessa missä tahansa oletkin. Etäopetukseen pääset helposti liittymään vaikka omalta kotisohvaltasi.

Kaupunki
Kurssin laajuus
122 ot
Alkaa
30.3.2023
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
940€
 • Kenelle?

  Kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka pystyvät aloittamaan valintakokeeseen valmistautumisen vasta lähempänä valintakoetta. Kurssi sopii hyvin esim. kevään abiturienteille, koska opetukset alkavat vasta yo-kirjoitusten jälkeen.

 • Online-opetus

  Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4,5 oppituntia)

  Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

  Tilastot ja menetelmät & looginen päättely (37 oppituntia)

  Kurssiosuudella kerrataan keskeisimmät aihealueet tilastollisista menetelmistä. Näitä sovelletaan erilaisiin tutkimus- ja testausmenetelmiin, joiden osaaminen on keskeistä valintakoeartikkelien sisältöjen ja tutkimusten ymmärtämiseksi. Käsiteltäviä sisältöjä ovat mm. todennäköisyyslaskenta ja -jakaumat, testaus, korrelaatio ja regressio. Kurssilla harjoitellaan myös matemaattis-loogista päättelyä.

  Aineistokoetekniikka ja harjoitukset (11 oppituntia)

  Kurssikerroilla käsitellään artikkeliluku- ja muistiinpanotekniikkaa, katsaus- ja tutkimusartikkelien rakennetta lukemisen sekä harjoitellaan suomen- ja englanninkielisten artikkelien käsittelyä. Samalla opit lukemaan erilaisia tekstejä, taulukoita ja tutkimustuloksia.

  Kevään 2023 valintakoeaineisto (51 oppituntia)

  Opetuksessa käydään perusteellisesti läpi valintakoeaineiston sisältö, käsitteistö sekä keskeiset painotukset ja tulokset. Opettajat tekevät valintakoeaineistoista käsitelistoja, apukysymyksiä sekä tehtäviä.

 • Kurssin muu sisältö

  Logopedianetti & kysymyspalstat opettajille

  Logopedianetti sisältää noin 800 tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää. Logopedianetistä löydät myös tilastotieteen teoriaa ja opetusvideoita. Yhtä aihealuetta käsittelevät materiaalit löydät helposti samasta paikasta. Logopedianetissä pystyt esittämään kysymyksiä opettajalle. Kysymyksiin vastataan useamman kerran viikossa, joten saat kysymyksiisi vastauksen myös ennen kurssiopetuksen alkua, jos haluat aloittaa valmistautumisen jo ennen huhtikuuta.

  Opetusvideot ja onlinekurssin tallenteet

  Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot. Oman online-opetuksen tallenteiden lisäksi saat käyttöösi seuraavat opetusvideot:

  – Logopedianetin tilastovideot (35 oppituntia)
  – Johdatus tutkimusmenetelmiin (5 oppituntia)
  – Aivot tutuiksi (4 oppituntia)
  – Vuosien 2021 ja 2022 valintakoeanalyysit (4 oppituntia)
  – Valintakoeaineisto Koti -kurssin opetusvideot (n. 44 oppituntia), joiden avulla kertaat valintakoeaineiston sisällöt tehokkaasti

  Harjoituspääsykokeet (12 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kolme harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä. Kaksi ensimmäistä koetta julkaistaan maalis- ja huhtikuussa, joten halutessasi voit tehdä harjoituskokeen jo ennen kurssiopetuksen alkamista.

  Tutorit tukenasi (6 oppituntia)

  Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 • Milloin?

  Kurssi alkaa 30.3.2023. Opetusta on 2–4 kertaa viikossa arkisin klo 9/10 alkaen sekä joinain viikonloppuina klo 9/10 alkaen. Tarkka aikataulu ja kurssikäytännöt lisätään Moodleen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Moodle-tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. Pystyt aloittamaan harjoittelun valintakokeeseen heti ilmoittautumisen jälkeen.

  HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 940 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 280 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Jos et saa opiskelupaikkaa, saat osallistua vastaavalle valmennuskurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan. Takuualennus on voimassa myös 3. kertaa kurssille osallistuville.

  Kaudella 2021-2022 logopedian takuukurssille osallistuneet kurssilaiset saavat mille tahansa logopedian valmennuskurssillemme uudelleen osallistuessaan käyttöönsä Logopedianetti 2 -materiaalin (ei koske Valintakoeaineisto koti -kurssia). Logopedianetti 2 on suunnattu kurssillemme uudelleen osallistuville hakijoille, jotka kaipaavat lisäharjoituksia ja -tehtäviä Logopedianetin lisäksi. Materiaali sisältää noin 700 tilastotieteen & loogisen päättelyn harjoitusta. Saat siis täysin uudet harjoitustehtävät käyttöösi, vaikka osallistuisit kurssille uudelleen!

”Mielestäni paras opettaja tällä kurssilla 🙂 Hänestä huokui aito halu auttaa kurssilaisia ja hän opetti artikkeleita todella selkeästi ja auttoi ymmärtämään niiden punaista lankaa.”

Logopedia huhtikuu Online päivä -kurssilainen 2022