Kurssikokemuksia

Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin valmennuskurssien järjestäjä ja olemme tarjonneet niin yliopistojen, ammattikorkeakoulujen kuin lukioiden valmennuskursseja lähes 50 vuoden ajan. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi Valmennuskeskuksen kurssia kaverilleen.

Palautteiden joukosta pomppaa usein esiin:

  • aina kannustavat ja ammattitaitoiset opettajat, jotka ovat alati valmiina auttamaan – ajankohdasta riippumatta!
  • laaja valikoima opetusvideoita, joissa asiat selitetään auki perusteellisesti ja ymmärrettävästi.
  • harjoitustehtävien ja harjoituskokeiden laatu, joista suurin osa koki saavansa juuri tarvittavaa apua asioiden oppimiseen.

Haluammekin siis antaa puheenvuoron kurssilaisillemme. Katso alta kurssilaisten kokemuksia Valmennuskeskuksen valmennuskursseista:

 

KOKEMUKSIA LÄÄKIKSEN VALMENNUSKURSSEISTA

Tutorit ja opettajat ovat tukenasi koko kurssin ajan huolimatta siitä, miten laajan kurssin valitset.

 

”Kemian opettaja on paras! Asiantunteva ja loistava ote opetukseen, lahjakas opettaja!”

Helsingin Lääkis tammikuu päivä -kurssilainen 2022

”Erityismaininta fysiikan opettajalle siitä, että hän on hyvin osannut vääntää rautalangasta fysiikan lainalaisuuksia. Alkukurssin opiskeluvinkit olivat tosi hyödyllisiä ja hän on todella kivasti hyödyntänyt zoomin poll-kyselymahdollisuutta, jolloin on nähnyt jakaumaa, miten muut vastasivat kysymykseen. Hän on aina myös ollut valmis vastailmaan kinkkisiin kysymyksiin myös luennon jälkeen zoomissa. Minusta on koko ajan tuntunut siltä, että hän oikeasti haluaa että me opitaan tätä fysiikkaa 🙂 Hän on tehnyt tunneille tosi hyviä tehtäviä.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

Opettajat ovat aivan älyttömän hyviä ja taitavia. He osaavat auttaa ja selittää asiat, kunnes ne
ymmärtää kunnolla. Erityisen iso plussa ja kiitos fysiikan opettajalle, jonka panostus
opettamiseen ja kurssiimme on ollut täysi 100%!!!”

 Lääkis syyskuu Helsinki päiväkurssilainen, 2021-2022

”Opettaja kävi mukavan syventävästi asioita läpi. Tärkeää asioiden aito ymmärtäminen, ei pelkkä kaavojen ulkoa muistaminen.”

Lääkis Tammikuu Online 2021 -kurssipalaute

 

KOKEMUKSIA KAUPPIKSEN VALMENNUSKURSSEISTA

Kurssilaisille teetetyn kyselyn perusteella 100 % vastanneista suosittelee kauppiksen kurssejamme.

 

”Kurssimateriaalit olivat kattavat ja harjoituskokeet toivat itsevarmuutta pääsykokeeseen. Niistä näki hyvin mitkä osa-alueet vaativat vielä harjoittelua.  Jo aikaisin keväällä huomasin, kuinka hyödyllinen kurssi on enkä olisi voinut paremmin rahoja käyttää. Videotallenteista opin asioita, mitä en olisi itsenäisessä opiskelussa tajunnut. Myös erilaisten nelilaskimien käyttö neuvottiin, mikä oli iso plussa. Rehellisesti sanottuna, ilman tätä kurssia en olisi päässyt kouluun.”

Niko V. Kauppatiede Koti 2022 kurssilainen

”Tosi asiantuntevat ohjaajat, hyvin osasivat vääntää rautalangasta, että alkoi mm. matikassa muistua lukiossa 20v sitten opitut asiat. Videot tosi hyviä, paremmin ymmärtää kun oikea ihminen selittää. Harjoitustehtäviä oli runsaasti! Kaikkea ei ehdi edes käydä läpi! Hyvä myös, että oli harjoituskokeita niin vähän on kuva millaiseen kokeeseen sitä joutuu. Jos joku kyselee niin suosittelen kurssia. Hintansa väärti! Kun nyt vielä saisi opiskelupaikan…”

Kauppatiede Online -kurssilainen 2022

”Harjoituskokeet olivat hyvä motivaattori ainakin itselläni ja välillä tuntui, että niissä käsiteltävät asiat saattoivat olla jopa haastavampia kuin vanhoissa valintakokeissa, mutta toisaalta tuntui hyvältä nähdä oma osaaminen! 🙂 Online-opetus oli mielestäni todella hyvää!”

