Sosiaalityönetti 2023

Sosiaalityönetti on kurssi, jonka avulla harjoittelet itsenäisesti sosiaalityön yhteisvalinnan pääsykokeeseen. Yhteisvalinnassa ovat mukana Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Tampereen ja Turun yliopistot.

Sähköinen itseopiskelukurssi!

 

Kurssin eteneminen

Oppimisympäristö aukeaa maaliskuussa. Kurssi sisältää kaksi tuntia opetusvideoita, jotka valmistavat sinua kokeessa jaettavan aineiston käsittelyyn ja ennakkomateriaalin opiskeluun.

Kurssi sisältää myös seuraavat kirjalliset materiaalit:

  • Pääsykokeeseen valmistautumisohjeita: mm. opiskeluteknisiä vinkkejä ajankäytön hallintaan ja lukusuunnitelman laatimiseen sekä tietoa luku- ja muistiinpanotekniikoista
  • Aineistokokeen teoriaa: selvitetään millaista osaamista aineistokokeella mitataan, miten kannattaa valmistautua ja harjoitella aineistokokeeseen, millaisia erilaisia aineistokoetekstejä ja tehtäviä kokeessa on esiintynyt
  • Kahdeksan aineistokoeharjoitusta: aineistotekstit, kysymykset ja vastaushahmotelmat
  • Harjoitustehtäviä/pistareita ennakkomateriaalista: tehtäviä  julkaistaan viikoittain valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen
  • Kaksi harjoituspääsykoetta: sisältävät valintakokeen ennakkomateriaaliosion, aineistokokeen ja arvosteluperusteet. Kokeet tehdään ja tarkistetaan itsenäisesti ja ne lisätään sähköiseen oppimisympäristöön.

HUOM! Kurssi ei sisällä opetusta valintakoemateriaalista. Valintakoemateriaalin sisältöjä pääset harjoittelemaan kokeneen opettajamme johdolla Online-kurssilla.

 

Ajankohta

Materiaali aukeaa käyttöön viimeistään 15.3.2023, jonka jälkeen materiaali täydentyy valintakoemateriaalin julkaisun jälkeen kahdella harjoituspääsykokeella sekä harjoitustehtävillä ennakkomateriaaleista. Kaikki materiaalit julkaistaan sähköisenä kurssin oppimisympäristössä.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 200 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
-
Alkaa
15.3.2023
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
200€