AMK tekniikan ala Online, elokuu 2022

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Tekniikan alan tutkintoja on yhtä monta, kuin on tekijöitäkin! Olipa tavoitteenasi sitten logistiikka-alan insinöörin, rakennusinsinöörin tai konetekniikan insinöörin tutkinto, kaikkia niitä yhdistää AMK tekniikan alan koulutusohjelma. Kilpailu tekniikan alan opiskelupaikoista on kovaa, joten jos haluat pelata varman päälle ja saavuttaa haluamasi opiskelupaikan, suosittelemme lämpimästi valmennuskurssille osallistumista. Eezy Valmennuskeskuksella on alan pisin kokemus valmennuskurssien järjestämisestä, voit siis luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä.

AMK tekniikan ala Online, elokuu 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville, jotka kaipaavat kunnon lisäboostia ja apua tekniikan alan pääsykokeisiin valmistautumisessa. Matematiikan opetustahti on hitaampi, kuin muilla kursseilla.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella, mutta et pääse osallistumaan lähiopetukseen. Matikkapainotteinen kurssi on täydellinen myös laskutaitojen preppaukseen! Kevään kurssilaisilta 4,7/5 fysiikan opetuksesta. 

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii matemaattis- ja luonnontieteellisten taitojen hallintaa, oikeanlaisen vastaustekniikan osaamista, päätöksentekotaitoja ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. Valmennuskurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi tekniikan ala valintakokeessa.

Kurssin opetuksessa käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Saat meiltä valmiin opetusaikataulun, jota seuraamalla tulet harjoitelleeksi jokaista osa-aluetta tehokkaasti ja huolellisesti. Online-luentojen lisäksi opetus tallennetaan, joten voit katsoa luennot myös jälkikäteen omalta kotisohvalta ja perehtyä tarkemmin juuri itseäsi kiinnostaviin aihealueisiin. Elokuun kurssi on matikkapainotteinen, joten jos koet haasteita etenkin matematiikan kanssa, on tämä loistava mahdollisuus taitojen preppaukseen.

 

Kurssin sisältö:

 • 120 oppituntia etäopetusta opettajan johdolla ( + videotallenteet)
 • 96 oppituntia opetusvideoita
 • Yli 2300 harjoitustehtävää 
 • 5 harjoituskoetta
 • Luentotallenteet kevään kurssilta
 • Teoria tärkeimmistä aihealueista
 • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

 

Opiskelutekniikka ja kokeen rakenne 2 opetuskertaa
Saat keräämäämme dataa siitä, mikä kokeessa on haastavinta. Ohjaamme oikeanlaiseen opiskelutekniikkaan ja kokeen rakenteen ymmärtämiseen.
Päätöksentekotaidot 3 opetuskertaa
Kurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli 3 opetuskertaa
Kurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli 2 opetuskertaa
Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot 7 opetuskertaa
Kurssilla käsitellään seuraavia matemaattisista aiheita:

 • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
 • yhtälöt, matka-nopeus-aika
 • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
 • geometria
 • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Matemaattis-luonnontieteelliset taidot 9 opetuskertaa
Syvennät matemaattista osaamistasi muun muassa polynomien, funktioiden ja geometrian osalta sekä tarkastelet luonnonilmiöitä ja lainalaisuuksia myös fysiikan matemaattisesta näkökulmasta.
Laskuharjoitukset 2 kertaa
Laskuharjoituksissa eli laskareissa pääset harjoittelemaan matematiikkatutorin johdolla haastavia tehtäviä. Tutor neuvoo ja vastaa kysymyksiin.

 

Katso lyhyt esimerkki matematiikan opetusvideosta: 

Miten?

Valmennuskurssi järjestetään online-kurssina. Online-kurssilla osallistut etänä opettajan pitämään opetukseen ja mikä parasta, pääset heti tuoreeltaan esittämään opettajalle kysymyksiä opintoihin liittyen. Kiperiä kysymyksiä ei siis tarvitse googlailla tai pohdiskella itsekseen, vaan opettaja on tukenasi valmennuskurssin aikana. Jos pidät etenkin luentotyyppisestä opetuksesta ja opit parhaiten opettajan opastuksella, on online-kurssi tällöin järkevin vaihtoehto.

Etäopetuksen tueksi saat jopa yli 2300 erilaista harjoitustehtävää, 5  harjoituspääsykoetta ja 96 oppituntia opetusvideoita. Kurssillamme on markkinoiden laajin opetusmäärä joten takaamme, että oppimisesi ei jää ainakaan opetusmäärän puutteesta kiinni.

Milloin?

Opetus alkaa elokuun lopussa, mutta jos et malta odottaa sinne asti ja haluat jo saada hyvää etumatkaa opinnoissa, niin voit aloittaa omatoimisen opiskelun vaikka heti tekemällä harjoitustehtäviä tai katsomalla opetusvideoita AMK-netissä. Tarkemman opetusaikataulun löydät Moodlesta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kevään AMK-valmennuskursseiltamme pääsi sisään yli 700 opiskelijaa!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi opiskelupaikka ammattikorkeakoulusta ei tärppää,  tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin  pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää, kurssin valmennusjohtaja Katja on täällä sinua varten, puhelin: 020 7280 362, s-posti katja.ylisiurua@eezy.fi. Lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin klo 9-17 välillä.

Kiinnostaisiko tietää lisää AMK-valintakokeesta? Käy lukemassa juttumme AMK-valintakokeen ABC.

Hakuinfo

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 527,20 €
659 €

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
120 ot
Alkaa
23.8.2022
Päättyy
1.11.2022
Kurssin hinta
527.20€ 659€

”Pääsin opiskelemaan ensimmäiseen hakutoiveeseen Oulun AMK rakennusinsinööriksi. Materiaaleista ja luentovideoista oli iso apu opiskelijalle, joka ei ollut opiskellut matematiikkaa ja fysiikkaa vuosiin. 😊

Tekniikan alan AMK-kurssilainen 2021

”Eri vaihtoehdoista tämä vaikutti hinta-laatusuhteeltaan parhaalta.”

– AMK Tekniikan-alan valmennuskurssilainen, 2022

”Huomasin että sisältöä on älyttömän laajasti eikä lopulta tarvinnut opetella kuin pieni osuus koko tarjonnasta ja se riitti opiskelupaikkaan. Pisteeni menivät reilusti yli alarajan eli siitä todella oli apua.”

Tekniikan alan AMK-kurssilainen 2021

”Pääsin opiskelemaan valintakokeen kautta. Ilman valmennuskurssia se ei olisi onnistunut, joten kiitos kurssista. Olen 32 v ja kouluajoista on jo aikaa, enkä ole käynyt lukiota joten valmennuskurssi oli minulle välttämätön.”

Tekniikan alan AMK-kurssilainen 2021

AMK-kurssien valmennusjohtaja

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Katja Ylisiurua
AMK-kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: katja.ylisiurua@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 362