Kauppatiede Online -kurssilainen 2021

”Moikka, pääsin opiskelemaan haluamaani kouluun. Kouluna siis Åbo Akademi Turku. Koe meni hyvin, vaikka se oli odotettua vaikeampi. Ilman valmennuskurssia olisin tuskin pärjännyt.”

Kauppatieteiden kurssilainen 2021

 

 

KOKEMUKSIA AMK-VALMENNUSKURSSEISTA

Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla. Tämä, jos mikä kertoo valmennuskurssiemme tehosta!

 

”Vaikka kurssi on vasta alussa, huomaa kuinka hyvin kurssi on järjestetty. Tuli motivoitunut olo, kun huomasi kuinka hyvin meitä pyritään auttamaan ja opettamaan.”

AMK valmennuskurssilainen, 2022

”Hyvä ja kattava valmennuskurssi, jonka avulla pääsin ykkösvalinta-kouluun! Opettajat olivat innostavia ja sekä itsenäiset tehtävät että online-tunnit preppasivat pääsykoe-osaamista todella hyvin.”

Noora Kananen, AMK soteli huhtikuu Online

”Pääsin Porvoon Ammattikorkekouluun joka oli minulla ensimmäisenä hakutoiveena 😊 Pääsin myös kaikkiin muihin hakukohteisiini valmennuskurssin avulla! Eli pelkkää positiivista palautetta!”

AMK Matkailu-, ravitsemis-, ja talousalan kurssilainen 2021

Pääsin opiskelemaan Vaasaan pääsykokeen avulla! Sain 43,61/60p kokeesta, ja 5/6 hakukohteesta hyväksyttiin (joista 2 varasijoilta). Valmennuskurssi oli todella hyödyllinen, ja harjoitustehtävistä oli paljon apua. Ilman kurssia en olisi tiennyt mitä lukea/ miten valmistautua, joten kurssi myös motivoi valmistautumaan. 😊

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

”Tällä kertaa pääsin kouluun ja iso kiitos siitä teidän valmennuskurssille! En varmasti olisi osannut opetella oikeita asioita ilman sitä.”

Tekniikan alan AMK-kurssilainen 2021

 

KOKEMUKSIA PSYKOLOGIAN VALMENNUSKURSSEISTA

Olemme psykologian valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa!

 

”Video apraksioista oli aivan uskomattoman upea!! Opettaja sai minut kiinnostumaan aivoista ja olisin kuunnellut luentoa vielä paaaaljon pidempään. Aivan mahtava tyyppi!! :)”

Ella, kevään 2021 Psykologia tammikuu Turku -kurssilainen

”Todella, todella kattavat materiaalit tehty oppimisen tueksi. Opettaja teki joka artikkelista taulukkotehtäviä, kahoot-kilpailuja, orientoivia kysymyksiä ja vastauksia sekä käsitelistoja. Ne ovat suureksi avuksi oppimisessa, vaikka en ehtinyt edes hyödyntämään kaikkia materiaaleja vielä. Kahoot-kisat luennoilla olivat parasta! Motivoi ja piristää, kun muuten on joskus vaikeaa jaksaa keskittyä.”

Alex, kevään 2021 kurssilainen

”Yksi parhaimmista opettajista ehdottomasti. Hyvin selkeät luennot, reipas tahti, mutta silti kysymyksiin kannustettiin ja niihin käytettiin aikaa. Todella hyviä tehtäviä ja kannustava asenne. Antaisin enemmän kuin 5 jos voisin.”

Kevään 2021 kurssipalaute

 

 

KOKEMUKSIA OIKIKSEN VALMENNUSKURSSEISTA

Monet opettajistamme ovat opettaneet oikiksen kursseillamme jo yli 10 vuoden ajan, joten heillä on vankka tietämys siitä, mitä pääsykoevalmistautuminen vaatii.

