Uutiset  •  18.07.2022

Hae nyt syksystipendiä!

Myönnämme stipendejä itseopiskelukursseillemme, jotta kaikilla olisi mahdollisuus hakea unelmiensa opiskelupaikkaa.

Jatkamme myös tänä syksynä paljon kiitosta saanutta perinnettämme, jossa jaamme vähävaraisille opiskelijoille stipendejä valmennuskursseillemme. Kevään kurssilaisillamme oli mahdollisuus jättää palautetta käymistään kursseista, ja jokaisesta annetusta palautteesta lupasimme lisätä 1 euron stipendikassaan. Kiitos meidän aktiivisten kurssilaisten, olemmekin nyt keränneet yhteensä 779 euroa.  Tämä summa jaetaan stipendeinä vähävaraisille opiskelijoille, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua valmennuskurssille taloudellisesta tilanteestaan huolimatta.

Jos siis olet harkinnut valmennuskurssille tulemista, mutta taloudellinen tilanne ei ole antanut siihen aiemmin mahdollisuutta, niin nyt kannattaa hyödyntää stipendi-hakumme. Kaikki stipendin saajat saavat valitsemansa itseopiskelukurssin syksyllä täysin maksutta.

Jaamme stipendejä henkilöille, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

  • Hakija on alle 22-vuotias
  • Hakijalla ei ole aikaisempaa opiskelupaikkaa korkeakoulussa
  • Hakija on vähävarainen niin, ettei hänellä ole taloudellisesti mahdollisuutta muuten osallistua valmennuskurssille
  • Hakija ei ole saanut Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssistipendiä aikaisempina vuosina

Haku on nyt auki osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/E02959A4F9AC7B58 ja se päättyy 1.10.2022. Ilmoitamme kaikille stipendin saaneille henkilökohtaisesti.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!