Uutiset  •  27.06.2022

Nettikurssi: tehtäväpainotteinen materiaalipaketti

 

”Erittäin hyvät tehtävät ja niitä on monipuolisesti. Mielestäni tehtävien laatua ei voi verratakaan perus lukiokirjojen tehtäviin, sillä farmasianetissä on todella panostettu oppimiseen. Tehtävien mallivastaukset ovat selkeät ja kattavat. Myös ohjaajalta tehtävän kysyminen on ihan huippua! Farmasianetti on todella ollut hintansa väärti ja voin suositella sitä jokaiselle, joka haluaa ostaa valmennusmateriaalit farmasialle!”

– Kevään 2021 Farmasianettiläinen

Nettikurssi on täydellinen valinta viime hetken kertaamiseen

Nettikurssilla opiskelet omaan tahtiisi tehtäviä tehden ja teoriaa kerraten. Nettikurssi sisältää kaiken tarvittavan materiaalin itsenäiseen opiskeluun pääsykoetta varten. Osaamisesi tasosta varmistut tekemällä harjoituspääsykokeita.

Viisaasti ja ajatuksella koottu materiaali antaa sinulle mahdollisuuden paneutua juuri itsellesi vaikeisiin aiheisiin. Näin nettikurssi soveltuu erinomaisesti pääsykoetaitojen hiomiseen huippuunsa.

Useimmilla Nettikursseillamme sinulla on myös mahdollisuus kysyä apua opettajalta vaikeisiin asioihin. Älä siis turhaudu googlettelemaan, vaan turvaudu opettajamme apuun!

Nettikurssillamme pääset aloittamaan opiskelun heti ilmoittautumisesi jälkeen.

Tutustu itseopiskelumateriaaleihimme eli nettikursseihin

Nettikurssit ovat valikoimamme suppeimmasta päästä ja tästä syystä edullisia vaihtoehtoja jokaiseen elämäntilanteeseen. Nettikurssit eivät sisällä opetusta tai luentovideoita. Mikäli pidät luentotyylisestä opiskelusta enemmän, suosittelemme valitsemaan Netti + videot -kurssimme, joka on laajennettu versio nettikurssista.

”Kurssi on ollut tosi monipuolinen ja koen, että ilman kurssia en osaisi yhtään mitään. Erityismaininta siitä, että kun apua pyytää, sitä saa hyvin nopeasti. Mukavaa kun ei tarvitse yksin pohtia ja pähkäillä tehtäviä.”

– Kevään 2021 Psykanettiläinen

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.