VAKAVAnetti 2023

VAKAVAnetti on edullinen ja helppo tapa testata omia aineistonkäsittelytaitoja ja koetaktiikkaa. Harjoitusten avulla voit tunnustella ennakkoon mistä VAKAVA -kokeessa oikein on kyse ja millaista osaamista se edellyttää. VAKAVAnetin tulosten perusteella voit päätellä tarvitsetko tueksesi VAKAVA -kurssia tai lisäharjoituksia.

Tehokasta pääsykokeisiin valmistautumista superedullisesti – viiden aineistokokeen paketti vain viidellä kympillä!

 

Kenelle?

Itseopiskeluna suoritettava VAKAVAnetti 2023 sopii kaikille VAKAVA-kokeeseen osallistuville hakijoille.

VAKAVAnetti sisältyy myös kaikkiin VAKAVA-kursseihimme.

 

Mitä?

VAKAVAnetti sisältää 5 erilaista VAKAVA-kokeen tyyppistä sähköistä aineistokoetta, joiden avulla harjoittelet:

  • erilaisten aineistotekstien käsittelyä (mm. erityyppiset tieteelliset artikkelit: laadullinen ja määrällinen tutkimusartikkeli, katsausartikkeli, lehtiartikkeli)
  • taulukoiden lukutekniikkaa ja ymmärtämistä
  • tutkimustulosten ymmärtämistä ja vertailua
  • kasvatustieteellistä sanastoa
  • koetyyppisten tehtävien (mm. monivalinta- ja väittämätehtävien) vastaustekniikkaa
  • kokeen ajankäyttöä
  • akateemisia opiskeluvalmiuksia

 

Miten?

VAKAVAnetissä pääset tekemään kokeita oman aikataulusi ja opiskelutahtisi mukaan, vaikka omalta kotisohvalta käsin. Voit ilmoittautua kurssille koska vain.

 

Milloin?

VAKAVAnetti aukeaa 1.2.2023. Voit ilmoittautua kurssille koska vain.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 50 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää kasvatustieteistä ja opettajakoulutuksesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
5 aineistokoetta
Alkaa
1.2.2023
Päättyy
25.5.2023
Kurssin hinta
50€