VAKAVA aineistokoe Online 2023, ryhmä 1

Eezy Valmennuskeskuksen toivottu etäkurssi, VAKAVA aineistokoe Online 2023 on oikea valinta, mikäli tarvitset apua vaativaan VAKAVA-kokeeseen ja preppausta tieteellisten tekstien ja tutkimusten lukutekniikkaan sekä ajanhallintaan ja koetaktiikkaan.

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille kasvatustieteen ja opettajankoulutusohjelmiin hakeville opiskelijoille. Valmennuskurssin avulla otat ison harppauksen lähemmäksi unelmaasi opettajan tai kasvatusalan asiantuntijan ammatista ja saat tarvittavaa osaamista ja itseluottamusta valintakokeeseen.

Paljon kysytty VAKAVA-kokeen valmennuskurssi, jonka voit suorittaa mistä päin maailmaa tahansa! 

 

Mitä?

VAKAVA -aineistokokeessa testataan yliopisto-opinnoissa vaadittavia akateemisia taitoja, joita ovat mm. tieteellisen tekstin, taulukoiden ja tutkimusten lukutekniikka, sisällön sekä tutkimustulosten ymmärtäminen, taito erottaa ja poimia olennainen tieto lyhyessä ajassa epäolennaisen joukosta, kokeen ajanhallinta sekä vastaustaktiikka. Online -kurssillamme harjoittelet näitä kaikkia VAKAVA -kokeessa tarvittavia taitoja monipuolisesti etukäteen.

Etäopetuksena pidettävällä VAKAVA online -kurssilla osallistut opettajan pitämään live-opetukseen ja voit kysyä apua opettajalta, mikäli jokin asia jäi epäselväksi. Opiskelun lisätueksi saat VAKAVA koti -kurssin opetusvideot, joita voit katsoa oman aikataulun mukaan. Aineistotehtävien sekä harjoituspääsykokeiden avulla testaat oppimaasi ja näet missä asioissa olisi vielä parannettavaa.

 

Kurssin sisältö:

1. VAKAVAnetti (käytössä 1.2 alkaen)

Voit aloittaa harjoittelun VAKAVAnetissä jo ennen kurssia helmikuun alusta lähtien. VAKAVAnetti sisältää 5 aineistoharjoitusta, jotka toimivat hyvänä ennakkoharjoitteluna ennen kurssia. Harjoitusten avulla voit testata tämän hetkisiä aineistotaitojasi ja paneutua kurssilla tarkemmin niihin kohtiin, jotka kaipaavat vahvistusta.

2. VAKAVA -aineistokoekurssin online-opetus ja harjoitukset (38 oppituntia)

Online-kurssilla harjoittelet asiantuntevan opettajamme ohjauksessa kokeessa vaadittavia aineistokoetaitoja: luku- ja muistiinpanotekniikkaa, erilaisten tekstityyppien hallintaa mm. teoria-, katsaus- ja tutkimusartikkelit, opit tekstien kautta kasvatustieteellistä sanastoa ja tilastollista peruskäsitteistöä, opit taulukoiden ja tutkimustulosten tulkintaa sekä ymmärrät aineistojen sisältöä. Jokaisella kurssikerralla käsitellään uusi aihealue ja tehdään siihen liittyen aineistokoeharjoituksia. Harjoitukset ovat sähköisiä. Harjoitusten avulla opit keskeiset aineistokoetaidot, opit vastaamaan erilaisiin kysymystyyppeihin ja harjoittelet ajankäyttöä.

3. Kotikurssin opetusvideot (käytössä 1.4 alkaen)

Saat käyttöösi Kotikurssin opetusvideot, joilla käydään läpi samat aihealueet kuin omalla kurssillasi. Videot tarjoavat mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

4. Harjoituspääsykokeet

Aineistoharjoitusten lisäksi kurssiin kuuluu kaksi sähköistä harjoituspääsykoetta. Kokeiden avulla harjoittelet koetilanteen ja ajankäytön hallintaa.

5. Tutorointi 

Kurssilla on mukana alaa opiskeleva tutor, joka motivoi ja antaa tärkeitä ja omakohtaisia neuvoja valmistautumisen tueksi sekä koetilannetta varten. Tutorkerrat järjestetään noin kerran viikossa.

 

Miten?

Kurssi järjestetään etäopetuksena Teams -verkkoalustalla. Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, aikataulun, materiaalit ja Kotikurssin opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

 

Milloin?

15.4.-25.5.2023 välisenä aikana yhteensä seitsemän kurssikertaa. Opetusta on viikonloppuisin la/su klo 10-15 ja arki-iltaisin klo 16.30/17-20.30. Tarkemman aikataulun löydät Moodlesta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 405 euroa. Varausmaksun osuus on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään vastaavan kurssin 50 % alennuksella. 

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää kasvatustieteistä ja opettajakoulutuksesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 405 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
38 ot
Alkaa
15.4.2023
Päättyy
25.5.2023
Kurssin hinta
405€

”Opettajalla hyvä asiantuntijuus, aktiivisuus, paljon tietoa asiasta, hyvät ja selkeät diat ja hyvä motivoija 🙂 ”

– VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen

”Selkeät tunnit, kysymyksiin kattavat ja hyvin selitetyt vastaukset, sopivat tauotukset, että keskittyminen pysyi hyvänä koko tunnin ajan.”

– VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen

”Opettajalta sai hyviä vastauksia ja vinkkejä kaikkiin kysymyksiin. Oli kiva kun sai opettajan puhelinnumeron, että pystyi laittamaan viestiä myös kurssikertojen ulkopuolella jos jokin asia mietitytti.”

– VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen 

”Opettaja oli asiallinen ja samassa myös hyvin rento. Fiilis oli aina kun tuli luennolle että täällä on hyvä oppimisympäristö sekä hyvä opettaja. Myös tyhmät kysymykset otettiin vastaan, mikä on tietenkin eriarvoisen tärkeää, ja niihin sai myös aina loistavat vastaukset. Nyt ymmärrän kun kylillä puhutaan tästä opetuksesta.”

– VAKAVA ONLINE 2022 kurssilainen