Uutiset  •  19.12.2022

Todistusvalintatakuu

Yliopistoon tai ammattikorkeakouluun keväällä 2023?

  • Joko tiedät, kummalla valintatavalla aiot pyrkiä – todistusvalinnalla vai pääsykokeella?
  • Arveluttaako sinua, riittävätkö todistusvalinnan pisteesi haluamaasi opiskelupaikkaan?
  • Oletko mahdollisesti vasta kirjoittamassa ylioppilaaksi keväällä, etkä näin ollen voi olla varma tuloksistasi?

Näissä tilanteissa todistusvalintatakuumme tuo turvaa hakuprosessiisi.

 

Kannattaako valintakokeeseen valmistautua?

Mikäli et vielä tiedä valintaväylääsi tai todistuksesi pisteet keikkuvat sisäänpääsyrajalla, on järkevää pohtia myös valintakokeeseen valmistautumista. Useilla aloilla, kuten esimerkiksi lääketieteessä ja kauppatieteessä, valintakoe pohjautuu lukiossa opetettaviin aineisiin, jolloin aikaa ei erityisemmin tarvitse jakaa pääsykoelukemisen ja yo-kirjoituksiin lukemisen välille, vaan molempiin voi valmistautua samanaikaisesti.

Sen sijaan esimerkiksi psykologian ja oikeustieteen kohdalla pääsykoe pohjautuu vasta keväällä julkaistaviin materiaaleihin, joita ei lukiossa tai ammattikoulussa opiskella. Näille aloille pyrkivät turvautuvatkin usein valmennuskurssiin, joka helpottaa sisäänpääsyä ja parantaa oppimistuloksia. Mutta kannattaako valmennuskurssiin käyttää rahaa, jos pääseekin sisälle todistusvalinnalla?

 

Meillä on sinulle ratkaisu – todistusvalintatakuu!

Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

Takuumme tuo selvää säästöä, mutta ennen kaikkea turvaa päätöksentekoon, kun tiedät että todistusvalinnalla sisään päästessä palautamme sinulle puolet kurssin hinnasta. Jos olet osallistunut takuukurssille, saat tässä tapauksessa kurssin vieläkin edullisemmin. Voit siis osallistua haluamallesi valmennuskurssille, ottaa sieltä arvokkaat opit niin yo-kirjoituksiin kuin valintakokeeseenkin ja astua askeleen lähemmäksi kohti unelmiesi opiskelupaikkaa.

 

Tutustu kurssivalikoimaan täältä.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!