AMK-netti tekniikan ala, syksy 2022

Kenelle?

Tekniikan alan tutkintoja on yhtä monta, kuin on tekijöitäkin! Olipa tavoitteenasi sitten konetekniikan insinöörin, rakennusinsinöörin tai sähköinsinöörin tutkinto, kaikkia niitä yhdistää AMK tekniikan alan koulutusohjelma. Kilpailu tekniikan alan opiskelupaikoista on kovaa, joten jos haluat pelata varman päälle ja saavuttaa haluamasi opiskelupaikan, suosittelemme lämpimästi valmennuskurssille osallistumista. Eezy Valmennuskeskus on ollut alalla lähes 50 vuotta, joten me todellakin tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät.

AMK-netti tekniikan ala, syksy 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville, jotka kaipaavat kunnon lisäboostia ja apua pääsykokeisiin valmistautumisessa.

Tämä kurssi on ylivoimaisesti paras valintasi, kun haluat opiskella pääsykokeisiin itsenäisesti, mutta tehokkaasti harjoitustehtävien, harjoituskokeen sekä kattavan teoriapaketin avulla. Lisäksi voit aina kysyä apua opettajalta!

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii matemaattis- ja luonnontieteellisten taitojen hallintaa, oikeanlaisen vastaustekniikan osaamista, päätöksentekotaitoja ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. Valmennuskurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi tekniikan ala valintakokeessa.

Kurssin opetuksessa käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Nettikurssin harjoitustehtävien avulla voit opiskella omalta kotisohvalta käsin ja perehtyä tarkemmin juuri itseäsi kiinnostaviin aihealueisiin, joissa koet haasteita.

 

Kurssin sisältö:

  • Yli 1900 harjoitustehtävää 
  • 1 harjoituskoe
  • Teoria tärkeimmistä aihealueista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot Nettikurssilla teet tehtäviä seuraavista matemaattisista aiheista:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Matemaattis-luonnontieteelliset taidot Syvennät matemaattista osaamistasi muun muassa polynomien, funktioiden ja geometrian osalta sekä tarkastelet luonnonilmiöitä ja lainalaisuuksia myös fysiikan matemaattisesta näkökulmasta.

 

Miten?

AMK-nettikurssi joustaa elämäntilanteesi mukaan! Itseopiskelun tukena on jopa yli 1900 erilaista harjoitustehtävää ja harjoituspääsykoe, jotka voit tehdä omaan tahtiin ja testata oppimaasi reaaliajassa. Harjoituskokeen avulla näet heti mitkä osa-alueet vaativat vielä hiomista. Materiaalipaketin lisäksi sinulla on myös aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta.

Milloin?

Nettikurssin voit aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen. Pääset saman tien kiinni opiskelumateriaaliin ja saat hyvä startin opiskeluun. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksutiedot

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Jos olit kevään 2022 kurssilla, saat tämän kurssin ilmaiseksi. Valitse ostoskorista takuuhinta. Varausmaksun osuus hinnasta on 70 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää, kurssin valmennusjohtaja Katja on täällä sinua varten, puhelin: 020 7280 362, s-posti katja.ylisiurua@eezy.fi. Lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

VALMENNUSKURSSIN HINTA 156 €
195 €

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
1900+ tehtävää
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
156€ 195€

”Pääsin opiskelemaan ensimmäiseen hakutoiveeseen Oulun AMK rakennusinsinööriksi. Materiaaleista ja luentovideoista oli iso apu opiskelijalle, joka ei ollut opiskellut matematiikkaa ja fysiikkaa vuosiin. 😊

Tekniikan alan AMK-kurssilainen 2021

”Huomasin että sisältöä on älyttömän laajasti eikä lopulta tarvinnut opetella kuin pieni osuus koko tarjonnasta ja se riitti opiskelupaikkaan. Pisteeni menivät reilusti yli alarajan eli siitä todella oli apua.”

Tekniikan alan AMK-kurssilainen 2021

”Pääsin opiskelemaan valintakokeen kautta. Ilman valmennuskurssia se ei olisi onnistunut, joten kiitos kurssista. Olen 32 v ja kouluajoista on jo aikaa, enkä ole käynyt lukiota joten valmennuskurssi oli minulle välttämätön.”

Tekniikan alan AMK-kurssilainen 2021