 

Ilman kurssia olisin vielä enemmän hukassa, nyt tiedän mitä tehdä ensi vuonna paremmin ja kuinka opiskella seuraavan kerran jos nyt opiskelupaikka ei aukene. Asiakaspalvelu Valmennuskeskuksella on huippua ja vastaukset nopeita yms. Tytti oli nopea vastaamaan ja auttoi niin helpoissa, kuin hankalammissakin asioissa. Opettajat mahtavat. Jes, kiitos kurssista! Ei mennyt rahat hukkaan, ei todellakaan. :-)”

Kevään 2021 maaliskuun kurssilainen

”Kurssi on ollut hyödyllinen ja ehdottomasti joka euron arvoinen! Opettajat osaavat selittää asioita hyvin ja haluavat ettei kenellekään jää epäselvyyksiä”

Kevään 2021 Online-kurssilainen

”Kaaviot olivat loistavia ja kaikki kysymykset huomioitiin ja selitettiin niin monta kertaa, että ymmärsi asian.”

Matilda, kevään 2021 Viptakuu-kurssilainen

 

KOKEMUKSIA ABIKURSSEISTA

Varmuutta yo-kokeeseen valmennuskurssin avulla!

 

”Opettaja oli aivan käsittämättömän taitava ja hyvin innosti esimerkkien kautta oppimaan! Kun videoita katsoo yksin kotona, on tärkeää, että opettaja saa innostettua oppimiseen verkon välityksellä ja se toteutui!!”

Kevään 2022 biologian abikurssilainen

”Pidin erityisesti kirjoitelmien palautteesta, kun korjattiin aine siten, että se olisi vielä parempi. Siitä oppi hyvin millaisia vastauksia kannattaisi tehdä.”

Abi A-englanti Koti -kurssilainen 2022

”Tehtävistä saamani palautteet olivat rakentavia ja onnistuin parantamaan niiden avulla tekstejäni huomattavasti! Sain kurssin käytyäni korotettua arvosanani Magnasta Laudaturiksi!” 

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022

”Auttoi ymmärtämään asioita laajemmin ja hahmottui mitkä fysiikan asiat ovat juuri ne tärkeimmät yo-kokeeseen. Oli hyvä lisä itsenäisen opiskelun lisäksi varsinkin jo valmistuneelle korottajalle. Tehtäviä oli tosi laajasti. Ja koska materiaali tuli myös paperisena se jää itselle myös myöhempää käyttöä varten jos tarvitsee.”

Sonja, fysiikan abikurssilainen 2021

 

Onko Valmennuskeskus hyvä?

Moni miettii, millaista hyötyä pääsykokeisiin valmistavista kursseistamme on. Vuonna 2022 tuhannet kurssilaiset saivat opiskelupaikan kauttamme. 98 % kurssilaisistamme suosittelee kurssejamme. 70 % AMK-koti -kurssilaisistamme pääsi opiskelemaan ammattikorkeakouluun. Kauppatieteen kurssilaiset kokivat osaamistasonsa nousukseen kurssin aikana 4,5/5. Mahtavaa työtä!

”Tämä kurssi on ollut kyllä pelastus! Vielä ei tietenkään koulupaikasta tiedä, mutta ilman tätä kurssia en olisi osannut opetella varmastikaan oikeita asioita. Olen saanut niin paljon tietoa ja vinkkejä jo ihan siitä, että mitä kaikkea kokeessa voidaan kysyä. Netistä oli tosi vaikea etsiä näitä tietoja. Kurssi on ollut siis älytön motivaattori, aikataulussa pitäjä ja arjen rytmittäjä viimeisen kahden kuukauden aikana. Jos koulupaikkaa ei irtoa, tulen ehdottomasti ensi vuonna uudestaan. En kadu hetkeäkään kurssille tulemista <3 kiitos!”

Psykologia huhtikuu Online ilta -kurssilainen 2022

 

Harkitsetko valmennuskurssia? Täältä pääset tutustumaan meidän kurssivalikoimaamme!