Sosiaalityönetti 2023

Sosiaalityönetti on kurssi, jonka avulla harjoittelet itsenäisesti sosiaalityön yhteisvalinnan pääsykokeeseen. Yhteisvalinnassa ovat mukana Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Tampereen ja Turun yliopistot.

Sähköinen itseopiskelukurssi!

 

Kurssin eteneminen

Oppimisympäristö aukeaa maaliskuussa. Kurssi sisältää kaksi tuntia opetusvideoita, jotka valmistavat sinua kokeessa jaettavan aineiston käsittelyyn ja ennakkomateriaalin opiskeluun.

Kurssi sisältää myös seuraavat kirjalliset materiaalit:

  • Pääsykokeeseen valmistautumisohjeita: mm. opiskeluteknisiä vinkkejä ajankäytön hallintaan ja lukusuunnitelman laatimiseen sekä tietoa luku- ja muistiinpanotekniikoista
  • Aineistokokeen teoriaa: selvitetään millaista osaamista aineistokokeella mitataan, miten kannattaa valmistautua ja harjoitella aineistokokeeseen, millaisia erilaisia aineistokoetekstejä ja tehtäviä kokeessa on esiintynyt
  • Kahdeksan aineistokoeharjoitusta: aineistotekstit, kysymykset ja vastaushahmotelmat
  • Harjoitustehtäviä/pistareita ennakkomateriaalista: tehtäviä  julkaistaan viikoittain valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen
  • Kaksi harjoituspääsykoetta: sisältävät valintakokeen ennakkomateriaaliosion, aineistokokeen ja arvosteluperusteet. Kokeet tehdään ja tarkistetaan itsenäisesti ja ne lisätään sähköiseen oppimisympäristöön.

HUOM! Kurssi ei sisällä opetusta valintakoemateriaalista. Valintakoemateriaalin sisältöjä pääset harjoittelemaan kokeneen opettajamme johdolla Online-kurssilla.

 

Milloin?

Materiaali aukeaa käyttöön viimeistään 15.3.2023, jonka jälkeen materiaali täydentyy valintakoemateriaalin julkaisun jälkeen kahdella harjoituspääsykokeella sekä harjoitustehtävillä ennakkomateriaaleista. Kaikki materiaalit julkaistaan sähköisenä kurssin oppimisympäristössä.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 200 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää valtiotieteellisen ja yhteiskuntatieteellisen pääsykokeista – klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
-
Alkaa
15.3.2023
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
200€