Uutiset  •  19.08.2022

Hyviä uutisia - jokaisella kurssillamme on nyt 50 % todistusvalintatakuu

Korkeakoulujen opiskelijavalintauudistuksen jälkeen moni opiskelija pohtii, mikä olisi itselle paras tapa päästä sisään haluamaansa kouluun – todistusvalinta vai pääsykoe.

Halusimme omalta osaltamme tuoda helpotusta päätöksentekoon ja tarjoammekin nyt kaikkiin kursseihimme todistusvalintatakuun. Jos aikomuksenasi on kirjoittaa keväällä 2023, etkä luonnollisesti ole vielä varma, miten kirjoitukset tulevat menemään voit nyt todistusvalintatakuun ansiosta ottaa huoletta valmennuskurssin tukemaan opiskelua.

Esimerkiksi lääkiksen valmennuskursseilla harjoitellaan myös samoja asioita kuin yo-kokeissa, joten saat kurssilta arvokasta oppia niin kirjoituksiin, kuin valintakokeeseenkin. Valmennuskurssi tuo lisäksi turvaa sellaisessa tapauksessa, jossa todistusvalinnan pisteet keikkuvat rajalla, etkä tiedä kumpaan suuntaan ne tulevat kallistumaan.

 

Palautamme sinulle rahasi, mikäli pääset todistusvalinnalla kouluun

Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Tällöin todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin kurssilaiset saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

Takuumme tuo selvää säästöä, mutta ennen kaikkea turvaa päätöksentekoon, kun tiedät että todistusvalinnalla sisään päästessä palautamme sinulle puolet kurssin hinnasta. Jos olet osallistunut takuukurssille, saat tässä tapauksessa kurssin vieläkin edullisemmin. Voit siis osallistua haluamallesi valmennuskurssille, ottaa sieltä arvokkaat opit niin yo-kirjoituksiin kuin valintakokeeseenkin ja astua askeleen lähemmäksi kohti unelmiesi opiskelupaikkaa.

 

Tutustu kurssivalikoimaan täältä.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!