VAKAVA aineistokoe Koti 2023

VAKAVA aineistokoe Koti – kurssi on Eezy Valmennuskeskuksen yksi suosituimmista VAKAVAn valmennuskursseista. VAKAVA aineistokoe Koti on tehokas itseopiskelupaketti, josta saat kaiken tarvittavan avun valintakokeeseen.

Viime vuosien suosituimpia kurssejamme, jossa opiskelet itsenäisesti aineistoharjoitusten ja opetusvideoiden avulla.

Kenelle?

Tämä kurssi sopii kaikille kasvatustieteen- ja opettajankoulutusohjelmiin hakeville opiskelijoille, jotka pitävät itsenäisestä opiskelusta ja tarvitsevat kunnon lisäboostia aineistokoetaitojen ja koetekniikan harjoitteluun pärjätäkseen VAKAVA-kokeessa. Valmennuskurssin avulla otat kunnon harppauksen lähemmäksi unelmaasi opettajan tai kasvatusalan asiantuntijan ammatista.

 

Mitä?

Kurssilla harjoittelet sähköisen aineiston luku- ja muistiinpanotekniikoita, erilaisten tekstityyppien hallintaa mm. teoria-, katsaus- ja tutkimusartikkelit, opit tekstien kautta kasvatustieteellistä sanastoa ja tilastollista peruskäsitteistöä, opit taulukoiden ja tutkimustulosten tulkintaa, ymmärrät aineistojen sisältöä, harjoittelet erilaisiin kysymystyyppeihin vastaamista, koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

 

Kurssin sisältö:

1. VAKAVAnetti

Kurssiin kuuluu VAKAVAnetin 5 sähköistä harjoitusta, joilla voit aloittaa aineistokoetaitojen testauksen ja harjoittelun ennen Koti -kurssin alkua. VAKAVAnetin harjoitusten pohjalta voit kiinnittää erityisesti huomiota Koti -kurssilla niihin aihealueisiin, jotka kaipaavat perusteellisempaa harjoittelua.

2. Opetusvideot ja sähköiset aineistoharjoitukset

Koti -kurssi on kuvattu valmiiksi kokonaisuudeksi ja se vastaa sisällöltään lähiopetuksena toteutettavaa VAKAVA -aineistokoekurssia. Videoilla kokenut ja asiantunteva valmennuskurssiopettajamme auttaa ja motivoi itsenäiseen harjoitteluun. Kullakin videolla opettaja käy läpi ja opettaa erilaisia tekstinkäsittelytaitoja ja lukutekniikkaa, joita tarvitset VAKAVA-kokeessa. Jokaiseen aihekokonaisuuteen liittyy useita sähköisiä aineistokoeharjoituksia, jotka puretaan ja käydään läpi perusteellisesti erillisillä videoilla.

Videot tarjoavat mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

3. Kyselytunnit

Kurssiin kuuluu live -lähetyksenä toteutettavat kyselytunnit, joiden aikana voit kysyä suorassa lähetyksessä opettajalta epäselviä asioita. Kysymyksiä voi laittaa opettajalle myös ennakkoon Moodlen kysymyspalstan kautta ja kysymyksiin vastataan kyselytunnin aikana. Kyselytuntien ajankohdat ilmoitetaan tarkemmin Moodlessa kurssikokonaisuuden aktivoiduttua.

4. Harjoituspääsykokeet

Koti -kurssiin kuuluu kaksi itsenäisesti tehtävää sähköistä harjoituspääsykoetta. Harjoituskokeet aktivoituvat samaan aikaan muiden valmennuskurssiryhmien kokeiden kanssa.

 

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua milloin vain. VAKAVAnetti aukeaa 1.2. ja Kotikurssi 1.4. Pääset näihin Moodlen sähköisen oppimisympäristön kautta. Saat tunnukset sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 335 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle seuraavan kevään vastaavan kurssin 50 % alennuksella. 

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää kasvatustieteistä ja opettajakoulutuksesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
38 ot
Alkaa
1.4.2023
Päättyy
25.5.2023
Kurssin hinta
335€

”Opettaja opetti loistavasti ja selitti asiat ns. kädestä pitäen. Minusta oli kiva huomata, kuinka hän jaksoin aina vastata kysymyksiin ja hänelle sai aina laittaa sähköpostia, kun mieltä painoi jokin. ”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen

”Opettaja on ihana ja hänestä huokuu ennen kaikkea aitous auttaa oppilaita oppimaan ja onnistumaan. Hän on hyvin tsemppaava ja ammattitaitoinen. Hänen rauhallinen otteensa opetukseen luo itselle myös rauhaa, vaikka pääsykoe jännittääkin suuresti. Rakentava palaute olisi varmasti myös hyödyllistä, mutta oman kokemukseni mukaan en olisi kaivannut mitään toisin. Huippu hyvin vedetty kurssi!”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen

”Opettaja vastasi nopeasti ja kattavasti kaikkiin kysymyksiin mitkä painoi mieltä. Kyselytunnit olivat todella laadukkaita ja opettaja venytti myös omaa aikaa vastatakseen jokaisen meidän kysymyksiin. Iso plussa 🙂 ”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen

”Videot olivat hyvin laadukkaita, joissa selitettiin hyvin kaikki auki. Videoissa myös käytiin kaikki tärkein läpi, mitä tarvittiin myös harjoituskokeissa. Harjoituskokeet olivat sopivan vaikeita, mutta myös todentuntoisia, pystyi jo harjoittelemaan hyvin koetilannetta ja stressin sietokykyä, kun kello käy.”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen

”Laadun puolesta niin videot, aineistoharjoitukset kuin harjoituskokeetkin olivat kerrassaan loistavia. Olisin toivonut valmennuskurssilta enemmän omatoimisia harjoituksia. Pitkät kolmen tunnin harjoituskokeet olivat parhaita ja niitä voisi olla enemmän. Aineistot ja harjoitukset olivat kuitenkin selkeästi harkittuja ja sain koko rahan edestä laadukasta oppimismateriaalia. Ainoa miinus oli siis omasta mielestäni hiukan liian pieni harjoitusten määrä.”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen