VAKAVA aineistokoe Koti 2023

VAKAVA -aineistokokeessa arvioidaan pyrkijän akateemisia opiskeluvalmiuksia, jotka luovat perustan opinnoissa pärjäämiselle. VAKAVA Koti -kurssillamme harjoittelet itsenäisesti opetusvideoiden ja aineistoharjoitusten avulla kokeessa vaadittavia aineiston luku-, käsittely- ja tulkintataitoja, tutkimusalan sanastoa, ajankäyttöä sekä vastaustekniikkaa. Harjoitukset ja harjoituskokeet toteutetaan VAKAVA -pääsykoetta vastaavalla sähköisellä alustalla.

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
38 ot
Alkaa
1.4.2023
Päättyy
25.5.2023
Kurssin hinta
335€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii kaikille kasvatustieteen- ja opettajakoulutusohjelmiin hakeville opiskelijoille, jotka tarvitsevat vahvistusta tieteellisten tekstinkäsittelytaitoihin pärjätäkseen VAKAVA-kokeessa.

 • Kurssin sisältö

  1. VAKAVAnetti (käytössä 1.2. alkaen)

  VAKAVAnetti sisältää 5 aineistoharjoitusta, jotka toimivat Koti -kurssin hyvänä ennakko- ja tukiharjoitteluna. Harjoitusten avulla voit testata sen hetkisiä aineistotaitojasi ja paneutua kurssilla tarkemmin niihin kohtiin, jotka kaipaavat vahvistusta.

  1. Opetusvideot ja sähköiset aineistoharjoitukset (38 oppituntia)

  Koti -kurssi on kuvattu valmiiksi kokonaisuudeksi ja se vastaa sisällöltään lähiopetuksena toteutettavaa VAKAVA -aineistokoekurssia. Kullakin videolla opettaja opettaa erilaisia tekstinkäsittelytaitoja ja lukutekniikkaa, joita tarvitset VAKAVA-kokeessa. Jokaiseen aihekokonaisuuteen liittyy useita sähköisiä aineistokoeharjoituksia, jotka puretaan ja käydään läpi perusteellisesti erillisillä videoilla.

  Videot tarjoavat mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu.

  1. Kyselytunnit (2 tuntia)

  Kurssiin kuuluu kaksi Online -kyselytuntia, joiden aikana sinulla on mahdollisuus kysyä suorassa lähetyksessä epäselviä asioita opettajalta. Kysymyksiä voi laittaa opettajalle myös ennakkoon Moodlen kysymyspalstan kautta ja kysymyksiin vastataan kyselytunnin aikana. Kyselytuntien ajankohdat ilmoitetaan tarkemmin Moodlessa kurssikokonaisuuden aktivoiduttua.

  1. Harjoituspääsykokeet

  Koti -kurssiin kuuluu kaksi itsenäisesti tehtävää sähköistä harjoituspääsykoetta. Harjoituskokeet aktivoituvat samaan aikaan muiden valmennuskurssiryhmien kokeiden kanssa.

 • Ajankohta

  VAKAVAnetti aukeaa 1.2. ja Kotikurssi 1.4. Löydät nämä Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä. Saat tunnukset sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Kurssille voi ilmoittautua milloin vain. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti.

  HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 335 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa, voit seuraavana vuonna osallistua vastaavalle valmennuskurssille puoleen hintaan.

”Opettaja opetti loistavasti ja selitti asiat ns. kädestä pitäen. Minusta oli kiva huomata, kuinka hän jaksoin aina vastata kysymyksiin ja hänelle sai aina laittaa sähköpostia, kun mieltä painoi jokin. ”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen

”Opettaja on ihana ja hänestä huokuu ennen kaikkea aitous auttaa oppilaita oppimaan ja onnistumaan. Hän on hyvin tsemppaava ja ammattitaitoinen. Hänen rauhallinen otteensa opetukseen luo itselle myös rauhaa, vaikka pääsykoe jännittääkin suuresti. Rakentava palaute olisi varmasti myös hyödyllistä, mutta oman kokemukseni mukaan en olisi kaivannut mitään toisin. Huippu hyvin vedetty kurssi!”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen

”Opettaja vastasi nopeasti ja kattavasti kaikkiin kysymyksiin mitkä painoi mieltä. Kyselytunnit olivat todella laadukkaita ja opettaja venytti myös omaa aikaa vastatakseen jokaisen meidän kysymyksiin. Iso plussa 🙂 ”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen

”Videot olivat hyvin laadukkaita, joissa selitettiin hyvin kaikki auki. Videoissa myös käytiin kaikki tärkein läpi, mitä tarvittiin myös harjoituskokeissa. Harjoituskokeet olivat sopivan vaikeita, mutta myös todentuntoisia, pystyi jo harjoittelemaan hyvin koetilannetta ja stressin sietokykyä, kun kello käy.”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen

”Laadun puolesta niin videot, aineistoharjoitukset kuin harjoituskokeetkin olivat kerrassaan loistavia. Olisin toivonut valmennuskurssilta enemmän omatoimisia harjoituksia. Pitkät kolmen tunnin harjoituskokeet olivat parhaita ja niitä voisi olla enemmän. Aineistot ja harjoitukset olivat kuitenkin selkeästi harkittuja ja sain koko rahan edestä laadukasta oppimismateriaalia. Ainoa miinus oli siis omasta mielestäni hiukan liian pieni harjoitusten määrä.”

– VAKAVA KOTI 2022 kurssilainen