VAKAVAnetti 2, 2023

Eezy Valmennuskeskuksen VAKAVAnetti 2 -kokonaisuuden avulla harjoittelet aineistokoe- ja tekstinkäsittelytaitoja, tutustut erilaisiin tutkimus- ja tekstityyppeihin sekä alan käsitteistöön, opit lukutekniikkaa, koetilanteen ajankäyttöä ja erilaisiin koekysymyksiin vastaamista.

 

Kenelle?

VAKAVAnetti 2 sopii kaikille kasvatusalalle hakeville opiskelijoille, jotka tarvitsevat apua onnistuakseen VAKAVA-kokeessa.

Kokonaisuus toimii erinomaisena harjoittelun jatkeena myös hakijoille, jotka ovat jo aiemmin tehneet VAKAVAnetin harjoitukset, mutta tarvitsevat vielä lisää varmuutta aineistotaitojen osalta ja koetilannetta varten.

Valmistaudu VAKAVA-kokeeseen monipuolisten aineistoharjoitustehtävien sekä harjoituspääsykokeiden avulla! 

 

Mitä?

VAKAVAnetti 2 sisältää kahdeksan sähköistä aineistokoeharjoitusta sekä kaksi täysimittaista harjoituspääsykoetta.

 

Miten?

Tehtävät sekä kokeet tehdään sähköisesti.

 

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua milloin vain. Harjoitukset ja kokeet löydät Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä 1.3. alkaen. Moodle-tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 180 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää kasvatustieteistä ja opettajakoulutuksesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
8 aineistoharjoitusta + 2 koetta
Alkaa
1.3.2023
Päättyy
25.5.2023
Kurssin hinta
180€