VAKAVA aineistokoe Koti 2022

Viime vuosien suosituin kurssimme!

VAKAVA Koti -kurssi sopii hakijoille, jotka kaipaavat tukea aineistokoetaitojen ja koetekniikan harjoitteluun, mutta haluavat opiskella itsenäisesti omassa tahdissaan sitoutumatta valmennuskurssin aikatauluun.

Kurssilla harjoittelet sähköisen aineiston luku- ja muistiinpanotekniikoita, erilaisten tekstityyppien hallintaa mm. teoria-, katsaus- ja tutkimusartikkelit, opit tekstien kautta kasvatustieteellistä sanastoa ja tilastollista peruskäsitteistöä, opit taulukoiden ja tutkimustulosten tulkintaa, ymmärrät aineistojen sisältöä, harjoittelet erilaisiin kysymystyyppeihin vastaamista, koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

 

Mitä?

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

2. VAKAVAnetti

Kurssiin kuuluu VAKAVAnetin 5 sähköistä harjoitusta, joilla voit aloittaa aineistokoetaitojen testauksen ja harjoittelun ennen Koti -kurssin alkua. VAKAVAnetti aukeaa 1.2. VAKAVAnetin harjoitusten pohjalta voit kiinnittää erityisesti huomiota Koti -kurssilla niihin aihealueisiin, jotka kaipaavat perusteellisempaa harjoittelua.

3. Opetusvideot ja sähköiset aineistoharjoitukset

Koti -kurssi on kuvattu valmiiksi kokonaisuudeksi ja se vastaa sisällöltään lähiopetuksena toteutettavaa VAKAVA -aineistokoekurssia. Videoilla kokenut ja asiantunteva valmennuskurssiopettajamme auttaa ja motivoi itsenäiseen harjoitteluun. Kullakin videolla opettaja käy läpi ja opettaa erilaisia tekstinkäsittelytaitoja ja lukutekniikkaa, joita tarvitset VAKAVA-kokeessa. Jokaiseen aihekokonaisuuteen liittyy useita sähköisiä aineistokoeharjoituksia, jotka puretaan ja käydään läpi perusteellisesti erillisillä videoilla.

Videot tarjoavat mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useampaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

4. Kyselytunnit

Kurssiin kuuluu live -lähetyksenä toteutettavat kyselytunnit, joiden aikana voit kysyä suorassa lähetyksessä opettajalta epäselviä asioita. Kysymyksiä voi laittaa opettajalle myös ennakkoon Moodlen kysymyspalstan kautta ja kysymyksiin vastataan kyselytunnin aikana. Kyselytuntien ajankohdat ilmoitetaan tarkemmin Moodlessa kurssikokonaisuuden aktivoiduttua.

5. Harjoituspääsykokeet

Koti -kurssiin kuuluu kaksi itsenäisesti tehtävää sähköistä harjoituspääsykoetta. Harjoituskokeet aktivoituvat samaan aikaan muiden valmennuskurssiryhmien kokeiden kanssa.

 

Takuu: mikäli et saa tavoittelemaasi kasvatusalan opiskelupaikkaa keväällä 2022, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

 

Ajankohta

VAKAVAnetti aukeaa 1.2.2022 ja Kotikurssi 1.4.2022 mennessä. Kurssille voi tulla mukaan myös myöhemmin, koska opetusvideoita voi katsoa joustavasti omalla ajalla pääsykokeeseen asti. Tunnukset kurssin oppimisympäristöön, Moodleen, saat ilmoittautuessasi.

 

Hinta ja maksutiedot

335 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
38 ot
Alkaa
1.4.2022
Päättyy
27.5.2022
Kurssin hinta
335€

”Ruusut ehdottomasti opettajalle, todella laadukasta opetusta ja aivan ihana lämmin persoona jonka puoleen uskalsi kääntyä kysymysten tullessa. Kurssi myös itsessään todella laaja, varsinkin ihmiselle kuka ei ole hetkeen ollut koulun parissa. Harjoituskokeet olivat todella laadukkaita ja sopivasti haastavia.”

Annika, VAKAVA aineistokoe Koti -kurssilainen 2021

”Todella laaja kurssimateriaali! Löytyi videoita, pdf-tiedostoja, harjoituskokeita, kyselytunteja ja opettaja oli todella kannustava ja kävi asiat todella selkeästi ja huolellisesti läpi. Kurssiarvosana 6/5!”

Noora, VAKAVA aineistokoe Koti -kurssilainen 2021

”Suosittelen kurssia kaikille, joille itsenäinen opiskelu on mieluisaa. Kurssi oli kattava ja selkeä. Harjoitusten huolellinen suunnittelu mahdollisti todenmukaisen kuvan antamisen tulevasta VAKAVA -kokeesta.”

Vincent, VAKAVA aineistokoe Koti -kurssilainen 2021

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Mia Göcer
Kasvatustieteiden ja opettajankoulutusohjelmien kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: mia.gocer@eezy.fi
Puh: 020 7280 353