Lääkis fysiikka marraskuu 2022-2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Olemme olleet alalla lähes 50 vuotta, joten tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät. Kurssiemme tehokkuus perustuukin ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme lämpimästi pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla.

Lääkis fysiikka marraskuu 2022-2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat kunnon lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun. Vahvasti fysiikkapainotteisella kurssilla vaikeatkin asiat selitetään auki mahdollisimman yksinkertaisesti ja maanläheisesti.

Tämä kurssi on nappivalinta, jos koet fysiikan haastavana ja lääkiksen opiskelupaikka on aiemmin jäänyt juurikin fysiikasta kiinni. Etäopetuksen tueksi saat lisäksi laajan teoria- ja tehtäväpaketin – unohtamatta 100% tyytyväisyystakuutamme ja huikeita ennakkovaraajan etuja!

Mitä?

Erilaiset fysiikan harjoitustehtävät, opetusvideot sekä harjoituspääsykokeet takaavat, että saat kunnolla preppausta kaikista pääsykokeen kannalta tärkeistä fysiikan aihealueista. Fysiikan opetusta on peräti 57 etäoppituntia, joten takaamme, että valmistautumisesi ei jää ainakaan opetusmäärän puutteesta kiinni!

Vertaistueksi saat vielä tutorimme, jotka auttavat ja tsemppaavat sinut menestykseen, jotta olet parhaimmillasi, kun h-hetki eli pääsykoepäivä vihdoin koittaa.

 

Kurssin sisältö:

  • 57 oppituntia etäopetusta: fysiikkaa 53 ot, pääsykoevalmentautumista 4 ot
  • laskuharjoituksia 28 ot
  • harjoituspääsykokeita 33 oppituntia
  • sähköinen oppimisympäristö Lääkisnetti, jossa myös kemian ja biologian sisällöt
  • Lääkistuben täysin uusi fysiikan materiaali
  • Lääkis matematiikka -kurssin opetusvideot 26 oppituntia
  • Kotikurssin opetusvideot (myös kemian ja biologian videot)
  • tallenteen opetuksesta
  • tutorointi
  • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laadittu opetus ja materiaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

Kurssin toiminta perustuu 3 viikon intensiiviperiodeihin:

Jokaisella periodilla on oma pääaihe.
Viikolla 1 teet lähtötasotestin, jonka pohjalta saat käsityksen pääaiheen kipukohdistasi.
Lähtötasotesti ohjaa sinut harjoittelemaan lääkisnetistä oikean tasoisia tehtäviä. Näitä lasketaan myös tutorien laskuharjoituksissa.
Viikolla 2 saat kaksi opetuskertaa opettajan vetäminä. Täällä sinulla on mahdollisuus kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä. Opetus tapahtuu tehtävävetoisesti.
Viikolla 3 tehdään lopputesti ja harjoitellaan vielä laskuharjoituksissa.
Joidenkin viikkojen lopussa teet täysimittaisen lääkiksen harjoituspääsykokeen.

 

Katso lyhyt esimerkki opetusvideosta:

Miten?

Kurssi järjestetään etäopetuskurssina ja opetusta on arki-iltaisin, 1-2 krt viikossa. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodlesta, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa, jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa. Tarkempia lisätietoja löydät Moodlesta.

Kurssitakuu & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Lisäksi tällä kurssilla on käytössä myös 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua opetukseen 2-3 kertaa ja päättää sen jälkeen haluatko vielä jatkaa.

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Tämän kurssin ennakkovaraajat saavat valita myös kaupan päälle yhden vapaavalintaisen kurssin alla olevista kursseista:

Kaupanpäällisen saa alekoodilla ENNAKKOETU. Lisää ostoskoriin tämän kurssin lisäksi haluamasi kaupanpäällinen ja syötä alekoodi, niin etu aktivoituu. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 300  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssipäällikkö Toni on täällä sinua varten ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Haluatko lukea lisää lääkiksen valintakokeesta ja pisterajoista? Klikkaa hakuoppaaseen!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 756.5€
890€

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
57 + 28 ot
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
756.5€ 890€

”Opettaja kävi asiat rauhallisesti läpi ja moni lukiossa hieman epäselväksi jäänyt asia selkiytyi.”

Lääkis Fysiikka Marraskuu 2021 -kurssipalaute

”Tunnit oli hyvin suunniteltu ja tunneilla oli hyvä balanssi.”

Lääkis Fysiikka Marraskuu 2021 -kurssipalaute

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Toni Hosiaisluoma
Kurssipäällikkö, FM
Sähköposti: toni.hosiaisluoma@eezy.fi
Puhelin: 050 3011 625